Sin je čisto podivjal
Od kar ga je pustila punca, njegova prva je bila, se mu čisto meša. Prej je bil vzoren v vsem kar je počel, sedaj pa si je dal delati tatu, hodi po zabavah, večkrat ga zavoham, da smrdi po alkoholu, oblačila tudi po cigaretnem dimu. Vsakič, ko gre ven pripelje domov punco, vedno drugo. Meša se mi!!! Star je 22 let, malo resnosti in odgovornosti bi pa že moral pokazati. Saj ni edini, ki ga je kdaj punca pustilo, pa četudi je bilo nepričakovano. Na pogovor je neodziven. Na vsake toliko mi pove, da šele zdaj, ko je samski, vidi kaj vse je zamujal v življenju in da je točno to rabil. Dajte mi povedat, dobri ljudje, je ponočevanje, pijančevanje in menjavanje žensk, res to kar rabi mlad fant.
Avtorica, te razumem. Ta mladina je zgubila kompas nad vsem. Drugače pa pomojem da sin pogreša punco in se nemore izvleči iz te krize katero mu je prinesel njun razhod. Zašel je s poti, ker mu je hudo. Saj bo upam prišel k sebi. Mogoče bivša sprevidi da je bila napaka da sta se razšla, mogoče pride katera druga ki mu bo vrnila ljubezen. Takrat se bo umiril.Nedovoli da se pogovarjata, ker ve da je razlog v bivši in mu ne moreš pomagati.
Mogoče načni temo o nečem kar ni povezano z njo.
Srečno in komaj tudi jaz čakam da mu uspe. Mladenič pridi prosim k sebi in bodi pameten.
22 letni fant rabi treing judo, bjj. iskat način kako bo dobil čimveč relanih praktičnih izkušenj za bodočo službo. da si bo odprl sp. če kaj študira, mora neat skaakt okoli in res študirat in iskat za poletni čas, službo iz tega faha. delat mora na tem da bosamostojen in imel veliko keša. ker vse ženske ste kurbe. tudi ti. vse. in verjetno je problem da si spet ločenka. in nima očeta ki bi mu to razložil. fant je pač skontal da tvoje feminsitične levičarske floskule , pač ne delujejo zanj. za nobenega fanta. da tko en bo dobil nobene sexy, lušne, pizde za pofukat. saj zate je feminizem mogoče rešitev, za njega pa ziher ni. pustila ga je , ker si je našla nekega badboya. ker toje puncma všeč. ti si pač učila sina do sedja prazne floskule in laži. in je to pač sedaj skontal. drugače pa bi onto že doma videl, če bi ti imela bila spsobna imeti moža. bi doma videl, kako atek naredi red, kak ote ne jebe, se zadere nate, utihi že enkrat, ampak ti tudi pomaga in tko. videl bi normalen odnos. in bi razueml da žensko niso nobeni angelčki. ampak prasice, keš prasice. če mu želiš dobro, njemu ne tebi. mu tko povej. to sedja kar delaš, ti en bo pomagalo pri bodoči službi. lahko si totaln lolek, če boš imel veliko keša, boš imel veliko sexa. zdaj če te je to sram govorit ztvojim 22 letnim sinom , pol ne vem. pol si tak podn. povej mu da nikonca življenja pri 30. če bi it imela moškega, in če bi bila normalna biga imela, tui če bise ločila, ker bite mlatil, bi si hitro drugega dobila. se to sedaj ne bi dogajalo. to je usa resnica. kere ne želiš slišat. ti si kriva. ker si mu lagala do sedaj. zdaj je pač fant gor prišel. zdaj te poslušal več ne bo. jaz te ne bi. noben fant ne posluša mamice, ko skonta da ga je nafukala totalno. nikoli več. pol je gotovo. al si k osi probala tiča, še kdaj razmišljala da ti ni bilo fajn in ne biveč??? hahahaha ko si prvič probala je bilo konec vsega. si samo še tiča videla pred očmi. tko je. zajebala si mamica draga. nisi edina. vidiš točno zato, se družine skregajo. zaradi lažnivih ločenih nespsobnih mamic.
Ojoj sami popolni ljudje kar naenkrat tuki na MONu 🙂
Avtorica, če bi se pri nas doma zgodilo podobno bi sinu lepo povedala da nima kaj vozit domov tujcev, ostalo pa kot želi, je polnoleten in če študiar ali dela in plačuje doma za stroške, naj pač počne kot se mu zdi prav. Ga bo že minilo. Druga opcija je da si poišče svoje stanovanje.
Nerazumevajoča mama, 13.12.2023 ob 00:43
Od kar ga je pustila punca, njegova prva je bila, se mu čisto meša. Prej je bil vzoren v vsem kar je počel, sedaj pa si je dal delati tatu, hodi po zabavah, večkrat ga zavoham, da smrdi po alkoholu, oblačila tudi po cigaretnem dimu. Vsakič, ko gre ven pripelje domov punco, vedno drugo. Meša se mi!!! Star je 22 let, malo resnosti in odgovornosti bi pa že moral pokazati. Saj ni edini, ki ga je kdaj punca pustilo, pa četudi je bilo nepričakovano. Na pogovor je neodziven. Na vsake toliko mi pove, da šele zdaj, ko je samski, vidi kaj vse je zamujal v življenju in da je točno to rabil. Dajte mi povedat, dobri ljudje, je ponočevanje, pijančevanje in menjavanje žensk, res to kar rabi mlad fant.
Naj ugibam… odraščal zavit v vatko, mamica ga obvarovala kakršnekoli najmanjše travme? Ker tako do konca to uniči te dnašnje novodobne sončke, ko prvič v življenju vidijo, da se tudi slabe stvari dogajajo…
xxl182, 13.12.2023 ob 07:04
22 letni fant rabi treing judo, bjj. iskat način kako bo dobil čimveč relanih praktičnih izkušenj za bodočo službo. da si bo odprl sp. če kaj študira, mora neat skaakt okoli in res študirat in iskat za poletni čas, službo iz tega faha. delat mora na tem da bosamostojen in imel veliko keša. ker vse ženske ste kurbe. tudi ti. vse. in verjetno je problem da si spet ločenka. in nima očeta ki bi mu to razložil. fant je pač skontal da tvoje feminsitične levičarske floskule , pač ne delujejo zanj. za nobenega fanta. da tko en bo dobil nobene sexy, lušne, pizde za pofukat. saj zate je feminizem mogoče rešitev, za njega pa ziher ni. pustila ga je , ker si je našla nekega badboya. ker toje puncma všeč. ti si pač učila sina do sedja prazne floskule in laži. in je to pač sedaj skontal. drugače pa bi onto že doma videl, če bi ti imela bila spsobna imeti moža. bi doma videl, kako atek naredi red, kak ote ne jebe, se zadere nate, utihi že enkrat, ampak ti tudi pomaga in tko. videl bi normalen odnos. in bi razueml da žensko niso nobeni angelčki. ampak prasice, keš prasice. če mu želiš dobro, njemu ne tebi. mu tko povej. to sedja kar delaš, ti en bo pomagalo pri bodoči službi. lahko si totaln lolek, če boš imel veliko keša, boš imel veliko sexa. zdaj če te je to sram govorit ztvojim 22 letnim sinom , pol ne vem. pol si tak podn. povej mu da nikonca življenja pri 30. če bi it imela moškega, in če bi bila normalna biga imela, tui če bise ločila, ker bite mlatil, bi si hitro drugega dobila. se to sedaj ne bi dogajalo. to je usa resnica. kere ne želiš slišat. ti si kriva. ker si mu lagala do sedaj. zdaj je pač fant gor prišel. zdaj te poslušal več ne bo. jaz te ne bi. noben fant ne posluša mamice, ko skonta da ga je nafukala totalno. nikoli več. pol je gotovo. al si k osi probala tiča, še kdaj razmišljala da ti ni bilo fajn in ne biveč??? hahahaha ko si prvič probala je bilo konec vsega. si samo še tiča videla pred očmi. tko je. zajebala si mamica draga. nisi edina. vidiš točno zato, se družine skregajo. zaradi lažnivih ločenih nespsobnih mamic.
Zato pa si samski…bedak.
Moški, ki premore naravno senzualnost in čutnost, ter izžareva zdravo moško energijo, ne potrebuje denarja, ker ga ženske obletavajo na veliko.
Luzerji, povprečneži in moški, ki ne znajo biti moški, pa seveda potrebujejo denar, veliko denarja, da lahko kupijo tisto, kar je nekaterim navoljo brezplačno v neomajnih količinah.
On. Najbolj pa starši. Vse permisivno, vse v vati, nobenega dela, nobene odgovornosti, samo sesajo vas, ta vaša mladunčat. Zdaj lahko samo roke k nebu viješ, ker si zamudila, da ta ista roka vzgaja. Mulci, ki imajo občutek, da lahko vse in da ni ničesar, kar je prepovedano, so se dvignili nad svoje starše. Ji ignorirajo, spoštujejo tako ali tako ne, ker si starš, ki otroka ne vodi ampak prepušča naključju, spoštovanja itak ne zasluži. Starši, ki so dosledni pri postavljanju mej, ki iz zaloge potegnejo tudi kakšno pljusko čez rit za neposlušnost, so tu gor že leta ozmerjani. Moji otroci so komaj nekaj let starejši, vendar so odrasli in odgovorni, še vedno niso prestopili meje, kjer se konča otrok in kje začne starš. Še vedno se vpraša za mnenje, za dovoljenje. Seveda, joči sedaj, ko je prepozno. Vrži ga na cesto, ko sploh ne razume, da dela karkoli narobe. Ni sin kriv, da ne zna reči prosim in hvala. Ti si, v prvi vrsti ti, v drugi pa še oče, ker mu ni privzgojil občutka, da moški spoštuje ženske. Verjetno tudi tebe ne, zato pa imate takšne. Danes si štirinajstletniki domov vlačijo fante in punce. Staršem je takrat to še luštno in sladko. Meni se je vsak, ki je mojega otroka odpeljal v kino, prišel predstavit in ga je vrnil ob dogovorjeni uri. So seksali? Sigurno, samo zdaj imate vi orgije v sosednji sobi, za kazen poslušate orgazme svojih otrok! Sem puritanska? Pa ja, če ste sami bolj srečni zato! Staršem mlajših – prvič, ko uho presliši, naj sliši rit! Noben psiholog vas ne bo zaščitil, ko bodo stvari šle svojo pot. Ne da vas ne bo zaščitil, še do njega ne boste prišli! M E J E so zakon, ki ščiti vas, v prvi vrsti pa otroka!!
Ah no, pri 22ih mu pa res vse tole pripada, edino, jaz nebi dovolila, da punce vozi domov, če ni resna zveza. Če pa je, pa najprej predstavit doma, potem pa lahko pride na obisk tu in tam.
O kakšni odgovornosti, zavijanju v vato in metanju na cesto eni nabijate?? Kot, da nimate tri čiste, da realno življenje niso IG slike. Žalost žalostna!