Kupujete v TEMU spletni trgovini 2024
Sem ze nekajkrat narocila, vse je tako kot je naslikano. 1x lahko vrnes brezplacno, vrnejo denar. Nimam slabih izkusenj. Ce z dostavo zamujajo vam nakazejo avtomatsko dobropis za 5eur, ki ga lahko izkoristis pri nasljednjem narocilu. Le pri oblacilih bodite pozorni glede materjala, ker je veliko sintetike, stevilke so realne, vsaka stvar ima pa tako natancen opis.
tudi jaz sem opravila že nekaj nakupov na njihovi spletni strani in sem na splošno zelo zadovoljna. Ne računajo dostave, zagotavljajo dostavo do roka (manj kot 3 tedne), drugače ti takoj nakažejo 5€ (jaz sem vedno vse pravočasno dobila). Če imaš reklamacijo, jo običajno rešujejo tako, da ti vrnejo denar.
Pozdravljeni tudi sama sem bila skeptična glede Temu aplikacije.Kot vi sem spraševala znance in prijatelje o njihovih izkušnjah in naposled sem se odločila za nakup.Aplikacija je odlična zelo sem zadovoljna z izdelki in kvaliteto.Nakupujem vse od izdelkov za dom in oblačila.Vedno preberite komentarje kupcev in oceno in potem pa le naprej nakupujte kot bilionar.🤩
Anonimno 3665, 15.02.2024 ob 11:51
A še zmeri nasedate na ta kitajska jajca? Ne, mi nikoli nismo in nikoli ne bomo kupovali na temu, sploh če si je potrebno kakšno aplikacijo naložit.
Vse so kitajska jajca, le s to razliko, da jih lahko kupiš pri domačih trgovcih po konkretni ceni ali pa zelo poceni pri Temu, Aliexpress, Shein.
Korejci redno spremjajo kakovost izdelkov iz kitajskih spletnih trgovin in kaj so ugotovili? https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/175069047?s=tv
..zadovoljna, tako sirok sortiment blaga po zelo ugodnih ceenah, kot ga ponujajo, dvomim, da ima še kdo..
Govora je pa o sprotnih, ‘malih’ rečeh,.ki jih potrbujemo v gospodinjstvu, ne o konkretnih aparatih, da se razumemo. Samolepilni protidrseči podplati, mini preprogica za kopalnico, podloga za tuš kabino, …
Nikoli ne bi, 09.11.2024 ob 17:03
Po TV je že blo, da so bile v kitajskih izdelkih najdene visoke vsebnosti rakotvornih snovi
kar se pa tiče medijev, a to čitaš LAŽNIE MEDIJE, ki so dejli da bo bidnova zmagala in so ti lagali 4 leta na 30 podlage. smešni ste smešni pa še glupi povrhu ni čudno da zdej zbirate denar za janševe sodne stroške
Ja in kdo kontrolira uvoz iz Kitajske pri Lidlu, Hofru in Merkurju. Vsi ti uvozniki iz Kitajske so že kdavnaj pogruntrali da je ceneje plačati kakšno kazen , kot testirati vse proizvode na skladnost. Verjemi da niso dali nobenega proizvoda testirati, CE certifikate pa preverijo če je veljaven, ne pa če je sploh za določen proizvod.