Prvi obisk avanture.net
Samski sem in mlad, še nikoli nisem bil z žensko. Par dni nazaj sem prvič obiskal dekle na klic. Neverjetno. Ne vem kaj je ves tabu glede prostitucije, če je to zgolj odnos med dvema odraslima. Drugo je kar se morda godi od zadaj. Dekle, ki sem ga obiskal je sama šla v to pot, ker se rada ljubi. Kar je bil tudi razlog da sem odšel k njej. Bilo je zelo lepo in ura je mimogrede minila. Daleč od samo fuka. Prvič se tudi počutim kakor, da dejansko imam kaj za ženski dat. Vem da me bo ta forum obsojal kakor nekega sfaliranca, ampak kakor tako dolgo sam me je bilo ves čas strah spolnosti in neuspeha. Želim si spolnosti z dekletom, ki bi ga imel rad, ampak dokler ga ne najdem bom verjetno zahajal k tej prostitutki. Namreč nisem si mislil da se bova toliko smejala in imela sproščeno lepo.
Šeenpapak, 01.02.2024 ob 18:30
Samski sem in mlad, še nikoli nisem bil z žensko. Par dni nazaj sem prvič obiskal dekle na klic. Neverjetno. Ne vem kaj je ves tabu glede prostitucije, če je to zgolj odnos med dvema odraslima. Drugo je kar se morda godi od zadaj. Dekle, ki sem ga obiskal je sama šla v to pot, ker se rada ljubi. Kar je bil tudi razlog da sem odšel k njej. Bilo je zelo lepo in ura je mimogrede minila. Daleč od samo fuka. Prvič se tudi počutim kakor, da dejansko imam kaj za ženski dat. Vem da me bo ta forum obsojal kakor nekega sfaliranca, ampak kakor tako dolgo sam me je bilo ves čas strah spolnosti in neuspeha. Želim si spolnosti z dekletom, ki bi ga imel rad, ampak dokler ga ne najdem bom verjetno zahajal k tej prostitutki. Namreč nisem si mislil da se bova toliko smejala in imela sproščeno lepo.
Jaz sem tako fouš ljudem, ki si znate tako lepo lagati :). Šla v ta poklic ker se rada LJUBI :). Kaj bolj patetičnega pa še ne. Prostitutke so igralke. Njen posel je da te prepriča da si čudovit, najboljši, najbolj smešen, najbolj trd, najbolj super duper stvar, ki se ji je kdaj zgodila. TO je njen posel. Igranje. Ne ljubljenje 🙂
Ampak dobro zate da ti je samozavest dvignilo. Mogoče bi na neigralkah jo sedaj vadil 🙂
Šeenpapak, 01.02.2024 ob 19:11
Glejte, nimam pretvar da ni veliko igrano, jaz sem tako tudi njej rekel da ne rabi igrat ničesar, sem prebil fourth wall, kot bi rekli v gledališčni predstavi. Vseeno je bilo lepo. Seveda s kondomom. Nimam utvar, vem da je verjetno za mano in pred mano že bil marsikdo. Sem pa 28.
Si pa pozen pri teh stvareh. Vendar se ne sekiri. Danes je veliko več nedolžnih kot 20-30 let nazaj. Taki časi so. Spoznavanj ni .Težko je spoznati punco za resno vezo. Tam do 30 jih je cel kup neresnih.
Kako to, da nisi uspel dobiti normalne ženske? Očitno je s tabo nekaj narobe, če v reali nisi bil sposoben spoznati punce za skupna druženja. To kurbarijo boš prenašal še na druge punce s katerimi še boš in na potomce, če sploh bodo. In tako se degenerirajo rodovi. Lepo.
Sicer pa zgodba za klike jasno.
grenivka neprijavljena 🌸🌿, 01.02.2024 ob 20:47
Kako to, da nisi uspel dobiti normalne ženske? Očitno je s tabo nekaj narobe, če v reali nisi bil sposoben spoznati punce za skupna druženja. To kurbarijo boš prenašal še na druge punce s katerimi še boš in na potomce, če sploh bodo. In tako se degenerirajo rodovi. Lepo.
Sicer pa zgodba za klike jasno.
Nekaj je narobe s puncami, da jih mnogo dandanes obiskuje prostitutke a se vam ne zdi.
Tako je, z dekleti ni bilo kaj veliko narobe, sem jih par spoznal v mojem življenju, ampak mi je bil vedno prisoten malo strah, ta se je vedno bolj kopičil, ker čeprav se marsikomu zdi spolnost samoumnevna je zame bila nekaj tako abstraktnega in si je do pred kratkim predstavljal kako preprosta in lepa zadeva zna to bit. Nikoli nisem naredil kakkšnega koraka naprej, pravtako nisem želel kaj naredit, da bi uničilo prijateljstvo in si s tem pokopal možnosti zveze. Ne želim prevar ali ONS, pri prostituciji je to ravno prijetno, ker ni laži. Oba veva zakaj sva tam in je zato v mojih očeh dosti bolj pošteno kakor spravit v posteljo nekoga s katerim potem ne vidiš skupne prihodnosti in jo tako prizadaneš. Ne vem zakaj bi bila tema lažljiva, verjetno obstaja še kdo tak na svetu.
Vse se sliši zelo lepo in sanjsko. Kaj res si ona misli o vsem tem, bog si ga vedi, ampak tebi, kot stranki, jasno ne bo šla govorit drugega, kot to, kar bi moški rad slišal, drugače bi bil turn off. Če sam nebi imel moralnega zadržka, bi verjetno šel do kakšne, ampak imam pač vgrajeno blokado, ki je ne bom premostil v temu življenju. Nočem silit ljudi delat nekaj, kar si ne želijo in če dela to samo zaradi denarja, potem si v resnici ne želi mene. Je pa problem, da se prostitucija potemtakem odvija tudi v zvezah. Najraje bi bil z žensko, ki ima vse in ji nič ne manjka, le izključno samo JAZ.
Jahman, 04.02.2024 ob 10:28
Če si dec in star vsaj 30 kot jaz, boš razumel, da ljubezen ne obstaja. Če nič drugega, pri kurvah lahko takoj dobiš seks, z žensko v vezi je pa to loterija.
Seveda dobiš, ampak za to tudi odpreš denarnico, se pravi plačaš. Če boš svoji ženski dal za vsak spolni odnos denar, bo tudi pogosteje voljna, verjemi.
Avtor, seveda je bila prijazna, ker si verjetno kolikor toliko normalen, čist, prijeten, pa še nedolžen, kar pomeni, da nisi hodil k drugim prostitutkam in sigurno nimaš nobene SPB. Takoj, ko pride kakšen takšen kot ti, se igralske sposobnosti in trud povečata, ker si idealen za stalno stranko. K njim pa prihajajo tudi smrdeči, zavaljeni, neumiti … in imajo ne vem kakšne želje glede odnosa. Pri takšnem narediš vse in še več, da se takšna oseba ne vrne nikoli več.
Dokler nisi čuden glede tega. Usluga je usluga, posel je posel. Poskusil si in če ti je všeč boš se zagotovo vrnil. Je pa prijaznost verjetno zaigrana, kakor je povedal prejšnji, če si čist in normalen si vredu stranka za stalno. Kar se tiče pravega odnosa, je pa vredno vadit in se učit na dekletih, ki jih nisi plačal. Vse ob svojem času.