Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sandi Zajc je za 380.000€ prodal dostojanstvo

Sandi Zajc je za 380.000€ prodal dostojanstvo

Moje osebno mnenje pač.

Gasilska uniforma, splošno mnenje ljudi o gasilcih, mu je prineslo tak odziv/denar, Zajc ga je pa na koncu še društvu pobiral, tako da jim je od 230.000€ nakazanega denarja brez sklica ostalo samo 30.000€ denarja.

Meni verjemi Zajc, brez uniforme gasilca, ne bi jurja zbral za tebe. Lepo si izkoristu gasilce.

Jim je pa kar zajeten kupček pustil. Jaz jim verjetno ne bi.

Usekanka pejt spat in pusti Zajca na miru. Po moje mu je sam bog poslal ta denar da se vaš reši

Kaj bluziš, nič jim ni pustil.

Po tem, ko so gasilci naznanili, da je 280.000€ prislo za Zajca, je Zajc rekel da ga zanima kaj je z 230.000€, ki jih ima se PGD na racunu in ni bilo sklica pri nakazilih.

Sedaj, po preverbah na banki, je od teh 230.000€ bil sklic PGD Menges za 30.000€, 200.000€ pa za Zajca in Zajc je pobral vseh 200.000 in jih primaknil se k onim 175.000€ k jih je ze prec dobil ko je bil sklic razviden.

Nisem vedel,da ste ljudje tako butast,pa kaj vas briga majhna vsota? Poglej socialne demokrate vrgli proč milijarde.

Kaj vam so bolj všeč socialni demokrati in ostala ta druščina na položaju trenutno? Vam je bolj všeč,da se meče miljarde v smeti in da bojo počasi, ljudje umirali od lakote in ostalih stvareh zdravstvo in tako naprej, zgleda da pri tem ste bolj veseli, kot da privoščite osebi ki je rešila življenje otrokom. Rajši imate take ,ki vam vse poberejo počasi in pahnejo ljudi v večje stiske? Skratka prosim zbudite se in začnite razmišljati,ne pa slovenski nacionalni šport nevoščljivost. Men je useno,za določene ljudi. Ni mi pa useno za ljudi,ki delajo res, ne da si praskajo jajca na delovnem mestu ali cohajo ženske. Skratka,za večina vas ni vredno delati in pri vas zapravljati. tako začnite graditi kar je najtežje, uničit je z lahkoto,za uničiti nerabis biti geni. Za nekaj zgraditi ,to je težko dan danes zelo.

Jaz sem darovala za Zajca osebno, za nikogar drugega. Ne spomnim pa se, če sem napisala sklic ali ne .. tako da z moje strani edino prav, da dobi čim več. Če si postavi hiško, mu izsrca privoščim, da gre končno na svoje.

Sicer pa vse dobro želim njemu, bivši ženi in otrokom.

Pa dajte ga že pustiti pri miru, no.

Sandi, srečno!

A vam nočno dežuranje in pljuvanje prinese več denarja? Usekanci moteni plačani. Se po izbiri besed vidi kdo je tukaj koga šuntal za linčal po forumih in medijih. Osebna maščevanja preko forumov vam ne bodo prinesla sreče, nikoli. Lahko pa vam prinesejo dodadne tožbe in javno razkritje, kdo je tisti, ki piše ponoči.

Sandi, nekdo iz tvojih vrst in okolice ljubosumni v medije prodajajo umazanije o tebi in za to dobivajo velike denarje. Pazi komu zaupaš in skopiraj vse kar pišejo, da lahko na sodišču dokazuješ, od kod prihajajo laži v medijih. Tebi pa želim lepo življenje brez teh mengeških zlobcev. Preseli se daleč stran in uživaj življenje! Srečno!

Kdor je res v težavah, ne fehta prek medijev, ampak je tiho!

Odgovor na objavo uporabnika
z moje strani, 08.12.2023 ob 04:30

A vam nočno dežuranje in pljuvanje prinese več denarja? Usekanci moteni plačani. Se po izbiri besed vidi kdo je tukaj koga šuntal za linčal po forumih in medijih. Osebna maščevanja preko forumov vam ne bodo prinesla sreče, nikoli. Lahko pa vam prinesejo dodadne tožbe in javno razkritje, kdo je tisti, ki piše ponoči.

Sandi, nekdo iz tvojih vrst in okolice ljubosumni v medije prodajajo umazanije o tebi in za to dobivajo velike denarje. Pazi komu zaupaš in skopiraj vse kar pišejo, da lahko na sodišču dokazuješ, od kod prihajajo laži v medijih. Tebi pa želim lepo življenje brez teh mengeških zlobcev. Preseli se daleč stran in uživaj življenje! Srečno!

Tu nihče nikogar ne ščuva proti (gospodu 🤣??) Zajcu!! Samo njegov odnos proti kolegom gasilcem in proti lastnemu gasilskemu društvu je pa tako poniževalen, da nihče ne more pričakovati, da ga bo še kdo kdaj pogledal. Pa lahko neka KVAZI ARBITRAŽA PRI GASILCIH tisočkrat reče drugače!

M ribca, 08.12.2023 ob 04:13

Jaz sem darovala za Zajca osebno, za nikogar drugega. Ne spomnim pa se, če sem napisala sklic ali ne .. tako da z moje strani edino prav, da dobi čim več. Če si postavi hiško, mu izsrca privoščim, da gre končno na svoje.

Sicer pa vse dobro želim njemu, bivši ženi in otrokom.

Pa dajte ga že pustiti pri miru, no.

Sandi, srečno!

Tudi jaz sem darovala za Sandija OSEBNO!!! Ampak sem mu nasedla, da mu je poplavilo dom, medtem ko je on reševal otročke.

Takoj v začetku ni Sandi nič povedal, da je poplavilo dom testu in tašči, ter da se ločuje z ženo in jo namerava z otroki pustiti v domu svojih staršev, on pa misli odnesti rit nekam na svoje, v hišo ali stanovanje, ki mu ga bomo kupili darovalci. Tip je sramota za vrste gasilcev!

.https://youtu.be/rLF24UnCc4U?si=kQ84dV7KRuh35aaf

Sem že nekje komentirala, on je sedaj prasec,  ona in njeni pa so ok, pa je dobila nekaj manj kot 100 000€, pa so imeli škode nekje okoli 20000€, kot je nekje pisalo. Imejte enake  vatle za obsojanje. Pa tudi gasilcem je ostala ne majhna vsota.

Kolk se pa tu nekdo na zobe meče.

Glej ovca zavistna, če ti kaj ni bilo prav si lahko denar dobila nazaj.

Mi pa kateri smo darovali, (kar ti ovca seveda nisi) zanj in njemu, pa je to zanj osebno.

Ti je že jasno Al še vedno ne?

Pa še deset tem odpri butara.

Pozdravljeni.

Ni mi jasno kako vas določenih ni tukaj sram kaj pišete! Reševal je otroke…kaj, če bi bili vaši? Kaj bo naredil z denarjem je njegova osebna stvar. Jaz sem osebno nakazal zanj in ni mi žal! Želim mu en lep topel dom.

Saj nisi samo TI reševal otroke!

Bojan705, 08.12.2023 ob 06:58

Pozdravljeni.

Ni mi jasno kako vas določenih ni tukaj sram kaj pišete! Reševal je otroke…kaj, če bi bili vaši? Kaj bo naredil z denarjem je njegova osebna stvar. Jaz sem osebno nakazal zanj in ni mi žal! Želim mu en lep topel dom.

Svašta Trol, sedaj smo pa kar vsi Sandi.

500.tisoc Sandijev

Jaz bi na njegovem mestu ves denar prepustil Karitasu , njegova bivša bi pa verjetno denar obdržala . In tako bi bil spet JUNAK .

Tako je209, 08.12.2023 ob 04:57

Kdor je res v težavah, ne fehta prek medijev, ampak je tiho!

Točno to. Poznam ljudi, ki živijo v katastrofalnih razmerah. Brez tople vode, kopalnice (tuša), praktično brez ogrevanja, tudi kuhinja je za silo. Bajte stare precej čez 100 let, karkoli vložit je sizifovo delo.

Pa iz dneva v dan preživijo in ne jamrajo in prosijo za pomoč.

Sage je konec. Ne bodite fovsljivi.  Upam, da mu bodo ljudje dali mir, ni sam kriv , da se je tako zapletlo , ni mu bilo lahko, čeprav je toliko let delal dobro.

Veliko gasilcev je reševalo ljudi in živali. Okoristil se je eden.

jaz se pa z tem Zajcem ne obremenjujem. Vse kar je dobil bo tudi kmalu izgubil. Tako je to v življenju. Karma poskrbi za vsakega.

Vsaj za soliden denar ga je prodal. Večina ga prodaja za drobiž.

On je pa pač zadel “na tomboli”. Zanimivo, da so njemu toliko bolj nevoščljivi kot drugim srečnežem. Če bi tedaj POP TV izbral za intervju kakega drugega gasilca, bi pač on sedaj imel to “težavo” 🙂

Ali je on edini ki je reševal otroke???? Res ste naivni, človek naj bi bil po duši gasilec ne pa da se okoristi. Prav Je, da se mu pomaga vendar, kar je preveč je preveč.

Lp

Arhiv, 08.12.2023 ob 07:51

Veliko gasilcev je reševalo ljudi in živali. Okoristil se je eden.

S tem se strinjam. Po slikah sodec ni sam nosil otroke iz vrtca. Prav tako je zamolcal, da hisa sploh ni njegova. Dober se je znasel, nateg stoletja.

New Report

Close