Novi sosedje
V hišo ki je poleg nas, smo mejaši, smo dobili nove sosede, imajo odrasle polnoletne otroke,mož in žena, pes, maček. Prišli so do nas, prinesli steklenico vina in rožice in se predstavili, delujejo prijazni , niso glasni. Kar pa me je zmotilo, je to da nimajo nobenih obiskov. Kakšni ljudje so , da nimajo nič obiskov, da niso kakšni prikriti sociopati, da se bodo kasneje izkazali za zajebane. Ne pišem z namenom da bi opravljala, le nenavadno se mi zdi. Upam da so moje slutnje napačne.
Ha, a obiske moraš imeti, da si normalen sosed? Nisem vedela, mi smo se tudi preselili pred kakšnima dvema letoma, obiskov pa praktično nobenih. Le kaj si o nas mislijo sosedje?
Mislim, da je nesmiselno sosede soditi po obiskih, sploh v današnjih časih, ko obiskovanje na domu ni več tako v navadi. Večina ljudi se raje dobiva zunaj, v lokalu, na sprehodu, na prireditvi.
Tudi mi smo brez obiskov. Mož se dobro razume s sodelavci in mu vsakodnevni čvek ob malici in kavi povsem zadostuje, jaz imam pa nekaj kolegic in mi je kavica in kosilo 1 krat na mesec z njim povsem dovolj.
Midva sva drug drugemu najboljša prijatelja, veliko vrtnariva, se ukvarjava z otroki in psom. Je pa res, da sva malo introvertirana, kar pa ne pomeni, da sva sociopata.