3. Zmenek
Spoznal sem dekle en mesec nazaj. Drug teden se 3. dobiva, v mojem kraju. Nameravam pripravit nekaj malega za večerjo, muzika kakšno svečko. Nonstop razmišljam kaj bo potem. Sem zelo neizkušen pri 29 letih. Simpatičen sem ji zelo verjetno, sva se poljubila na zadnjem zmenku. Kako potem dobro izpeljati večer? Res si želim z njo kaj več, verjetno tudi ona z menoj, ampak sem rahlo sramežljive narave. Še nikoli nisem s____. Ne želim je razočarat na tem področju.
Poliklobasa942, 20.12.2023 ob 20:22
Spoznal sem dekle en mesec nazaj. Drug teden se 3. dobiva, v mojem kraju. Nameravam pripravit nekaj malega za večerjo, muzika kakšno svečko. Nonstop razmišljam kaj bo potem. Sem zelo neizkušen pri 29 letih. Simpatičen sem ji zelo verjetno, sva se poljubila na zadnjem zmenku. Kako potem dobro izpeljati večer? Res si želim z njo kaj več, verjetno tudi ona z menoj, ampak sem rahlo sramežljive narave. Še nikoli nisem s____. Ne želim je razočarat na tem področju.
pri 29 prvi訅No vidim, da ni toliko malo devičnikov pri skoraj 30 letih. Tudi sam kakega poznam pa jih ne poznam veliko.Ne obremenjuj se. Lepo počasi. Tukaj te bodo monklje napadle .
Ne verjamem tej zgodbici. Če si na tem forumu, potem si najbrž že zajca naskočil.
Svečka, pa devičnik, ja pa kaj še ….. tole še najstniki ne delajo. Tisti, ki smo čisto zares dali pravo romantiko skozi in jo imamo v sebi, nikoli nismo nič spraševali po gnojnih forumih. Kaj misliš kaj ti bodo tukaj pametnega svetovali?
Ti impress a girl videji so mi vsi znani. V preteklosti ni ravno delovalo. Zdaj ko počnem kaj mi paše in ko sem jaz se mi je pa prvič zgodilo da sem eni očitno dovolj simpatičen, da je sama želela prit v moj kraj. Jaz bolj ne vem kako potem to eskalirat. Zadnjič ob poljubu se mi je kar malce zvrtelo.
Romantičnih filmov sem se kar nagledal. To s kamin screensaverjem je dobra ideja. Vino pa tako gre z večerjico ki jo nameravam pripravit. Goveje zrezke v omaki in skutni/krompirjevi svalki. Seveda vse doma pripravljeno. Sem kar dober v kuhinji za moje pojme. Zraven Cabarnet ali Refošk… Ampak kaj potem? Ne vem če bi šla film gledat, ker jaz bi raje da je čas samo najin. Samo kako prit do tega.
Poliklobasa926, 20.12.2023 ob 20:34
grenivka, ne vem zakaj si tako grenka
Vsa poanta tega foruma je huronsko izmišljevanje zgodbic in provociranje. Nič drugega.
Se čuti in bere, kdaj je zgodba prava ali ne. No jaz ti pač ne verjamem.
Romantike ni na spletu, jo imaš ali nimaš v sebi. Res pa je, da obstajajo nerodni ljudje, ki ne vedo kam bi dali jezik pri poljubu in ali se seksa vodoravno ali navpično.
Skret in kuhinja mora bit v nulo zglancana. Nobenega vodnega kamna. Stanovanje čisto, prezračeno in pospravljeno, nobenih pokvarjenih in zlomljenih reči okoli. Muzika v ozadju obvezna. Posteljnina čista. Pritajena svetloba. Eterično naravno olje v izparilniku. Vredni predmeti na očeh. V nulo čist in obrit lulček in zglancani zobje. Vinček in domiseln mini narezek s popečenim kruhkom.
Hvala, čisto in urejeno stanovanje tako imam. Wc morda moram malo bolj temeljito sicer res ja. Kje kupit kakšno to dobro dišeče olje? Mogoče kaj bolj cimetno, glede na letni čas? Nimam vrednih reči, mislim da ni takšne sorte dekle. Malo sem bil pocukran že od začetka, sva se spoznala v knjižnici. Prvi zmenek v restavraciji, drug na ljubljanskem gradu. Vem da veliko deklet verjetno ta pocukranost odbije, ampak s takšnimi potem tako ni šlo mimo 1. zmenka
Osnove, 20.12.2023 ob 20:50
Skret in kuhinja mora bit v nulo zglancana. Nobenega vodnega kamna. Stanovanje čisto, prezračeno in pospravljeno, nobenih pokvarjenih in zlomljenih reči okoli. Muzika v ozadju obvezna. Posteljnina čista. Pritajena svetloba. Eterično naravno olje v izparilniku. Vredni predmeti na očeh. V nulo čist in obrit lulček in zglancani zobje. Vinček in domiseln mini narezek s popečenim kruhkom.
To je že generalka stanovanja, to ni več romantika. Romantika je spontana, planirana nikoli ne izpade ok. Vedno se nekje zalomi, ker nisi fokusiran na osebo ampak samo na plan in misli odlutajo.
Poliklobasa926, 20.12.2023 ob 20:58
Hvala, čisto in urejeno stanovanje tako imam. Wc morda moram malo bolj temeljito sicer res ja. Kje kupit kakšno to dobro dišeče olje? Mogoče kaj bolj cimetno, glede na letni čas? Nimam vrednih reči, mislim da ni takšne sorte dekle. Malo sem bil pocukran že od začetka, sva se spoznala v knjižnici. Prvi zmenek v restavraciji, drug na ljubljanskem gradu. Vem da veliko deklet verjetno ta pocukranost odbije, ampak s takšnimi potem tako ni šlo mimo 1. zmenka
Ni take vrste dekle. Bulšit. Ene znajo samo bolj dobro skrit. Upoštevaj kaj sem ti rekla. To je samo pika na i, ne pa glavna stvar. Mislim pa, da si na dobri poti. Srečno.
ne skrbi, 20.12.2023 ob 20:35
Ne skrbi, tudi večina izkušenih descev ne zna ženske zadovoljit, tako da ne bo opazila, da še nisi. Najboljši nasvet: dolgo, zelo dolgo ji liži ščegetavček, to je taka bunkica na vrhu vagine, penetracija ča je bolj za tvoj užitek. Pa veš taglavno skrivnost.
Potem bo tut ščebetinka voljna.
Alkohol na prvih zmenkih ni dobro. Ne vem zakaj se morate takoj opijat če ste z nekom? Če nekdo slabo prenaša alkohol vam bo žal da ste koga napili. Če se še ne poznate dobro, se ga ne nalivajte.
Tudi neki jazzuziji so osladni in zelo direktno vsiljivi. Dajte se prej spoznat in pogovarjat. Sploh če je prvi seks zna bit porazno! Lahko ti tič ne bo vstal zarad pijače.