Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek otroci morajo od doma

otroci morajo od doma

Koliko vaših otrok 23+ je na svojem?

Moji vsi, brez moje pomoči.

Se strinjam.

Vsi moji otroci so na svojem od 20 leta.

Jaz od mojega 16. leta.

A študentski dom šteje?

Avtorica razloži kaj pomeni brez tvoje pomoči. A hočeš povedat da so do 23. leta sami zaslužili za stanovanje ali hišo?

Pol pa na stara leta jokat kako si sam/sama.

No taki za moje pojme ne bi smel imet otrok, ker ce ga podis od doma, ga nisi vreden imet.

Če odmislim debilno propagando tega, da je vsak luzer ker ne gre od doma in ne nabavi stanovanja ali hiše ali gre v najem vam lahko povem, da tudi vi, ki bluzite s to propagando niste na svojem.

Plačujete za tako imenovane svoje bajte in stanovanja davek. Torej niste na svojem ampak v najemu. Država vam je najemodajalec. Nimate priznane alodialne pravice zato ne bluzite, da ste na svojem in da so vaši mulci na svojem.

Popolnoma samostojen, a doma, ker je prostora ogromno, ker se še nista s punco odločila za povečanje družine in ker si ne hodimo po živcih.

Do 23. na svojem???!!!  A dilata, preprodaja orožje, trgujeta z ljudmi in organi,  ali se gresta eskort na visokem nivoju. Samo pod temi pogoji si pri 23. “na svojem”, avša trolasta.

Aja, na loto sem pa pozabil. Samo po mojem sta zadela samo z glavo v kup gnoja, ko  sta dobila tako mater kot si ti.

Moji so na svojem že od 23 leta. Kaj to pomeni? Niso doma, plačujejo svoje položnice, hrano in ostale stroške. Tako je edino prav. Ne pa, da se gredo domače bivakiranje, se švercajo vsak dan za brezplačno kosilo, večerjo brez truda… in uživajo brezplačne ugodnosti hotela Mama do 35 leta.

Gledam frendice, večina njihovih otrok čisto nesposobni samostojnega življenja. Pa vsi so že tam 29-33 let stari. Doma nič ne delajo, ne kuhajo, pospravijo minimalno, vsi bi nekaj potovali, bluzili po družbenih omrežjih, igrali igrice…skratka nič od njih. Na njih ne morejo računati niti na najbolj enostavne stvari. Moje frendice so postale prave cankarjanske matere. Nekaj jamrajo, jim povem direkt kako vidim stvari in kako to rešit, pa so že užaljene. OK naj delajo kar hočejo, samo ne meni jamrat.

Seveda so na svojem, normalno.

Imajo službe in kredite,  tako kot smo si ustvarili tudi mi. Tudi midva z možem sva si vse ustvarila sama in tako vzgojila tudi otroke. Nihče jih ni pošiljal od doma in prav je, da želijo ustvarjati sami.

Ni treba da ti kdo kaj da ali da zadaneš na lotu,  če si priden in veš kaj hočeš.

Jaz sem študirala, delala in varčevala.

Tudi med počitnicami sem delala vedno vse dni, medtem ko so drugi žurali okoli.

Doma mi ni bilo treba plačevati nič, ker so vedeli kakšen je moj načrt in cilj in pri tem sem bila deležna vse podpore.

V desetih letih sem privarčevala 100.000€ in kupila stanovanje, vzela še kredit in voila. Sem na svojem pri mojih 26 letih.

Ja, moj sin je star 28 let in že 7 let v svojem stanovanju.

Odgovor na objavo uporabnika
darwindarko, 29.04.2024 ob 12:11

Če odmislim debilno propagando tega, da je vsak luzer ker ne gre od doma in ne nabavi stanovanja ali hiše ali gre v najem vam lahko povem, da tudi vi, ki bluzite s to propagando niste na svojem.

Plačujete za tako imenovane svoje bajte in stanovanja davek. Torej niste na svojem ampak v najemu. Država vam je najemodajalec. Nimate priznane alodialne pravice zato ne bluzite, da ste na svojem in da so vaši mulci na svojem.

Kdaj si se pa ti osamosvojil?

Moji so doma, dokler študirajo. Ker so pridni, imajo zelo dobre štipendije. Sami skrbijo zase, kuham jaz. Prva plača – selitev. Dva sta v najemu na svojem. Dva še doma.

So erhalten Sie einen registrierten französischen Führerschein https://myglobaldocument.com/product/how-to-get-registered-french-drivers-license/

So erhalten Sie einen niederländischen Führerschein https://myglobaldocument.com/product/how-to-get-netherlands-drivers-license/

Kaufen Sie einen authentischen koreanischen Reisepass https://myglobaldocument.com/product/purchase-authentic-korean-passport/

Kaufen Sie einen norwegischen Führerschein ohne Prüfung https://myglobaldocument.com/de/product/purchase-norwegian-drivers-license-without-exam/

Hči je doštudirala ima službo in manjše stanovanje od pokojne babice v Lj.  Mlajša zaključuje magisterij in je še doma, v Ljubljani. Bo pa dobila garsonjero, takoj , ko se redno zaposli.

Starejša je pravkar dopolnila 23 let. Ni še čisto  preseljena, je pa veliko pri fantu, ki sicer živi sam.

19-letnik je letownji maturant in seveda še doma, dijak je tudi 17-letnik.

9-letnica pa  mislim, da bo še kar nekaj let doma.

Neprijetna resnica, 29.04.2024 ob 13:16

Moji so na svojem že od 23 leta. Kaj to pomeni? Niso doma, plačujejo svoje položnice, hrano in ostale stroške. Tako je edino prav. Ne pa, da se gredo domače bivakiranje, se švercajo vsak dan za brezplačno kosilo, večerjo brez truda… in uživajo brezplačne ugodnosti hotela Mama do 35 leta.

Gledam frendice, večina njihovih otrok čisto nesposobni samostojnega življenja. Pa vsi so že tam 29-33 let stari. Doma nič ne delajo, ne kuhajo, pospravijo minimalno, vsi bi nekaj potovali, bluzili po družbenih omrežjih, igrali igrice…skratka nič od njih. Na njih ne morejo računati niti na najbolj enostavne stvari. Moje frendice so postale prave cankarjanske matere. Nekaj jamrajo, jim povem direkt kako vidim stvari in kako to rešit, pa so že užaljene. OK naj delajo kar hočejo, samo ne meni jamrat.

Veš, da eni in drugi si ne morejo privoščit otrok. Tko da si lahko zadovoljna, da ti, ki so na svojem ali ti, ki so v mama hotelu, ne bodo nadaljevali vrste, ker so po tvoje tako grozni.

Sva mu omogočila, da sta se z izbranko preselila na svoje. Zakaj ne bi pomagala, če lahko?

Tudi mlajšemu bova čez kako leto.

Ne moreš verjet, 29.04.2024 ob 13:55

Moji so doma, dokler študirajo. Ker so pridni, imajo zelo dobre štipendije. Sami skrbijo zase, kuham jaz. Prva plača – selitev. Dva sta v najemu na svojem. Dva še doma.

Nič čudno da potem mladi nočejo delat. Ne zaradi tega ker bi bilo kao težko, ampak ker če dobijo službo, se jih vrže na cesto. No upam da vsaj delajo na črno nekje.

Pri 23. letih sem imela našparano spodobno vsoto za stanovanje, saj so delodajalci kar tekmovali, kdo mi bo ponudil višjo postavko študentskega dela.

Moji starsi so ostali doma, saj je bil prostor, ki so jim ga dali (moj dedek torej). Enako caka mene, ce si tega zelim, le drugi stuk.

Ne vem zakaj bi kdorkoli moral it od doma, ce se doma vsi strinjamo, da smo skupaj in v tem ne vidimo problema?

Eni in drugi, 29.04.2024 ob 14:15

Veš, da eni in drugi si ne morejo privoščit otrok. Tko da si lahko zadovoljna, da ti, ki so na svojem ali ti, ki so v mama hotelu, ne bodo nadaljevali vrste, ker so po tvoje tako grozni.

Meni je vseeno kaj bodo ali ne bodo. Če mi ne bi cankarjanske mame  jamrale o tem…

New Report

Close