Kje je Urška Klakočar, nič se ne oglaša več
Anonimno 1331, 04.12.2023 ob 03:38
Klakočarka uspešna hahaaaa,niti ni lepa,niti pametna. 🤣🤣🤣
Ti si lepše in pametnejše.☝️😝 Urška je bila lepotica že v srednji šoli. Brihtna, nasmejana, zabavna, polna življenja. Take se je spomnim, ko se je rada hodila fotografirat k meni in med drugim njene fotografije krasile mojo izložbo. Še vedno imam in filme in fotografije iz tega obdobja.
Da se je umaknila in distancirala od kozlarij, ki jih počne ptič z na kup navlečenimi butalci in nutrijami, samo dokazuje da je za razliko od vseh teh res pametna. Ni pa v kalupu vodljivih in prav je, da je samosvoja in drugačna od zateglih, namišljenih in praznih pomembnic.☝️😜
In v teh letih starosti je še vedno pristno lepa in seksi, kar morda uspe eni od tisoč žensk. Tako tako, sem povedal kot je, čeprav bo kaka nebodigatreba hijena to pograbila in skupaj z mojo identiteto.☝️
Sami majmuni, 04.12.2023 ob 06:27
Seveda da je ni. Hlgolob je ne podpira več. Zakaj? Ker je Tina gaber ne mara. Tina Urške ne prenese, golob pa kot polit cucek upošteva vse kar mu baba naroči. A niste opazili da ti dve ne gresta skupaj?
To je res, Tina Gaber ne prenese Urške, ker je nanjo ljubosumna. Urška je svetlobna leta pred tako žensko kot je Tina Gaber. Urška je vsaj inteligentni, sposobna, Tina pa lahko pokaže le puhlo konjsko glavo in razširjene noge.
Stanko511, 04.12.2023 ob 14:31
Kakšne boljše odločitve?
Ženska je v svoji kratki politični karieri sprejemala same slabe odločitve . Ubogi Robi , ki ga imajo priležnice na povodcu, bi z njo sprejemal še slabše odločitve, prav katastrofalne .
Ne on in ne ona meni smela imeti nikoli nobene možnosti , udejstvovati se v politiki .
Po moje bodo po novem angažirali tebe in tebi enake. Pa kakega darmajmuna na čelo Slovenije☝️🤣
Na komisiji za zakonodajo so razpravljali. Gospod Grims je razlagal nasprotja vsebin muslimanske vere, ki se enači z državnim nivojem, z določili naših predpisov, manjkala je le še izjava o ločenosti vere in države pri nas, a ni uspel, ker ga je voditeljica seje prekinila in mu izrekla opomin zaradi zbujanja sovraštva do religije. Klokočarjeva je proti koncu razprave obširno razlagala svoje mnenje o muslimanski veri, a voditeljica seje je ni prekinjala zaradi razprave izven sprejete vsebine dnevnega reda.
Pojavilo se mi je vprašanje ali immao muslimane s to teorijo v DZ?