Punce na dating appih
Vsi ki vas skrbi ker ne najdete matchov, ali pa jih je malo. Punce 18-35 so vse tam samovšečne in mislijo da si zaslužijo svet. Morda se najde ena na miljon tiste se držat, ostale bi kar nekaj želele. Ni jim prav pijača za prvi zmenek, ko jih sploh ne poznaš, ni jim prav se dobit nasploh. Bog ne daj da jim poveš, da samo zato ker si jo povabil še ne pomeni da ti je ful všeč, potem ko te zavrnejo, pa vseeno želiš kakšno prijateljstvo. Niso normalne, ne si glave brit za njih.
Kater normaln tip pa isce tam gor,zensko se v zivo spozna in v 5 minutah pogovora imas ves informacij kot ce si 4 mesece dopisujeta. Nimam online dating profila pa nikoli nisem zares rabil,pa se tako semi zdi da so gor vec ali manj same avse ki rabijo pozitnost. In take so high maintenance ce ne drugace casovno in emocionalno ce ne ze financno.Bolj za sproti kot kaj resnega.
Drugace pa imajo sigurno punce na taksnih portalih vecjo izbiro in prav da so selektivne in previdne.
Frajlice, 10.01.2024 ob 01:22
Vsi ki vas skrbi ker ne najdete matchov, ali pa jih je malo. Punce 18-35 so vse tam samovšečne in mislijo da si zaslužijo svet. Morda se najde ena na miljon tiste se držat, ostale bi kar nekaj želele. Ni jim prav pijača za prvi zmenek, ko jih sploh ne poznaš, ni jim prav se dobit nasploh. Bog ne daj da jim poveš, da samo zato ker si jo povabil še ne pomeni da ti je ful všeč, potem ko te zavrnejo, pa vseeno želiš kakšno prijateljstvo. Niso normalne, ne si glave brit za njih.
Bravo podpis tako je. Imam izkušnje. Tam do 35 let en kup samovščenih,vzvišenih .Današnji čas je tak. Moraš iskati iglo v senu za vredu partnerko starosti do 35 let.
Anonimn, 10.01.2024 ob 02:23
Kater normaln tip pa isce tam gor,zensko se v zivo spozna in v 5 minutah pogovora imas ves informacij kot ce si 4 mesece dopisujeta. Nimam online dating profila pa nikoli nisem zares rabil,pa se tako semi zdi da so gor vec ali manj same avse ki rabijo pozitnost. In take so high maintenance ce ne drugace casovno in emocionalno ce ne ze financno.Bolj za sproti kot kaj resnega.
Drugace pa imajo sigurno punce na taksnih portalih vecjo izbiro in prav da so selektivne in previdne.
Veze, ki nastanejo po petih minutah spoznavanja, so vedno recept za uspeh!
Koledar2024, 19.01.2024 ob 10:10
Uporabljal sem tinder. Samo za avanture. Samske, porocene, mamice,…vse sem dobil. Avanture ze vnaprej dogovorjene. Vedno sex na prvem zmenku. Rezervacija spaja ali sobe v LJ in akcija. Potem me je tinder iz neznanega razloga blokiral….se sedaj ne morem gor…
Jaz tudi pa nikoli ni prišlo do avanture. Ne vem vse bolj resne veze ženske gor ali pa iščejo samo lepe tipe za avanturce. Povprečneži hitro odpademo.Potem si mogu bit pa ekstra atraktiven, da si se lahko šel avanture.
Pa kaj si tu nobeden ne zna najti več punce na staromoden način? Čudno, da nismo izumrli, preden so izumili internet.
Kak ste vsi kičasti in brez jajc! Pri nas pogledaš punci v oči, se nasmehneš, pozdraviš in direkt poveš, kaj bi rad. Potem je pa za ali proti, ampak je rešeno brez ugank v eni minuti.
Mater, no!
He, he, Štajerka, se strinjam s stabo.
Možakarji so čisto pomevžani, zblojeni. Kar na netu bi iskali. Ne štekajo, da na dating portalih visijo itak skoraj sami dedci.
Da bi pa iskali v reali pa jim ni. Meni bi bilo super koga spoznati recimo na kolesu, smučanju, hribih, kakem tečaju, predavanju, izobraževanju… pa ne, dedci raje visijo na portalih in tečnarijo za seks pa pijačke. Pa kaj boš s takimi mevžami?
Js na specialki pa v fitnesu ne gledam žensk. Ponavadi vidim megleno od napora.
Za tinder si lahko vzameš 5 minut na dan, vidiš, da te nobena noče in greš lepo naprej z življenjem. Več časa, kot to, se ne splača vlagat; Js s svojo službo, hobiji, prijatelji ne mislim mladih dam prosit če bi hotle lagodno z mano živet 😂
Če mene vprašaš? Strinjam se s starčki. Izbriši appe, pozabi na babe. Zadnja me je tok prizadela, da sm začel v cerkev hodit pa se preselil v Avstrijo.
še ena štajerka, 19.01.2024 ob 19:08
He, he, Štajerka, se strinjam s stabo.
Možakarji so čisto pomevžani, zblojeni. Kar na netu bi iskali. Ne štekajo, da na dating portalih visijo itak skoraj sami dedci.
Da bi pa iskali v reali pa jim ni. Meni bi bilo super koga spoznati recimo na kolesu, smučanju, hribih, kakem tečaju, predavanju, izobraževanju… pa ne, dedci raje visijo na portalih in tečnarijo za seks pa pijačke. Pa kaj boš s takimi mevžami?
Kje te najdem Štajerka. Sam hodim v hribe, sem na kolesu, tečem itd.
Moški90, hu, povej kako ti kaj spoznavaš oz kako bi želel spoznavat :).
Meni bi bilo recimo ok, ko prigonim na kak hrib s kolesom pa potem prigoni še kak kolesar, da kako rečeva… ali pa že prej po poti, če je tempo podoben. Veliko kolesarjev namreč niti ne odzdravi. Jaz bi bila pa vesela kakega čveka na vrhu ali pa, kjer se pač počiva. Tudi ni slabo, če kdo v kaki fb skupini povabi ljudi za družbo. Brez kakih hudih pričakovanj. Pač druženje kolesarjev. Pa se mogoče kdaj kaka iskra pokaže.
Kar se hoje v hribe tiče, me spet zmoti, ko večina moških niti ne odzdravi. Mi je pa všeč, če kdo na vrhu začne kak čvek. Ok zna biti tudi, če imata dva podoben tempo, da kako rečeta in če beseda steče, lahko skupaj naprej proti vrhu… ampak ja, pazit, da ni preveč vsiljivo. Če nekdo ni za pogoor, se ni za vsiljevat za družbo.
Podobno velja, če recimo veslaš, supaš pa pride ena na obalo in gre tudi supat, veslat… debata dobrodošla.
še ena štajerka, 19.01.2024 ob 20:20
Moški90, hu, povej kako ti kaj spoznavaš oz kako bi želel spoznavat :).
Meni bi bilo recimo ok, ko prigonim na kak hrib s kolesom pa potem prigoni še kak kolesar, da kako rečeva… ali pa že prej po poti, če je tempo podoben. Veliko kolesarjev namreč niti ne odzdravi. Jaz bi bila pa vesela kakega čveka na vrhu ali pa, kjer se pač počiva. Tudi ni slabo, če kdo v kaki fb skupini povabi ljudi za družbo. Brez kakih hudih pričakovanj. Pač druženje kolesarjev. Pa se mogoče kdaj kaka iskra pokaže.
Kar se hoje v hribe tiče, me spet zmoti, ko večina moških niti ne odzdravi. Mi je pa všeč, če kdo na vrhu začne kak čvek. Ok zna biti tudi, če imata dva podoben tempo, da kako rečeta in če beseda steče, lahko skupaj naprej proti vrhu… ampak ja, pazit, da ni preveč vsiljivo. Če nekdo ni za pogoor, se ni za vsiljevat za družbo.
Podobno velja, če recimo veslaš, supaš pa pride ena na obalo in gre tudi supat, veslat… debata dobrodošla.
Ja sam sem iz Gorenjske. Ja kakšno bi že ogovoril samo mam v glavi zmeraj, da se ne bi vsiljeval pa sem drugače komunikativen, ko bi stekla debata in seveda vljuden.Ponavadi vsako samo pozdravim:) Koliko si pa stara si pa itak od daleč oziroma iz Štajerske. Ja v hribih bi rad kako spoznal ali pri teku.
Ja, to je smotano, ker je težko vedeti kaj ni preveč vsiljivo. Zdaj, če odzdravi nazaj, ampak tako bolj kislo, brez nasmeha, nima smisla še naprej kaj govorit. Če se pa nasmehne pa ni slabo še kako reči in potem vidiš, če prijazno odgovarja, še sama kaj vpraša… ja, potem je ok.
Ampak ne ogovarjat samo tistih, ki so ti lepotice, katere bi rekel, da so pa zanimvie za seks. Ampak tudi take, ki bi rekel, da ti niso lepe ali pa so prestare, premlade. Pač v stilu, da startaš, da najdeš malce družbe, ne pa partnerko.
Jaz sem 45+. AMpak sem pa nedružabna, bolj plaha, sramežljiva in si preprosto ne upam začeti pogovora oz nimam idej kako speljati tak small talk. Me pa veseli, če kdo prijazno odzdravi, se nasmehne in ja, mi je tudi ok, če kako rečeva. Ne smem pa imet občutka, da me hoče spraviti v posteljo. Logično, da tudi mene zanima razmerje, seks. AMpak ne maram pa, da en kar tako vleti. Itak pa vedno rabim precej časa, da ugotovim, da me kdo privlači :).
🙂 če mladi ne najdete tam punc, potem sem pa še bolj pomirjen. Če si npr. kako leto čez 50, pa iščeš kako tam do 50 tudi ne dobiš ene resne.. res ne. Preverjeno po dolgem in počez 🙂 lahko bi knjigo napisal, kolko sem jih spoznal in kaj vse doživel.. pa ne zbiram trofej, da ne bo pomote.. jaz sem tisti, ki ne dam.. 🙂 če nisem predhodno prepričan, da je prava. Nič, drage Slovenke, prišli smo do kritične točke, znanci z istimi problemi že zunaj meja Slo iščejo kakšne, ki jih ta novi nori svet še ni tako spremenil. Ni problema, bomo pa samski. Eni IN drugi. Vsak svojega psa in bo. Raje kot se malo prilagodit, da bi se skupaj dali. Spozorstvo. Emancipacija. Stare slike. Kadilke. Ne marajo tvojih otrok. Cepljene. Shopping. Večerje. Dolgi nohti. Umetno od do. Volja do kuhanja. Urejenost bivališča. Poznavanje bontona. Naštel sem nekaj iztočnic, katere rad predhodno vsaj malo preverim itd, da ne nakladam. Srečno vsem samskim. Aja na portalih sploh ne odgovorijo, niti z besedo. …. LP vsem samskim 🙂
Jst306, 19.01.2024 ob 20:52
🙂 če mladi ne najdete tam punc, potem sem pa še bolj pomirjen. Če si npr. kako leto čez 50, pa iščeš kako tam do 50 tudi ne dobiš ene resne.. res ne. Preverjeno po dolgem in počez 🙂 lahko bi knjigo napisal, kolko sem jih spoznal in kaj vse doživel.. pa ne zbiram trofej, da ne bo pomote.. jaz sem tisti, ki ne dam.. 🙂 če nisem predhodno prepričan, da je prava. Nič, drage Slovenke, prišli smo do kritične točke, znanci z istimi problemi že zunaj meja Slo iščejo kakšne, ki jih ta novi nori svet še ni tako spremenil. Ni problema, bomo pa samski. Eni IN drugi. Vsak svojega psa in bo. Raje kot se malo prilagodit, da bi se skupaj dali. Spozorstvo. Emancipacija. Stare slike. Kadilke. Ne marajo tvojih otrok. Cepljene. Shopping. Večerje. Dolgi nohti. Umetno od do. Volja do kuhanja. Urejenost bivališča. Poznavanje bontona. Naštel sem nekaj iztočnic, katere rad predhodno vsaj malo preverim itd, da ne nakladam. Srečno vsem samskim. Aja na portalih sploh ne odgovorijo, niti z besedo. …. LP vsem samskim 🙂
Dobro si to napisu mamo moški v sredini 30-ih enake težave. LP
Jst306, kot prvo. Od kje ti ideja, da so psi primerni za samske osebe? To je taka blesava mantra, da glava peče. Kdo bo skrbel za psa, če greš na dopsut, če greš v bolnico, zdravilišče…? To s psi za samske je itak čisto mimo.
Osebno nisem kadilka in ne alkoholka. Ampak, ker nimam dolgih nohtov, ker nimam šminke, pudra… sem moškim nezanimiva.
Res pa je, da me ne mika se ubadat z otroci. Tako, da tu, če imaš otroke, boš moral pač ciljat na kake samske mamice.
Kaj je narobe s cepljenimi?
Večerje? Ne štekam kaj imaš v misih?
Če te prav razumem rad hodiš v shopping in na večerje v restavracije? Jaz, recimo, tega ne maram.
Na portalih sem bila pa me ne vleče, da bi bia še kdaj. Moški ne izpolnijo svojih profilov. Eni lepijo gor fotke nekih avtov, drugi nalimajo svoje otroke gor. Mojega profila niso brali, ampak so mi kar povpreki vsi pisarili. Predvsem tist, ki so bili povsem nekaj drugega kot sem jaz iskala.
Brezveze portali. Aja, pa na portalih so iskane pač tiste, ki so vse umetne, nališpane.
še ena štajerka, 19.01.2024 ob 21:01
Jst306, kot prvo. Od kje ti ideja, da so psi primerni za samske osebe? To je taka blesava mantra, da glava peče. Kdo bo skrbel za psa, če greš na dopsut, če greš v bolnico, zdravilišče…? To s psi za samske je itak čisto mimo.
Osebno nisem kadilka in ne alkoholka. Ampak, ker nimam dolgih nohtov, ker nimam šminke, pudra… sem moškim nezanimiva.
Res pa je, da me ne mika se ubadat z otroci. Tako, da tu, če imaš otroke, boš moral pač ciljat na kake samske mamice.
Kaj je narobe s cepljenimi?
Večerje? Ne štekam kaj imaš v misih?
Če te prav razumem rad hodiš v shopping in na večerje v restavracije? Jaz, recimo, tega ne maram.
Na portalih sem bila pa me ne vleče, da bi bia še kdaj. Moški ne izpolnijo svojih profilov. Eni lepijo gor fotke nekih avtov, drugi nalimajo svoje otroke gor. Mojega profila niso brali, ampak so mi kar povpreki vsi pisarili. Predvsem tist, ki so bili povsem nekaj drugega kot sem jaz iskala.
Brezveze portali. Aja, pa na portalih so iskane pač tiste, ki so vse umetne, nališpane.
🙂 nisi razumela.. veliko jih ima raje psa kot partnera, to sem mislil. Moji otroci so odrasli, ker si ravno omenila. : ) nisem fan večerij in shopppinga, naštete iztočnice imajo raje ženske. Preberi še 1 x moj post. Pa fajn se imej! Enkrat bomo že kaj pravega našli, eni in drugi. LP 🙂
7510, 19.01.2024 ob 21:16
No … jaz imam pa takšne izkušnje z moškimi na portalih…. stare slike , grozno aktivni ( ja 10 let nazaj ) , da navedenih letih ne govorim . Se dobiš na kavi pa druga pesem …
Res ne vem , kje so vsi zapravi deci
🙂 en je tu. Problem pa je, ker na portalih ne moreš napisat kot je, ker izpade hvaljenje. Če nisi vsiljiv, tipi sploh ne dobimo sporočil.. Preverjeno z moške in ženske strani, kako izgledajo ponudbe na portalih. Kot dan in noč. Se bo treba naučiti ločit zrno od plevela ali pa kdaj komu kak stavek napisat. Saj potem komunikacija steče.. Ajde, bodi fajn!
Wolfgang_van_der_Stille 🐺, 19.01.2024 ob 21:26
Statistike niso ravno dobre, kar se izgledov tiče. Menda je treba v povprečju dati 200 povabil za en pristanek. In 4 od 5, ki so pristale, se na zmenku ne pojavijo. Torej… tisoč zavrnitev za eno kavo. So pa že boljše možnosti v okolici.
“Menda je treba v povprečju dati 200 povabil za en pristanek.”
Močno dvomim, ko si na appu enkrat z eno tako daleč, da jo vabiš na dejt, bo ponavadi tudi pristala, ampak dvomim, da prav veliko tipov izven velikih metropol pride do 200 takih pogovorov prej kot v par letih.