Golobove ministrice talata denar svojim prijateljem.
To bo ziher zanesljiv podatek iz Nove24.
Edino, kar Golobovim zamerim, je njihova nerodnost. Najprej bi se morali pozanimati, kako so Janševi zadnjih 30 let uspevali prikrivati razprodajo državne lastnine Madžarom, Bosancem, Ukrajincem in svoji razseljeni žlahti na raznih tropskih otokih.
Pravzaprav niti ne prikrivat, temveč samo proč pospravljat novinarje, ki so to kje objavljali.
Marička z brega, 11.01.2024 ob 20:26
To bo ziher zanesljiv podatek iz Nove24.
Edino, kar Golobovim zamerim, je njihova nerodnost. Najprej bi se morali pozanimati, kako so Janševi zadnjih 30 let uspevali prikrivati razprodajo državne lastnine Madžarom, Bosancem, Ukrajincem in svoji razseljeni žlahti na raznih tropskih otokih.
Pravzaprav niti ne prikrivat, temveč samo proč pospravljat novinarje, ki so to kje objavljali.
Od teh 30 let do bili pa 24 let levi na oblasti, kar si priročno pozabila
Ali res mislite da je vsem v življenju cilj ukvarjati se s kriminalom in povem vam da je ta med politiki procentualno najbolj razširjen. K sreči imajo sprego z policijo in sodstvom, kar na koncu rezultira mafijsko državo. Če bi jaz kot podjetnik, nenamensko porabil 10 .000 € , bi me FURS že uspešno kazensko preganjal.
Še ministrstvo kjer naj bi bili pravno najbolj podkovani , ne zna izpeljati enega neoporečnega javnega nakupa, je sramota ali namerno kriminalno dejanje. Ministrica je zrela za odstop, če se take stvari dogajajo pod njenim vodstvom, vsi njeni izgovori so nepomembni. Ali namenoma ali zaradi nesposobnosti , je ona odgovorna za stvari, ki si ji dogajajo. Saj ona je tudi pravnica z fenci nazivom, strokovnost pa nula. Še mojega premoženja ji nebi dal v upravljanje, mi smo pa državne milijone zaupali. Fuj in fej.
Zanimivo koliko afer je sproducirala ta vlada. Nonstop se ukvarjajo sami sabo, nesposobnim in lažnivimi ministricami . Ukrepi , obljube pa se non sto spreminjajo, grejo najprej v eno smer, potem pa v drugo smer. Tako da smo na koncu na istem mestu, en korak nazaj, potem pa en korak naprej, medtem pa druge države tečejo naprej in nas prehitevajo. Imam občutek da namenoma delajo za ohranjanje obstoječega stanja.
WD40, 11.01.2024 ob 21:06
Ali res mislite da je vsem v življenju cilj ukvarjati se s kriminalom in povem vam da je ta med politiki procentualno najbolj razširjen. K sreči imajo sprego z policijo in sodstvom, kar na koncu rezultira mafijsko državo. Če bi jaz kot podjetnik, nenamensko porabil 10 .000 € , bi me FURS že uspešno kazensko preganjal.
Točno tako, na nas se spravljajo za vsak cent, tile bedaki na oblasti pa lahko počnejo kar hočejo , ko jih dobijo z roko v marmeladi se lepo opravičijo in terajo dalje kot da ni bilo nič.
..https://twitter.com/i/status/1745525985821270223
mentalno zdravje ?
Kdor trdi da je ta normalna paše zraven nje v Polje.