Vse padajo na kolega
Zdravo,
že od nekdaj vse punce padajo na mojga kolega, in to mi počas najeda. Vedno ko smo na kaki žurki, je on edini v družbi, ki ne gre sam domov, kljub temu, da se ostali cel večer trudmo.
Kar me pa najbolj razp***, je pa to, da js kako osvajam, se on zraven prislini, pa mi jo spelje. Pa nisem edina žrtev. To dela tut ostalim kolegom v družbi. + da je ženskam sposobn težit po 4 ure. Se nasloni na njeno ramo, prekriža noge (taka klasična njegova pozica), pa utruja. Ko žensko pogledaš, vidiš da ji je bedno, ampak na koncu očitno vsaka kloni pod pritiskom.
Ko mu pa kej rečem sem pa js najslabši.
LP
jezen, 14.12.2023 ob 14:58
Zdravo,
že od nekdaj vse punce padajo na mojga kolega, in to mi počas najeda. Vedno ko smo na kaki žurki, je on edini v družbi, ki ne gre sam domov, kljub temu, da se ostali cel večer trudmo.
Kar me pa najbolj razp***, je pa to, da js kako osvajam, se on zraven prislini, pa mi jo spelje. Pa nisem edina žrtev. To dela tut ostalim kolegom v družbi. + da je ženskam sposobn težit po 4 ure. Se nasloni na njeno ramo, prekriža noge (taka klasična njegova pozica), pa utruja. Ko žensko pogledaš, vidiš da ji je bedno, ampak na koncu očitno vsaka kloni pod pritiskom.
Ko mu pa kej rečem sem pa js najslabši.
LP
Če obrnem situacijo sem imela jaz takšno prijateljico, ko je pa pecala fanta, ki se mi je zelo dopadel in se ji je zdelo to celo ok, sem jo pa skenslala. Prijatelji, pravi si tega ne delajo. Ne povzročajo si bolečine. Če veš, da bo tako vedno, ko bo tebi všeč ena, ga na rabiš poleg. Eni so bolj samozavestni, imajo bolj namazan jezik, jim zlahka uspe kaj takega.
Glej, dobro ga opazuj 8n se kaj nauči od njega. Meni se je to dogajalo z kolegicami. Jaz vidim dobrega tipa, nato ga kolegica spelje. In nauk: ne povej kolegici namer, vse šteje, obleka, parfum, ne šparaj se. Pejt v akcijo. Vse kolegice meni, kako moraš biti ženstven
Na koncu una, ki najbolj to pravi, skoči na tipa, ga zagrabi za jajca in je njen. Tko to je.
Punce, ki padajo al fantje, ki padajo. Verjemi oba spola komaj čakata, da padeta. Jaz sem zmeraj ostala brez, ker sem zmeraj pomotoma, ker povedala, kdo mi je ušeč in pol je kr una z veliko brežino, se dobesedno vrgla na unega in ga zagrabila za jajca. Bodi hitrejši od kolega. Pojdi ven brez njega. Preberi ljubezenski roman in se nauči pecat. Mižikat. Pihat na dušo. O kolk si lepa. Tega kolega pusti doma. Vloži nekaj svojo zunanjost. Nov pulover, nov parfum, frizer, fitnes, dr roman preberi. Ženske beremo ljubezenske zgodbe in tko pričakujemo. Moški gledate potno, me tega ne gledamo in tu je kreš v predstavah in komunikaciji.
A to je kot tist vic o kuri in novem petelinu, ki je vse poštemal. Ko je rekla, da bo raj še dve uri tekla, da ne bodo rekli da je lahka, pol je pa vseen počepnila haha, kot zele po 4 urah, ki po pritisku ne zmorejo več odtečt zadnjega kroga do svojega doma. Sigurno tele prou res trpijo v njegovi družbi, medtem ko vi ostajate na suhem. Ampak, če te iritira, da ženske počepnejo po 4 urah pri vsakem, ki jim glavo tiši na ramena, boš mogu pa mal okolje zamenjat. Da boš najdu eno, ki bo sam s tabo čepela. Bodi raje hvaležen kolegu, da ti pokaže, kere hitro počepnejo, seveda z muko haha.