Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V Mariboru so prepotentni

V Mariboru so prepotentni

To je neverjetno kako se počutijo ponosne in meščanske. Treba bo nehat s centralizacijo Maribora. Murska Sobota

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 10080, 13.03.2024 ob 22:20

To je neverjetno kako se počutijo ponosne in meščanske. Treba bo nehat s centralizacijo Maribora. Murska Sobota

Imamo mnogo razkogov, da smo ponosni.   Kaj rinete sem, če vam nismo všeč? Bodite doma!

Nekaj se afnajo, sicer ne toliko, kot v žabariji, vendar je vse skupaj,  na meji zdravega razuma. Najbolj tragično, je da ni kaj za pokazati, razen seveda naraščajoče revščine, in mokrih sanj o življenju v Avstriji. Pametnemu popolnoma dovolj!

Ha ha. Mi iz Ljubljane jih imamo pa za kmetavzarje.

Maribor je dolgocasno mesto depresije in pijancev. Nimajo kaj dosti za pokazat. Ljubljančan  ne gre na izlet v Maribor.

Štajerska, in Prekmurje, so v realnosti po življenskem standardu v rangu Bosne. To je izjemen dosežek, glede na sam goeografski položaj. V kratkem, zajebali so vse, kar se je zajebat dalo!

Vsekakor nihče iz Maribora ne bi hotel biti Ljubljančan. Torej se vi tam v megli ne trudite z nami, tudi ni potrebno prihajati k nam in kvakati.

Avstrija je pa za nas zgolj shopingcenter.

torej, če prav razumem si kaj? ž al m.  povsod se afnajo. če si M  in želiš, pičko, pač veš , da se moraš držat pregovora.  BABA PIJANA PIZDA PRODANA.  ne moreš neke trezne pičke, ogovarjat, pred njenimi kolegicami.  hahaa bedak.   če si ŽENSKA. pa  pač iskreno  sožalje. če ne moreš prek oteh ceninh prasic pridit, pol pa res žalostno.  darja klishna, claver, izimbajeva, kakšna tenška igralka  SE ZIHER NE SEKIRAJO KAKEP RASICE SO V SLO. A NE??

Odgovor na objavo uporabnika
Pupa Glupa, 14.03.2024 ob 07:13

Vsekakor nihče iz Maribora ne bi hotel biti Ljubljančan. Torej se vi tam v megli ne trudite z nami, tudi ni potrebno prihajati k nam in kvakati.

Avstrija je pa za nas zgolj shopingcenter.

Tu sem samo zaradi službe, drugače nebi bil. Verjetno pa tudi v MB nebi rinil.

Bedna sta tako Ljubljana, kot Maribor, Maribor je včasih imel saj nogomet, danes nima popolnoma nič. Na jugu bi rekli, bedine bede beda. Pametnemuu popolnoma dovolj!

New Report

Close