Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek K živaloljubcem ne hodim na obisk

K živaloljubcem ne hodim na obisk

Se ne moreš normalno pogovarjat ker raje se zgovarjajo s psi in mačkami, lahko stopiš celo na drek, polno je dlake, pes / maček te lahko poškoduje itd. Sem raje doma. Da bi pa kakšen živaloglupec prišel k meni na obisk pa še zverino s sabo privlekel pa takoj dobi brco v rit!!!!

bolj se nebi mogla strinjat. HB nimam prav veliko takih okrog sebe ampak če že raje vidim da oni pridejo k nam, absolutno brez živali seveda

Jaz tudi ne razumem, kako imajo lahko ljudje živali v stanovanju. Ni mi jasno.

Moj brat oz. njegova ima eno cuckovino in pravita, da nič ne smrdi in da ne pušča dlak. OMG. Ob psu izgubijo tudi voh, oči in pamet.

Verjemi, prav nihče te ne pogreša 🙂

Zihr se otepaš povabil ja 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
mjav, 10.01.2024 ob 12:19

Verjemi, prav nihče te ne pogreša 🙂

😂😂😂Super komentar!!

No, meni je moja živalica družinski član in če že prilezeš na vrata, pridi, ampak žverca je tukaj doma, in ona lahko tu počne kar ji dovolimo, pa če ti je prav ali ne.

Bolje se družit z živalmi k butastim folkom…

Ni zastonj rek “pes je človekov najboljši prijatelj”….

Pri pasjeljubcih vse smrdi, pa tega sploh ne opazijo. Mačke hrčki, briketi, dlaka…meni je vse to zelo ogabno. Nimam nič proti živalim, samo v stanovanju jih nočem. Ne moreš imeti čistega stanovanja, če imaš psa.

Psa imajo ponavadi čustveno nestabilne osebe. Ljudje z duševnimi problemi si omislijo psa, potem jih dela pa še bolj nevrotične. in ja, pes smrdi.

Kdor nima rad živali nima rad ljudi. Malo se zamislite. Sodrga betonarska ferdamana

Cene, 10.01.2024 ob 14:44

Psa imajo ponavadi čustveno nestabilne osebe. Ljudje z duševnimi problemi si omislijo psa, potem jih dela pa še bolj nevrotične. in ja, pes smrdi.

to bi se pa strinjal. no lahko da je naključje ampak prav vsak ki ga spoznam malo bolje in ima psa enakovrednega človeku ni čisto pri pravi pameti, nažalost

Mam rada pse in muce

Mam eno muco not vzuni. Pa se eno k je prisla sama.

Ampak. Tisti, ki pa raje pomagate in imate vec empatije do zivali kot do otroka. Ste pa sli cez mejo.

Ce kdo napise kaj o otroku da rabi , cist noben zivalolubec pretirani ne bi pomagu. Ce se gre za zival

Se strgajo s ketne.

blesavi narod, 10.01.2024 ob 12:06

Se ne moreš normalno pogovarjat ker raje se zgovarjajo s psi in mačkami, lahko stopiš celo na drek, polno je dlake, pes / maček te lahko poškoduje itd. Sem raje doma. Da bi pa kakšen živaloglupec prišel k meni na obisk pa še zverino s sabo privlekel pa takoj dobi brco v rit!!!!

Takšnih, ki imajo večvrednostni kompleks in zato ne marajo živali k nam nikoli ne vabimo.

Ja in? Jaz pa ne hodim k sosedovi Pepci in k tistim, ki kadijo. Who cares?

Lgimna, 10.01.2024 ob 15:13

Mam rada pse in muce

Mam eno muco not vzuni. Pa se eno k je prisla sama.

Ampak. Tisti, ki pa raje pomagate in imate vec empatije do zivali kot do otroka. Ste pa sli cez mejo.

Ce kdo napise kaj o otroku da rabi , cist noben zivalolubec pretirani ne bi pomagu. Ce se gre za zival

Se strgajo s ketne.

Da vas ni sram, da takole blatite oz. obsojate tiste, ki vedno delajo dobro po svojih najboljših zmožnostih, če lahko potem otrokom in starješim, če ne zmorejo pa vsaj živalim. Vedno pa najbolj nebogljenim. Kdo ste vi, da si drznete žaliti ljudi, ki pomagajo, neglede na to komu??????

TI nikamor ne hodiš na obisk !  Ker te nihče ne vabi in nihče ne maea.

Si sama osamljena zagrenjena motena baba katera  po cele dneve visi na netu in stresa gnev.  Edino zadovoljstvo ti je ko se folk užiga na tvoje blesave teme.   In kaj lažje kot provocirat na hišne ljubljenčke. Te imajo itak vsi normalni . Za razliko od tebe.

Kdor ne mara živali, ne mara ljudi. Če si dovolj časa na svetu, to ziher poznaš.

Sploh pa živali tebe tudi ziher ne marajo. V moje stanovanje ti ne bi niti dovolila vstopa, ker bi mi bilo škoda, da bi moji dve mački morali biti v istem prostoru s tabo.

Raje sedi na stolu, v katerega si že neštetokrat prdnila, leži v postelji, kamor si švicala in uživaj v tem, da te nihče ne mara.

In to izjavi ameba, katere osebna higijena je na nivoju srednjega veka.

Zakaj se otroki ne pomaga? Pokaži mi otroka ki je v Sloveniji lačen? Kavni so Adidas najnovejših superg, Guess torbice. Novega telefona.  Ne pa hrane.  Živali pa so, marsikatera je lačna. Jaz hranim sosedove mačke, sosedje  imajo denar, ampak so mnenja da mačka mora biti malo lačna da lovi. Meni se pa smilijo . Jih tudi razparazitim, dam ampulo za bolhe.

Nič hudega.

dol mi visi za froce

Jaz pa ravno obratno, najrajši grem h ljubiteljem živali. Niso zamorjeni od pucanja, niso zategnjeni, so dobrega srca. Pa še kadimo, pijemo, dobro jemo in se do solz nasmejimo.

Eh, 10.01.2024 ob 21:43

Jaz pa ravno obratno, najrajši grem h ljubiteljem živali. Niso zamorjeni od pucanja, niso zategnjeni, so dobrega srca. Pa še kadimo, pijemo, dobro jemo in se do solz nasmejimo.

Enako. Čisto druga energija.

New Report

Close