Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bežanje od žena

bežanje od žena

Moški res me zanima, zakaj bežite od žena, partneric, ko se enkrat vselite skupaj, prej pa ko še hodita, in se dobivata zunaj, pa se mečete po trepalnicah za njo, prej bi bili cele dneve z njo,  vse bi dali za njo, ko pa se enkrat vselite skupaj ,pa se nehate truditi, in si mislite , pripeljal sem jo k sebi, zdaj pa se mi ni treba več truditi okrog nje, in date vse štiri od sebe.  Poznam da  eni bežijo v gornji štuk k mamici, eni so skozi v garaži, eni po gostilnah…. samo da niso z njo ,  zakaj  tako ?

Zakaj moški toliko bežite od žena, partneric, prej pa ste hoteli biti ves čas z njo ?

Izpred davnih let se spomnim deklice, tedaj še osnovnošolke, ki je modrovala: “Kdaj si bom našla fanta, da bom lahko nehala z temi shujševalnimi dietami” 🙂 (Pa je bila prav čedno dekletce)

Avorica, si že slišala za pojem znaveličanost?

Točno tako. Samski stan je napor. Ko napor izgine ker je ptičica v kletki pa človek postane KAR JE VEDNO BIL. 🙂

On nič ne beži. On je prej bil Rambo papiruša origami in ona je padla na to foro. To je vse.

Moški, mi poveste zakaj …

O bruh ženska ………

Temo si odprla vsaj 100x

Daj kopiraj jih in si jih preposlji na mail pa beri cele dneve in noči

In to vedno sprašuješ samo MOŠKE … osamljena ali zmešana …ali kar oboje.

Sicer je tema že 10000x prežvečena, pa vendar bom nekaj napisala…

Moški bežijo od žen, ker jih te terajo, da morajo DELATI DOMA!!! To je pa v nasprotju z njihovimi pričakovanji, da ko se bodo skupaj vselili, bodo oni lahko izležavali, ker bodo dobili zastonj kuharico, čistilko, varuško, kurbico itd itd. Pa še otroci pridejo, ona pa je ob povečanem delu vsa utrujena in tečna, saj vendar on zasluži premalo, da bi si lahko privoščili, da doma ostane in samo njega in deco pedena. Zato to niti ni enaka ženska kot takrat, ko sta samo hodila in živela vsak na svojem koncu.

Ja, sem ženska, čeprav si odgovor želela od moških…

Sploh ne vem kaj je moškim, da si uničijo življenje z poroko, da potem bežijo od žene?

Pa saj zadovoljili bi se lahko tudi s prijatelji. Pa še skupne hobije imajo.

Odgovor na objavo uporabnika
Joooj, 17.12.2023 ob 10:36

Moški, mi poveste zakaj …

O bruh ženska ………

Temo si odprla vsaj 100x

Daj kopiraj jih in si jih preposlji na mail pa beri cele dneve in noči

In to vedno sprašuješ samo MOŠKE … osamljena ali zmešana …ali kar oboje.

Tebi pa če ti gre tema na k…. . pa je  ne rabiš  brati, ne odpirati, še , še manj pa odgovarjati… no no…. ,pa komentiraj teme ,ki so ti po volji.

Anonimno 7568, 17.12.2023 ob 11:36

Tebi pa če ti gre tema na k…. . pa je  ne rabiš  brati, ne odpirati, še , še manj pa odgovarjati… no no…. ,pa komentiraj teme ,ki so ti po volji.

Pa kdo si splohk ti, da boš meni govorila, kako in kaj, prvo pometi pred svojim pragom, imaš veliko za mesti , predvsem v glavi !  Verjetno še ena besna  stara kokoš !

anonimna žena, 17.12.2023 ob 10:24

Moški res me zanima, zakaj bežite od žena, partneric, ko se enkrat vselite skupaj, prej pa ko še hodita, in se dobivata zunaj, pa se mečete po trepalnicah za njo, prej bi bili cele dneve z njo,  vse bi dali za njo, ko pa se enkrat vselite skupaj ,pa se nehate truditi, in si mislite , pripeljal sem jo k sebi, zdaj pa se mi ni treba več truditi okrog nje, in date vse štiri od sebe.  Poznam da  eni bežijo v gornji štuk k mamici, eni so skozi v garaži, eni po gostilnah…. samo da niso z njo ,  zakaj  tako ?

Zakaj moški toliko bežite od žena, partneric, prej pa ste hoteli biti ves čas z njo ?

Res je. Točno to delajo. Meni je moj rekel, da še dobro da sem ga vzela, ker ga nobena druga ni hotla. Torej: 1.sploh me ni vzel iz ljubezni, ampak obupa. 2.normalno da beži, tudi jaz bi od nekoga, ki ga ne ljubim. 3.meni je uničil življenje, ker sem živela v iluziji, da se ljubiva in marsikaj požrla, da ostaneva skupaj, tudi njegovo odsotnost ko mi je bilo najtežje, 4.zdaj sem prestara, da bi iskala pravo ljubezen, tako da bom s tem zavedanjem morala živeti dalje 5.vsi so isti, ali še hujši. In ne vem ali je hujša točka 1.ali 5.

Anonimno 7568, 17.12.2023 ob 11:40

Pa kdo si splohk ti, da boš meni govorila, kako in kaj, prvo pometi pred svojim pragom, imaš veliko za mesti , predvsem v glavi !  Verjetno še ena besna  stara kokoš !

Tole 3x preberi, potem se pa še enkrat vprašaj, zakaj bi kdo bežal od tebe.

Suhe veje pa le niste. Tudi to je nekaj.

Ženske izvajajo teror nad moškimi in se pritožujejo nad moškimi zaradi terorja in v poročilih najdemo le vesti o terorju nad ženskami. Ženskega psihičnega terorja nihče ne opazi in tudi pritožb ni, ker pregovor pravi, da pametnejši umolkne, oziroma se umakne.

Zanimivo je, kako se naše percepcije spremenijo s časom in izkušnjami. Ko se dinamika v odnosu spremeni, se morda ne spreminja toliko vedenje partnerjev, ampak se spreminja naše dojemanje in pričakovanja.

Najverjetneje gre v opisanem primeru za to, da si sčasoma razvila višjo toleranco do prejete pozornosti, kar te je ponovno, kakor vedno znova do sedaj,  privedlo do soočenja s potlačenimi občutki osamljenosti. Kako se počutiš, ko se zaveš, da se ti to vedno znova zgodi?

soft, 17.12.2023 ob 11:59

Res je. Točno to delajo. Meni je moj rekel, da še dobro da sem ga vzela, ker ga nobena druga ni hotla. Torej: 1.sploh me ni vzel iz ljubezni, ampak obupa. 2.normalno da beži, tudi jaz bi od nekoga, ki ga ne ljubim. 3.meni je uničil življenje, ker sem živela v iluziji, da se ljubiva in marsikaj požrla, da ostaneva skupaj, tudi njegovo odsotnost ko mi je bilo najtežje, 4.zdaj sem prestara, da bi iskala pravo ljubezen, tako da bom s tem zavedanjem morala živeti dalje 5.vsi so isti, ali še hujši. In ne vem ali je hujša točka 1.ali 5.

A ne živiš ti v pravljici v kateri se sta  možem nesmrtno zaljubljena?

Avtorica teme vprašaj se zakaj mož beži od tebe . Verjetno tudi ti nisi to kar je mož pričakoval od tebe.

anonimna zena:

Nekoc sem enega mozakarja srednjih let vprasal,  kako se kaj razumejo s tamladimi,  ker sta dve druzini na enem teritoriju?

Pa se je samo rezal in rekel:  “Ko je jaci, taj tlaci!”

No evo,  danes mu ni vec do smeha.  Te zanima se kaj??? 🤣

ladygaladriel, 17.12.2023 ob 13:52

A ne živiš ti v pravljici v kateri se sta  možem nesmrtno zaljubljena?

Avtorica teme vprašaj se zakaj mož beži od tebe . Verjetno tudi ti nisi to kar je mož pričakoval od tebe.

Tako sem mislila… Očitno ni bilo obojestransko. Vsaj ne tako, kot sem to jaz videla. Kaj češ, tudi najboljšim se zgodi. Življenje gre dalje..

Važno, da je danes sončen dan in da sem se zbudila živa. Ostalo bo že kako.

Anonimno 5095, 17.12.2023 ob 13:30

Tole 3x preberi, potem se pa še enkrat vprašaj, zakaj bi kdo bežal od tebe.

A to si ti Šnelca besna , ki na unega reveža Vangabunda nori, in si naskrivaj zatreskana v njega ?  Že ve zakaj te Vangabund noče,  stara kokoš !

anonimno225, 17.12.2023 ob 14:19

A to si ti Šnelca besna , ki na unega reveža Vangabunda nori, in si naskrivaj zatreskana v njega ?  Že ve zakaj te Vangabund noče,  stara kokoš !

S tabo pa nekaj ni v redu. Zelo.

A ti ga pa verjetno splohk nikoli nisi imela, ker te ni noben še povohati želel, še pes ne ne bi hotel poscati, koliko žlehnobe je v tebi !!!!!!!!!!! STARA GRDAVŠA POSCANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonimno 5095, 17.12.2023 ob 14:22

S tabo pa nekaj ni v redu. Zelo.

Sem ti odprla še eno temo o moških  pa navali , na provokacijo !

Zato, ker so našli tisto, kar so iskali: gospodinjo, da jim bo oprala, skuhala, počistila stanovanje in nato še dala fukat. Če že niso dobili kje v kakšnem kurbnahusu. Ko pridejo domov, moraš bit vesela in ga ne smeš napizdevat zakaj ni to, zakaj ni ono. Nasmejan obraz, skuhana večerja, pa noge narazen.

ddejlijf, 17.12.2023 ob 10:57

Sicer je tema že 10000x prežvečena, pa vendar bom nekaj napisala…

Moški bežijo od žen, ker jih te terajo, da morajo DELATI DOMA!!! To je pa v nasprotju z njihovimi pričakovanji, da ko se bodo skupaj vselili, bodo oni lahko izležavali, ker bodo dobili zastonj kuharico, čistilko, varuško, kurbico itd itd. Pa še otroci pridejo, ona pa je ob povečanem delu vsa utrujena in tečna, saj vendar on zasluži premalo, da bi si lahko privoščili, da doma ostane in samo njega in deco pedena. Zato to niti ni enaka ženska kot takrat, ko sta samo hodila in živela vsak na svojem koncu.

Ja, sem ženska, čeprav si odgovor želela od moških…

Ne bi rekla, da zato ker morajo delati doma, gospodinjska dela mora tako ali tako vsak opravljati, hočeš sli nočeš. Opažam, da je bolj problem, ker jim ženske stalno najedajo za vsak korak, pa ničesar ne naredijo prav. Pa ni pravilno obesil, pa zložil cunje, pa prahu ni prav pobrisal, pa posode ni prav opral, pa cunjo je napačno prijel, pa ni prav čas vzel iz stroja in še in še najedanja. Jaz bi tudi bežala, če bi me doma čakalo nerganje. Kdo se pa rad vrača v tak hlad, v dom, ki to ni, ker ni nobene topline in razumevanja…

Mene ni, 17.12.2023 ob 14:53

Ne bi rekla, da zato ker morajo delati doma, gospodinjska dela mora tako ali tako vsak opravljati, hočeš sli nočeš. Opažam, da je bolj problem, ker jim ženske stalno najedajo za vsak korak, pa ničesar ne naredijo prav. Pa ni pravilno obesil, pa zložil cunje, pa prahu ni prav pobrisal, pa posode ni prav opral, pa cunjo je napačno prijel, pa ni prav čas vzel iz stroja in še in še najedanja. Jaz bi tudi bežala, če bi me doma čakalo nerganje. Kdo se pa rad vrača v tak hlad, v dom, ki to ni, ker ni nobene topline in razumevanja…

Odlično napisano. Bi še kaj dodal ampak bitvo si zadela.

Ne upajo se zoperstaviti ženi in se raje umaknejo. 🙂 Saj poznaš tisto: Happy wife, happy life. 😉

New Report

Close