Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MG4 electric

MG4 electric

Prosim za vaše izkušnje, če ste mogoče lastnik električnega avta MG4, standardni model. Ali imate kakšne težave s tem avtom? Predvsem pa me zanima domet in koliko časa se polni.

Odvisno kje filaš, EV je najbolš filat doma, čez noč, ali v službi, če imaš to opcijo.

Za ostalo pojdi do prodajalca naj ti vse razloži in pojdi na testno vožnjo. Osebno kitajca nebi, imam ebmw. Dobra je tudi Kia in Cupra pa Tesla itak.

Odličen avto 🙂 imam MG4 COMFORT verzijo. Ne menjam več za klasično gnane avtomobile.. vse deluje brez težav, doseg, če lepo vozim še večji kot tovarniških podatkih :)) .. če bi kupoval oziroma, ko menjam ziher ponovno kupim MG Electric :))

Mama ima MG hibrid in lahko povem da je veliko boljši avto kot VW golf za manj denarja. Sedaj po 2,5 letih, še zmeraj bp.

Samo beži od električnih avtov.

Je res ,kitajski električni avtomobili so zakon,poglejte oblike  znamk BYD,XIAOMI…IZDELAVA ,VARNOST ,OPREMA ,BATERIJE ,ELEKTROMOTORJI… sicer je EU,uvedla zelo visoke carine ,tako trenutno ščitijo naše proizvajalce avtomobilov.

Odgovor na objavo uporabnika
zelo odvisno02, 02.10.2024 ob 11:23

Je res ,kitajski električni avtomobili so zakon,poglejte oblike  znamk BYD,XIAOMI…IZDELAVA ,VARNOST ,OPREMA ,BATERIJE ,ELEKTROMOTORJI… sicer je EU,uvedla zelo visoke carine ,tako trenutno ščitijo naše proizvajalce avtomobilov.

Kje pa to pogledaš? Na internetu? 😂😂😂

je prišla ena reklama za kitajski EV na mail, za 17k€ po subvenciji, ampak so v opis dali tudi karakteristike baterije in motorja 😂😂😂😂 pa to od 0-100 rabi 2 dni. kdo bi to želel? Moj EV v sekundi potegne tako, da vsi lahko samo še gledajo in mi pomahajo 😂😂😂

kdor je 1x vozil EV nima več nobene želje it nazaj na bencinarja. dejstvo.

New Report

Close