Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste odkrile, da ima mož ljubico?

Kako ste odkrile, da ima mož ljubico?

Kako ste ugotovile? Kateri so ključni dokazi, da ima drugo žensko?

Meni mi je moj sam povedal. Je rekel, da je to samo trenutna kriza srednjih let, in da ga bo kmalu minilo. In jaz sem to mirno sprejela.

Odgovor na objavo uporabnika
Dixi478, 01.12.2023 ob 18:49

Meni mi je moj sam povedal. Je rekel, da je to samo trenutna kriza srednjih let, in da ga bo kmalu minilo. In jaz sem to mirno sprejela.

Ha! Out of the window..

Obnašajte se kot ženske,bodite ženstvene,malo se uredite za svojega moškega,ne bodite tecnobe,dajte nekaj nase,uredite se in redno sexajte s svojim moškim.Ce boste vse to naredile,ne bo imel Ljubice!

Začel se je drugače rihtat. Vedno je mrzil nakupovanje, in kar naenkrat je prihajal domov z novimi kosi oblačil. Po službi je še podaljšal delo. Začel se je ukvarjati s športom.  Pogostejše službene poti. Novi prijatelji. Shujšal je.
Telefon je bil vedno na dosegu roke, gesla ni spreminjal, je pa skril njune pogovore.
To so bila začetna znamenja, katerim nisem pripisala večjega pomena. Dokler ni povedal da se bo ločil. Zdaj je srečen z njo že več kot 10let.

Spremenil je frizuro in začel hujšati.

kakšne ideje imajo ženske. ženske ste res tko tumaste.

Kolegica je izvedela zato, ker je dobila bakterijsko vnetje mehurja, potem je priznal.

Ime ali vzdevek, 02.12.2023 ob 08:28

Kolegica je izvedela zato, ker je dobila bakterijsko vnetje mehurja, potem je priznal.

Bakterijsko vnetje mehurja dobiš tudi brez tega. Prej je dobila nekaj drugega kar ugotovi ginekolog.

Anonimno 4699, 01.12.2023 ob 20:32

Obnašajte se kot ženske,bodite ženstvene,malo se uredite za svojega moškega,ne bodite tecnobe,dajte nekaj nase,uredite se in redno sexajte s svojim moškim.Ce boste vse to naredile,ne bo imel Ljubice!

Ti si pa z drugega planeta. Moški nima ljubice, ker doma ne bi bil zadovoljen.

Telefon in vse okoli njega.

h54rh, 02.12.2023 ob 09:29

Ti si pa z drugega planeta. Moški nima ljubice, ker doma ne bi bil zadovoljen.

Sem moški in nimaš prav

Na kurcku sminko.

Tko disal je ta kurcek po sminki. Pa prizgem luc. In pregled nsredim. Vsa okol  rdeca sminka.

Hotu me prepricat da je moja.

Jz pa se sploh ne sminkam.

Iman, 02.12.2023 ob 09:34

Na kurcku sminko.

Tko disal je ta kurcek po sminki. Pa prizgem luc. In pregled nsredim. Vsa okol  rdeca sminka.

Hotu me prepricat da je moja.

Jz pa se sploh ne sminkam.

Uf, še dobro, da moja ne uporablja šminke. Hvala za nasvet, bom pazil, če jo bo.

Anonimno 1580, 02.12.2023 ob 09:34

Sem moški in nimaš prav

Ni res. Največ skokov čez plot se zgodi, ker so ženske neurejene, nič ne dajo nase, so tečne, po porodu moške zavračajo , so vedno pred seksom utrujene,  nočejo seksati, pogojujejo seks z opravili, se grejo trgovino, torej ti to naredi, pa mogoče seksava. Potem pa srečajo voljno mlado pripravljeno na brezpogojni seks , valjda jih zmeša. Preberite si knjigo od Melite Kuhar, iskreno o intimnosti .  Točno take primere govori iz svojih primerov svetovalnice,  nihče ki bi bil zelo zadovoljen doma, ne vara.

Sgbc, 02.12.2023 ob 10:59

Ni res. Največ skokov čez plot se zgodi, ker so ženske neurejene, nič ne dajo nase, so tečne, po porodu moške zavračajo , so vedno pred seksom utrujene,  nočejo seksati, pogojujejo seks z opravili, se grejo trgovino, torej ti to naredi, pa mogoče seksava. Potem pa srečajo voljno mlado pripravljeno na brezpogojni seks , valjda jih zmeša. Preberite si knjigo od Melite Kuhar, iskreno o intimnosti .  Točno take primere govori iz svojih primerov svetovalnice,  nihče ki bi bil zelo zadovoljen doma, ne vara.

Če bi butlji od moških doma kaj pomagali narediti okrog  gospodinjskih del, bi ženska imela kaj časa tudi zase, se tudi urediti, ne pa da je ves čas utrujena, in sita vsega, in gleda moškega na kavču  ,ki ne ve kaj bi sam s sabo.

Moški butlji, vprašajte ženo , kako ji lahko pomagate, ali pa se sami kaj lotite delat ,od  kuhanja, pomivanja, pranja, sesanja, ne pa da vse čaka revo ženo.

Pa boste videli razliko,  bo žena bolj zadovoljna, manj tečna, in bo bolj za posteljne igrice ,tako pa ste moški sami krivi, da je tako, ste vse obveznosti preložili na ženo, vi moški pa ne veste kaj bi sami s sabo!

Če je imel ta tvoj tako malega, da mu rečeš kurček, potem nisi veliko izgubila, če sta šla narazen.

anominmi, 02.12.2023 ob 11:16

Če bi butlji od moških doma kaj pomagali narediti okrog  gospodinjskih del, bi ženska imela kaj časa tudi zase, se tudi urediti, ne pa da je ves čas utrujena, in sita vsega, in gleda moškega na kavču  ,ki ne ve kaj bi sam s sabo.

Moški butlji, vprašajte ženo , kako ji lahko pomagate, ali pa se sami kaj lotite delat ,od  kuhanja, pomivanja, pranja, sesanja, ne pa da vse čaka revo ženo.

Pa boste videli razliko,  bo žena bolj zadovoljna, manj tečna, in bo bolj za posteljne igrice ,tako pa ste moški sami krivi, da je tako, ste vse obveznosti preložili na ženo, vi moški pa ne veste kaj bi sami s sabo!

Jaz sem drugače ženska. Moj mož ima svoja opravila, jaz svoja. Živimo v veliki hiši, on kaj popravi, pokosi, obreže drevesa, jaz kuham, ker on to ne zna, pospravim, vmes tudi on pomaga, če je treba. Nihče od naju ne leži in v luft gleda. Ne hodi s kolegi naoske večere , za to nima casa. Noben zadovoljni moški ne bo iskal drugje.  Pa si misli kar želiš. Šele ko ste ženske prevarane, se ene zavedate konkurence , takrat kar naenkrat niso zvečer več glavoboli. Eni se pa ločijo, ker sta preveč vsak na svojem bregu in samo zamere gojita. Ne razumem tega, je res tako težko seksati, a ve  ne uživate? So primeri ko po porodu nočejo seksati, enkrat je pa dovolj in si najde drugo. Veliko je stvari, kjer se lahko oboji potrudimo in damo drugemu tisto kar si zakonec tako želi. Samo nasvet. Drugje ni trava nič bolj zelena, zato se splača potruditi doma, da odnos ne umre.

A ja, zakaj pa jo ima? Če si zadovoljen doma, zakaj bi iskal drugje?

te pa ti primi kramp v roke in idi kopat jarke…

Pofukane babe se samo zgovarjajo na gospodinjska dela.Pa kaj celi dan kuhaš pa likaš. Pa kaj imaš 1000m2 veliko hišo. In poješ za 10 prascev ali kaj. Vse je v babjih glavah. Sem poslušal intervju od Romana Vodeba, ki govori o ženskah. Svetujem vam, da ga poslušate .Ženske zapolnite si nekaj. Zadovoljen moški pri ženski, ne bo NIKOLI VARAL.

Kolk jarkov pa skoplješ na dan??

Ženske imajo za opravit vsak dan po kar nekaj oparvil (poleg službe), moški, pa če mora malo SVOJE otroke pokazit, da lahko žena kaj naredi (pa niti ne izključno zase), pa že misli, da ženi dela uslugo in, da mora biti za to poplačan oz. nagrajen…

Nimajo vsi doma kmetij in več kvadratov zemlje, gozda… sedaj se povečini delo razdeljeno tako, da žena doma pospravlja, skrbi za otroke, kuha, stalno daje prat cunje, jih obeša, zlaga… briše prah… moški pa enkrat letno pelje avto registrirat in na tehničnega pa kdaj k mehaniku.  Če naredi kaj doma, npr. posesa stanovanje, pa morajo za to vsi vedeti…

No niso vsi taki, kot niso vse ženske dobre gospodinje, mame… ampak vseeno, je po večini tak trend…

Stil življenja se je spremenil, zadolžitve žensk so ostale, moški pa nimajo več toliko za opravit, kot so imeli včasih.

Jaz pa ne razumem žensk, ki jim ni do spolnosti s svojim moškim, potem je pa cel halo, ko ugotovijo, da jih vara.
Same ste si krive!

Anonimno 10612, 02.12.2023 ob 11:31

te pa ti primi kramp v roke in idi kopat jarke…

Pofukane babe se samo zgovarjajo na gospodinjska dela.Pa kaj celi dan kuhaš pa likaš. Pa kaj imaš 1000m2 veliko hišo. In poješ za 10 prascev ali kaj. Vse je v babjih glavah. Sem poslušal intervju od Romana Vodeba, ki govori o ženskah. Svetujem vam, da ga poslušate .Ženske zapolnite si nekaj. Zadovoljen moški pri ženski, ne bo NIKOLI VARAL.

Kaj točno pomeni ZADOVOLJEN moški?

Anonimno 2384, 02.12.2023 ob 12:00

Kaj točno pomeni ZADOVOLJEN moški?

Verjetno zanj pomeni to, da imajo “mamico” čez dan in “kurbico” ponoči

Ti butelj , kaj pa pomeni zadovoljna ženska ?   Odgovori ?

Kaj pa ti narediš za žensko   VSAK DAN ,da bo ZADOVOLJNA    ????????????

New Report

Close