Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Golobova banda si dviga place za 44 %

Golobova banda si dviga place za 44 %

To pa je golobova inflacija…..za goloba in poslance in ostalo drzavno zalego je inflacija 44%, za vse ostale pa 4.3%, in kaj na to rece nas solidarni g mesec…nic….ceprav s tezkim srcem in cmokom v grlu bo pobsal denar….sram je lahko goloba in vse te drzavne prasune.

Za rajo bo samo 3,36, ne vsaj 33, da bi bilo kaj solidarnega. Tako se bo pri raji pač s tem drobižem pokril obvezni zdravstveni, ki se ga trga od plače. In bo spet nič od povišanja plač.

Na podlagi česa si dvigujejo plače? Kaj so naredili, da bi lahko si lahko dvigovali plače? Golob bo naslednje tri mesce iz morja vodil državo.

Če se zastonj tala, bodo pa ja vzel. Kdo pa ne bi? Sploh pravijo šenkanmu konju se ne gleda v zobe.

Čudi edino to, da praviš, da samo nekaj čez 40%, ker to še 50% ni. So kar “skromni”.

bogi reveži vedno največ dobijo ☝.. več imajo bolj so revni.. za skozlat, kok je tole narobe svet, v vseh smereh..

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 09.05.2024 ob 19:15

bogi reveži vedno največ dobijo ☝.. več imajo bolj so revni.. za skozlat, kok je tole narobe svet, v vseh smereh..

Ni svet kriv ampak butast folk

darwindarko, 09.05.2024 ob 19:17

Ni svet kriv ampak butast folk

IMas poplnoma prav….in prav bizarno je kako so tokrat slozni jansevi jurisniki in levi socialni pravicnrzi….pravi bratje v denarju….poslanci bodo dobili 2000 eur vec….zdaj pa…se spomnis kako ponosen je bil.mesec ko jr kao dvignill min placo za 50 eur?

Julij Cezar, 09.05.2024 ob 19:23

IMas poplnoma prav….in prav bizarno je kako so tokrat slozni jansevi jurisniki in levi socialni pravicnrzi….pravi bratje v denarju….poslanci bodo dobili 2000 eur vec….zdaj pa…se spomnis kako ponosen je bil.mesec ko jr kao dvignill min placo za 50 eur?

Zame edini relevanti meseci so tisti, kot so Januar, Februar itd. pa tisti, ki se mu reče luna. Ostali dripci me ne zanimajo.

Bi bil takoj za to, da se ministrom reče DRIPEC.

Podobno kot Golob (in še mnogi drugi), se obda s poslušnimi cucki, s takimi pa Slovenija pač ne more napredovat.
Podobno torej elektrooligarh s tistimi južnaškimi nesposobnimi in tatinskimi ministri: Bešić, Ajanović, Čalušić, Dominika, Katić, Vuković, Janković….
Dokler bodo v Sloveniji južnaki na vseh klučnih položajih, NIMAMO PRIHODNOSTI.

Dol z golobnjakom.  Dost je tega sranja od nesposobne vlade.

Jully, 09.05.2024 ob 19:32

Dol z golobnjakom.  Dost je tega sranja od nesposobne vlade.

Nč, dol. Kr nej krade da drugi naujo mogl.

Imamo vsaj en vesele , da lahko opazujemo da sam neki fakini kradejo in ne vsi.

Julij Cezar, 09.05.2024 ob 18:38

To pa je golobova inflacija…..za goloba in poslance in ostalo drzavno zalego je inflacija 44%, za vse ostale pa 4.3%, in kaj na to rece nas solidarni g mesec…nic….ceprav s tezkim srcem in cmokom v grlu bo pobsal denar….sram je lahko goloba in vse te drzavne prasune.

NE SERI SDS GOVEDO! 30 LET JE TVOJ LJUBLJENI VODJA V POLITIKI, BIL JE PREMIJER ITD., ZAKAJ NI NAREDIL NOBENE REFORME (ZDRAVSTVENO, ŠOLSTVO, SODSTVO, JAVNA UPRAVA…) ? TI PA TROLAS LAŽI KOT NORA24 🤮🤮

ja ampak svet je sestavljen tudi iz butastega folka, ki pač žal prevladuje..

Zartrose, 09.05.2024 ob 19:42

ja ampak svet je sestavljen tudi iz butastega folka, ki pač žal prevladuje..

Seveda. Saj je peska tudi več, kot zlatih zrn.

O Golobu je beseda. Drži se teme in ne žali nas, Slovencev, ki te hranimo!

Anonimno971, 09.05.2024 ob 19:40

NE SERI SDS GOVEDO! 30 LET JE TVOJ LJUBLJENI VODJA V POLITIKI, BIL JE PREMIJER ITD., ZAKAJ NI NAREDIL NOBENE REFORME (ZDRAVSTVENO, ŠOLSTVO, SODSTVO, JAVNA UPRAVA…) ? TI PA TROLAS LAŽI KOT NORA24 🤮🤮

Kaj ima dvig vladnih plac z reformo? Nam drobiz, sebi enormne vsote. Mi je cist vseen kdo in kaj, vazn da seb dvignejo, mi pa naj crknemo! Banda pokvarjena! Lahko jih je sram, ker ta denar jim pridelamo mi.

Ma to je g.o.vno

Anonimno 10651, 09.05.2024 ob 19:49

Kaj ima dvig vladnih plac z reformo? Nam drobiz, sebi enormne vsote. Mi je cist vseen kdo in kaj, vazn da seb dvignejo, mi pa naj crknemo! Banda pokvarjena! Lahko jih je sram, ker ta denar jim pridelamo mi.

Zakaj bi bilo torej njih sram, če je kao vaš denar? Vas je lahko sram, da imajo vaš denar.

Mene je sram, da državnim prascem uspe od mene kaj zvlečt.

Sama sreča, da se je general JJ gladno in krčevito uprl in se krvavo boril proti temu kriminalnemu dvigovanju plač.

darwindarko, 09.05.2024 ob 19:43

Seveda. Saj je peska tudi več, kot zlatih zrn.

res res ja

Tista vlada, ki pobere največ državljanom je najbolj sposobna vlada in zapišite si to že enkrat za uho.

Kajti namen vlade je, da se okorišča preko državljanov. Državljan pa je maska persona, oseba, igralec brez posebnih moči v državnem pravnem sistemu.

Tako, da ko vlada pobere denar lai bilo kaj vrednega ljudem preko državljanstva ima v bistvu plus piko , ljudje pa minus. Torej vlada, ki veliko nabere je lahko ponosna nase, ljudstvo pa ravno obratno.

Dopovedujem vam pa me ne “uslišite”, ker vas za jajca ne držim, kot vas vlada preko vaše neumne vere vanjo.

darwindarko, 09.05.2024 ob 19:59

Tista vlada, ki pobere največ državljanom je najbolj sposobna vlada in zapišite si to že enkrat za uho.

Kajti namen vlade je, da se okorišča preko državljanov. Državljan pa je maska persona, oseba, igralec brez posebnih moči v državnem pravnem sistemu.

Tako, da ko vlada pobere denar lai bilo kaj vrednega ljudem preko državljanstva ima v bistvu plus piko , ljudje pa minus. Torej vlada, ki veliko nabere je lahko ponosna nase, ljudstvo pa ravno obratno.

Dopovedujem vam pa me ne “uslišite”, ker vas za jajca ne držim, kot vas vlada preko vaše neumne vere vanjo.

No tudi mene z vami vred. Zato se poleg na vlado hudujem tudi nad seboj, da nisem  dovolj pameten, da si vlade in države ne znam popolnoma spraviti iz lastnega hrbta in sam. Tako potrebujem vas za pomoč ampak vi raje pomagate njim vladi, državi. Potem pa se bunite, kot bedaki.

To vse ce narod pozlatit.

In Janša z SDS ter nsi nimata nič proti kot nedolgo nazaj ko so si res dvignili  višji dodatek za financiranje strank, so bili složni brez problema in so dvignili roko brez besed, da so proti. Ne trosite laži Janševci, ker kako si lahko butast, da držiš svečo nekomu, ki dela škodo državi, je bil v zaporu hodil delat v parlament iz zapora, krade, pravnomočno kaznovan. Nečednih poslov ima več kot rom, vi pa ga še kar obožujete. Do sedaj še ni nič drugega dobro naredil za državljane kot samo zase in svoje podložnike. To sedaj še najbolj čutimo  po haranju SDS. Hvalit se zna in naivnežem zna lagat, kaj drugega pa itak ne zna. Še poglejte koliko je pomagal vladi, da bi državljani kaj boljše živeli. Nič. Samo nagajanje in spotikanje nogda ja ne bi bilo boljše nam državljanom. Zato pa pameten ne voli takšnega narcisa in hvala bogu gotof je, s seboj bo pa potegnil celotno desnico, ker ne uvidi, da je njegov čas mimo.

Če ti po osamosvojitvi ni všeč živlenje v naši domovini, se lepo vrni nazaj v Srbijo. In še ne vračaj NIKOLI VEČ!

New Report

Close