Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vse padajo na kolega

Vse padajo na kolega

Zdravo,

že od nekdaj vse punce padajo na mojga kolega, in to mi počas najeda. Vedno ko smo na kaki žurki, je on edini v družbi, ki ne gre sam domov, kljub temu, da se ostali cel večer trudmo.

Kar me pa najbolj razp***, je pa to, da js kako osvajam, se on zraven prislini, pa mi jo spelje. Pa nisem edina žrtev. To dela tut ostalim kolegom v družbi. + da je ženskam sposobn težit po 4 ure. Se nasloni na njeno ramo, prekriža noge (taka klasična njegova pozica), pa utruja. Ko žensko pogledaš, vidiš da ji je bedno, ampak na koncu očitno vsaka kloni pod pritiskom.

Ko mu pa kej rečem sem pa js najslabši.

LP

Pecaj spodobne punce ne te falirane, ki padajo na sluzenje ob opiranju na ramo in križanih nog.

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG 🍀, 14.12.2023 ob 15:04

Pecaj spodobne punce ne te falirane, ki padajo na sluzenje ob opiranju na ramo in križanih nog.

Tud ti bi padla, brez skrbi! Ne laskaj si preveč!

ja nehaj se družit z njim? al ti tud padaš na njega?

jezen, 14.12.2023 ob 14:58

Zdravo,

že od nekdaj vse punce padajo na mojga kolega, in to mi počas najeda. Vedno ko smo na kaki žurki, je on edini v družbi, ki ne gre sam domov, kljub temu, da se ostali cel večer trudmo.

Kar me pa najbolj razp***, je pa to, da js kako osvajam, se on zraven prislini, pa mi jo spelje. Pa nisem edina žrtev. To dela tut ostalim kolegom v družbi. + da je ženskam sposobn težit po 4 ure. Se nasloni na njeno ramo, prekriža noge (taka klasična njegova pozica), pa utruja. Ko žensko pogledaš, vidiš da ji je bedno, ampak na koncu očitno vsaka kloni pod pritiskom.

Ko mu pa kej rečem sem pa js najslabši.

LP

Če  obrnem situacijo sem imela jaz takšno prijateljico, ko je pa pecala fanta, ki se mi je zelo dopadel  in se ji je zdelo to celo ok, sem jo pa skenslala. Prijatelji, pravi si tega ne delajo. Ne povzročajo si bolečine. Če veš, da bo tako vedno, ko bo tebi všeč ena, ga na rabiš poleg. Eni so bolj samozavestni, imajo bolj namazan jezik, jim zlahka uspe kaj takega.

Ko boš ženski zares všeč, se ne bo pustila speljati tvojemu prijatelju. Bodi vesel, da ga imaš, da vidiš, da takšna ni prava  zate.
Sicer pa pohvalno, da moški še osvajate na tradicionalen način.

mi nujno rabimo nazaj vojaški rok 2 leti.  nujno.

Ne hodite z njim na žurke.

Edina poštena si, kajne, 14.12.2023 ob 16:10

Tud ti bi padla, brez skrbi! Ne laskaj si preveč!

🤣🤣 Pa kaj te muči? A si ti tut sluzek? Avtorju pč sporočam, da k ga bo prava opazla, ne bo napačna😉  jaooo

Pecaj bajsike, očalarke, take, ki jih sicer ne bi…

Mislim, da bedno ji ravno ni, če gre potem z njim domov. Z rugimi besedami, to je nek tvoj obrambni mehanizem, da si v glavi sfriziraš realnost tako, da ti ustreza. Rešitev je preprosta, kdaj pa kdaj pojdi ven brez tega kolega.

Koliko je star tale tvoj prijatelj? Poznam enega,  ki je isti kurbir, pomoje je obdelal ze 500 zensk. Mogoce je to isti clovek po omenjenih pozicah sodec.

Glej, dobro ga opazuj 8n se kaj nauči od njega. Meni se je to dogajalo z kolegicami. Jaz vidim dobrega tipa, nato ga kolegica spelje. In nauk: ne povej kolegici namer, vse šteje, obleka, parfum, ne šparaj se. Pejt v akcijo. Vse kolegice meni, kako moraš biti ženstven

Na koncu una, ki najbolj to pravi, skoči na tipa, ga zagrabi za jajca in je njen. Tko to je.

Če si kvalitetna roba, te bodo ženske samo ogovorile. Šele takrat si pravi đžek, sicer pa si pezde ki se slini po ženskah.

*same ogovorile

Punce, ki padajo al fantje, ki padajo. Verjemi oba spola komaj čakata, da padeta. Jaz sem zmeraj ostala brez, ker sem zmeraj pomotoma, ker povedala, kdo mi je ušeč in pol je kr una z veliko brežino, se dobesedno vrgla na unega in ga zagrabila za jajca. Bodi hitrejši od kolega. Pojdi ven brez njega. Preberi ljubezenski roman in se nauči pecat. Mižikat. Pihat na dušo. O kolk si lepa. Tega kolega pusti doma. Vloži nekaj svojo zunanjost. Nov pulover, nov parfum, frizer, fitnes, dr roman preberi. Ženske beremo ljubezenske zgodbe in tko pričakujemo. Moški gledate potno, me tega ne gledamo in tu je kreš v predstavah in komunikaciji.

Če jo povabiš na samo vama tudi ta tip sledi? Mogoče si prepočasen.

Bog pomagaj kaj pa je narobe z puncami , ki morajo nositi očala kmalu jih vsi potrebujemo . Za očali so pa lahko skrite zelo lepe oči in krasna prijetna ženska , ki si je marsikdo ne zasluži .

On ti je super filter.

Če praviš da odide vedno z eno. Verjetno ni samo ena na zurih. Če vidiš da osvaja eno, si ti izberi kakšno drugo

Filter pa, da ti pobere kokoske

To ni noben prijatelj, drugič ga pač ne povabite zraven.

Ne jebejo lepi.. vztrajni jebejo vztrajni pajdaš

A to je kot tist vic o kuri in novem petelinu, ki je vse poštemal. Ko je rekla, da bo raj še dve uri tekla, da ne bodo rekli da je lahka, pol je pa vseen počepnila haha, kot zele po 4 urah, ki po pritisku ne zmorejo več odtečt zadnjega kroga do svojega doma.  Sigurno tele prou res trpijo v njegovi družbi, medtem ko vi ostajate na suhem. Ampak, če te iritira, da ženske počepnejo po 4 urah pri vsakem, ki jim glavo tiši na ramena, boš mogu pa mal okolje zamenjat. Da boš najdu eno, ki bo sam s tabo čepela.  Bodi raje hvaležen kolegu, da ti pokaže, kere hitro počepnejo, seveda z muko haha.

Zaka bi mu ti karkol razlagal sej on je uspesn pa nerabi poslusat luzerjev

Na mojega kolega tudi vse padajo. Pa se nič ne pritožujem. S kolegom imava namreč kar precej skupnega.
Med drugim krvni obtok.

Pozdravljen Jezen. Potegni njegovo mamo 🫣 potem pa koji je jači 😂

New Report

Close