K živaloljubcem ne hodim na obisk
Cene, 10.01.2024 ob 14:44
Psa imajo ponavadi čustveno nestabilne osebe. Ljudje z duševnimi problemi si omislijo psa, potem jih dela pa še bolj nevrotične. in ja, pes smrdi.
to bi se pa strinjal. no lahko da je naključje ampak prav vsak ki ga spoznam malo bolje in ima psa enakovrednega človeku ni čisto pri pravi pameti, nažalost
blesavi narod, 10.01.2024 ob 12:06
Se ne moreš normalno pogovarjat ker raje se zgovarjajo s psi in mačkami, lahko stopiš celo na drek, polno je dlake, pes / maček te lahko poškoduje itd. Sem raje doma. Da bi pa kakšen živaloglupec prišel k meni na obisk pa še zverino s sabo privlekel pa takoj dobi brco v rit!!!!
Takšnih, ki imajo večvrednostni kompleks in zato ne marajo živali k nam nikoli ne vabimo.
Lgimna, 10.01.2024 ob 15:13
Mam rada pse in muce
Mam eno muco not vzuni. Pa se eno k je prisla sama.
Ampak. Tisti, ki pa raje pomagate in imate vec empatije do zivali kot do otroka. Ste pa sli cez mejo.
Ce kdo napise kaj o otroku da rabi , cist noben zivalolubec pretirani ne bi pomagu. Ce se gre za zival
Se strgajo s ketne.
Da vas ni sram, da takole blatite oz. obsojate tiste, ki vedno delajo dobro po svojih najboljših zmožnostih, če lahko potem otrokom in starješim, če ne zmorejo pa vsaj živalim. Vedno pa najbolj nebogljenim. Kdo ste vi, da si drznete žaliti ljudi, ki pomagajo, neglede na to komu??????
TI nikamor ne hodiš na obisk ! Ker te nihče ne vabi in nihče ne maea.
Si sama osamljena zagrenjena motena baba katera po cele dneve visi na netu in stresa gnev. Edino zadovoljstvo ti je ko se folk užiga na tvoje blesave teme. In kaj lažje kot provocirat na hišne ljubljenčke. Te imajo itak vsi normalni . Za razliko od tebe.
Kdor ne mara živali, ne mara ljudi. Če si dovolj časa na svetu, to ziher poznaš.
Sploh pa živali tebe tudi ziher ne marajo. V moje stanovanje ti ne bi niti dovolila vstopa, ker bi mi bilo škoda, da bi moji dve mački morali biti v istem prostoru s tabo.
Raje sedi na stolu, v katerega si že neštetokrat prdnila, leži v postelji, kamor si švicala in uživaj v tem, da te nihče ne mara.
Zakaj se otroki ne pomaga? Pokaži mi otroka ki je v Sloveniji lačen? Kavni so Adidas najnovejših superg, Guess torbice. Novega telefona. Ne pa hrane. Živali pa so, marsikatera je lačna. Jaz hranim sosedove mačke, sosedje imajo denar, ampak so mnenja da mačka mora biti malo lačna da lovi. Meni se pa smilijo . Jih tudi razparazitim, dam ampulo za bolhe.