Telenovela La mujer de judas
Na YouTube spremljam telenovelo La mujer de judas, trenutno sem pri 18 delu in imam mešane obcutke. Ker ni slovenskih podnapisov in ne razumem vsega, me zanima ali mi lahko nekdo na hitro obnovi začetek, sploh družinske vezi, v kakšni povezavi so naprimer z Altagracio (Ricarda, Laura, Lukovico.. ). Se jo sploh splača gledati ali je boljše da preklopim na kakšno drugo?
Je kdo gledal in se spomni, 21.02.2024 ob 23:56
Na YouTube spremljam telenovelo La mujer de judas, trenutno sem pri 18 delu in imam mešane obcutke. Ker ni slovenskih podnapisov in ne razumem vsega, me zanima ali mi lahko nekdo na hitro obnovi začetek, sploh družinske vezi, v kakšni povezavi so naprimer z Altagracio (Ricarda, Laura, Lukovico.. ). Se jo sploh splača gledati ali je boljše da preklopim na kakšno drugo?
Bi res znala pomagati, ker oba gledata telenovele.
Je kdo gledal in se spomni, 22.02.2024 ob 10:27
Ja, žal vem. Altragracia, ne? Sem bežno gledala zadnji del na youtubu. Pravzaprav sem začela gledati to telenovelo zaradi priporočil tukaj gor.
Se splača gledati, saj bo pobila polovico vseh likov v telenoveli.
Ubistvu ni hudega, če veš, da je ona morilka, ker tako lahko uživaš v opazovanju njenih spletk in pretvarjanja. Zato, ker boš cel čas vedel kaj ima na umu. Torej da jih hoče pobiti. 😀
Ker poglej, UMOROV NA PODEŽELJU in drugih angleških/ameriških detektivskih serij ne bi nihče gledal, če bi bil že na začetku znan morilec. Ta telenovela pa je tako dobra ravno zato, ker ni nič manj zanimiva za gledati, tudi če veš kdo je morilec.
Pač JUDEŽEVA ŽENA je bolj grozljivka. Če imaš pa rad dobro zasnovano dramo(no nekaj je komičnih vložkov) z odlično psihološko izdelanimi liki in odigranimi tako perfektno, da jih ameriški igralci nikoli ne bi znali tako dobro odigratipa je to telenovela DVA SVETOVA, ENA LJUBEZEN na HRT1.
tukaj spektakularno pobijejo glavne like in se zazdi, da je telenovela končana, ampak se dogajanje preseli 150 let naprej v prihodnost, da bi pokazali v kakšen absurd si ljudje spremenimo življenje:
.https://globoplay.globo.com/v/4554519/
(preverjena stran lahko klikneš, od največje brazilske medijske družbe, torej ena največjih na svetu)
Sem jaz edina, ki mi je šla ta telenovela na živce? Pred kratkim sem spet poskusila gledati, prišla do 12. dela. In to samo zaradi tega, ker so mi nekateri igralci grozno antipaticni. Emma, Laura, da o Ricardi sploh ne govorim, kar živčna sem postala ko sem jo videla in slišala. Se najbolj simpatična mi je bila mama od Glorie in Altagrazia, čeprav ni kaj dosti govorila in je bila kot robot. Moškega dela se pa niti ne spomnim.
Realna, 23.02.2024 ob 01:58
A ni na koncu Ismael tisti, ki je pobijal? Se se spomnim da sem bila vsaj en mesec po koncu serije obsedena z njim, ker se mi je zdel gorđs 😂
Ismael je bil glavni pomočnik in vajenec Altagracije. Judežinje pa so bile vse.
Ismael je bil tudi moj najljubši lik v tej telenoveli.
Kokoši anonimno, 02.11.2023 ob 11:27, Tiho bodi kurba neumna, da te ne bo kdo posilil.
Kokoši anonimno, 31.10.2023 ob 18:38. PIčka ti materina gnila.
Kokoši anonimno, 31.10.2023 ob 16:14. Moj najljubši lik pa je seveda ANA JUAQINA ki deluje nemočna starka v resnici pa je morbidna serijska morilka. Ena najboljših zlobnic kar so jih videle telenovele in s tem seveda ena najboljših zlobnic iz zgodovine televizije v svetovnem merilu. Koliko delov si zamudila mimogrede? A to si ujela ko ANA JUAQINA umori CHEPO?
Kokoši anonimno, 31.10.2023 ob 11:48.Tak je ta tvoj izmeček, ki ga braniš. Jaz ti pa povem, DA BI MU DAL SAMO ŠUS V GLAVO!