Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zmenkarije-nateg

Zmenkarije-nateg

Objavil sem svoj mail na tem portalu, in me je dodala ena dama, malo dopisovanja in potem dobim mail, naj se prijavim z kuponom, ki mi ga je poslala, na spletno stran Najdiljubezen.si. da če se prijavim in plačam, da mi bo nekaj pokazala kar me bo zanimalo, sem takoj prekinil stike. Pisala mi je pa z maila [email protected]. Sami psihopati se me lotevajo. A res ni normalne ženske, želim samo pogovor? Evo vam še enkrat moj mail pa da vas vse psihopate, kateri me žalite razkrijem

[email protected]

Hvala za informacije, mi je včeraj pisala in pošiljala slike. Ljudje niso normalni. Res vam hvala za to 🙂

Avtor, ne vem kaj si pisal sem gor, ampak, če želiš najti normalno žensko, boš moral pa kaj več napisat o sebi.

Če takole kar neke maile objavljaš, se pa te bodo lotili psihoti.

Pa tule gor ni ravno pravo mesto za iskanje žensk :). Večina je poročenih.

Tista, ki je pa samska, pa itak ne bo kar tako enemu pisala, ker si pač ta želi pogovora. Pišeš tistemu, ki te pritegne, ker imata pač podobne poglede na svet, hobije…. če pa en napiše samo, da je osamljen, samski, da želi eno za klepet pa res ne moreš pričakovat, da ti bo kaka normalna pisala.

Odgovor na objavo uporabnika
nevemčesi, 02.05.2024 ob 08:00

Avtor, ne vem kaj si pisal sem gor, ampak, če želiš najti normalno žensko, boš moral pa kaj več napisat o sebi.

Če takole kar neke maile objavljaš, se pa te bodo lotili psihoti.

Pa tule gor ni ravno pravo mesto za iskanje žensk :). Večina je poročenih.

Tista, ki je pa samska, pa itak ne bo kar tako enemu pisala, ker si pač ta želi pogovora. Pišeš tistemu, ki te pritegne, ker imata pač podobne poglede na svet, hobije…. če pa en napiše samo, da je osamljen, samski, da želi eno za klepet pa res ne moreš pričakovat, da ti bo kaka normalna pisala.

Sem Imel prijeten pogovor z obemi spoli in moškim in žensko. Sem takrat objavil podatke o sebi, mislim da en mesec nazaj in potem mi je pisala ta oseba z namenom, da potegne denar iz mene. Drugače pa nisem imel neprijetnih izkušenj. Hvala za nasvet, bom naslednjič še bolj temeljit 🙂

Na monu si imel prijetne debate? Ali zasebno z monovci? Težko si predstavljam, da bi se tule katera ženska odzvala enemu monovcu na zasebno. Potem si verjetno napisal kar dosti o sebi?

Je tule kar veliko objav, da moški iščejo ženske in dajejo maile, samo ženske se ne javijo. Tebi pa so se? Potem si moram biti pa res preprečljiv na monu :).

nevemčesi, 02.05.2024 ob 08:44

Na monu si imel prijetne debate? Ali zasebno z monovci? Težko si predstavljam, da bi se tule katera ženska odzvala enemu monovcu na zasebno. Potem si verjetno napisal kar dosti o sebi?

Je tule kar veliko objav, da moški iščejo ženske in dajejo maile, samo ženske se ne javijo. Tebi pa so se? Potem si moram biti pa res preprečljiv na monu :).

Tema je dolga 3 strani, sem dal veliko podatkov. Res sem imel prijetne pogovore.

Pogovore kje? Zasebno ali na monu?

nevemčesi, 02.05.2024 ob 09:28

Pogovore kje? Zasebno ali na monu?

Privat, tukaj so me sprasevali in pametovali, saj pravim 3 strani je tema dolga

Zmenek-2

Upam, da ti uspe najti koga za prijateljevanje, potem pa še kaj več. Sreča spremlja hrabre. Včasih je treba tudi malo tvegati. Vklopljen pa tudi razum, ker kot si napisal bi nekateri želeli izvabiti denar. Vsem želim lep dan.

martin76, 01.05.2024 ob 23:25

Objavil sem svoj mail na tem portalu, in me je dodala ena dama, malo dopisovanja in potem dobim mail, naj se prijavim z kuponom, ki mi ga je poslala, na spletno stran Najdiljubezen.si. da če se prijavim in plačam, da mi bo nekaj pokazala kar me bo zanimalo, sem takoj prekinil stike. Pisala mi je pa z maila [email protected]. Sami psihopati se me lotevajo. A res ni normalne ženske, želim samo pogovor? Evo vam še enkrat moj mail pa da vas vse psihopate, kateri me žalite razkrijem

[email protected]

smardi, to zveni kot da ti je sam avtor portala najdiljubezen.si poslal mail, Marko Sekardi, tako da previdno na internetu pred raznimi predatorji.

kate669, 02.05.2024 ob 10:54

Upam, da ti uspe najti koga za prijateljevanje, potem pa še kaj več. Sreča spremlja hrabre. Včasih je treba tudi malo tvegati. Vklopljen pa tudi razum, ker kot si napisal bi nekateri želeli izvabiti denar. Vsem želim lep dan.

Hvala za lepe želje

Łukasz Pedalski245, 02.05.2024 ob 14:23

smardi, to zveni kot da ti je sam avtor portala najdiljubezen.si poslal mail, Marko Sekardi, tako da previdno na internetu pred raznimi predatorji.

Vidim da je potrebno biti previden. Hvala

Sem imel isto stvar samo ne najdem maila, napeljevanje da se prijavim na najdiljubezen in potem sem se, in par dni zastojn potem pa za plačati

Mah, nategov je povsod ogromno. Tudi na Marketplaceu, ko nekaj hočeš prodat, pa te kontaktira nekdo s čudnim profilom, da če lahko pride kurir po zadevo, samo plačat je treba toliko in toliko, potem boš dobil vrnjeno nazaj.

Pač razno razni tipi, ki te želijo okrog prinesti. V tvojem primeru so te hoteli na neke zmenkarije ruknit, kjer bi po parih dneh plačeval. Nič takega, da bi moral zdaj odnehat, to se povsod dogaja, odkar je internet je tega kot listja in trave.

Drugače pa srečno pri iskanju sorodne duše.

ja tud moj mail je nek  najdla in me potem vabla na jaz in ti  mogoje je tam plačana  da če pruipelje nove ljudi ima nekaj od tega  čudniso ljudje v teh “modernih časih”

Še nisi našel babe, jadnik?

Martin:

Kaj ti ni jasno, da pri SMARDI nekaj smrdi? 😳

Naslednji korak je Diego Chapi.  Ufff… ta ti ga pa capi…iz kartice! 😁

Lol892, 02.05.2024 ob 20:08

Še nisi našel babe, jadnik?

Še vedno nisem, sem izbirčen, enkrat sem se spekel, ne mislim se še enkrat. Iščem eno okoli 38, da ima že otroke in da je ločena, po možnosti črna, temne oči in da ima rada hribe, potovanja po severu Evrope in da ni presuha. Če sem zaradi tega jadnik pa sem jadnik

martin76, 02.05.2024 ob 20:35

Še vedno nisem, sem izbirčen, enkrat sem se spekel, ne mislim se še enkrat. Iščem eno okoli 38, da ima že otroke in da je ločena, po možnosti črna, temne oči in da ima rada hribe, potovanja po severu Evrope in da ni presuha. Če sem zaradi tega jadnik pa sem jadnik

Ja pa kaj še. Ti boš še dostikrat opečen. Deluješ jadno. Jadniki pa so non stop opečeni.

In kaj bi potem potoval skupaj z njenimi otroki? če ima okoli 38, ima večina tam nekje 7, 8 let stare otroke. A misliš, da jih bo kar doma pustila in s tabo potovala?

Sam povem, 02.05.2024 ob 20:39

Ja pa kaj še. Ti boš še dostikrat opečen. Deluješ jadno. Jadniki pa so non stop opečeni.

To Je bil samo sarkastičen odgovor na provokativno vprašanje

Martin jaz ti pa želim ogromnoooo sreče. Ne se sekirat, preusmerili so te na plačljive zmenkarije ,  tja se ne logiraš, ne rabiš pa zaradi tega izgubiti pogum.  Deluješ mi prav fajn človek, odprt, iskren, sigurno boš našel eno pošteno luštno žensko s katero se boš dobro ujel.  Logiraj se še na teh zmenkarijah, ne vem kaj sedaj  obstaja, Tinder, Ona on in podobno (nimam prakse s tem). En kolega je ravno na teh portalih spoznal prav prijetno žensko in sta že par let skupaj. Dobro se opiši, da čim ožji izbor dobiš,  ne blefiraj na zmenku, bodi kar si , boš videl da bo uspeh  zagarantiran.  Srečno

Sem poizkusil in prvo je res ‘plačaj’ članarino in potem fotografije, ki se že leta vrtijo na portalu. Ostane le upanje, da so biseri relativno redke dobrine.

CRnih z crnimi ocmi z otroki in locenih je veliko na dolenjskem, pisejo se ponavadi Brajdič, potovanja imajo v krvi, za otroke se jim fucka, mogoce bi tam probal hehe

New Report

Close