Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Politiko moraš popolnoma odstranit iz svojih misli

Politiko moraš popolnoma odstranit iz svojih misli

Pol si že eno stvar prav naredil.

Sploh ne vem kako ti majmuni Janša, Golob in Janković zgledajo, ker že leta nisem videl njihovih ksihtov, sam vem, da jih je samo sovraštvo in da sam kradejo, pol jih je itak brezveze karkoli spremljat ali komentirat.

V zadnjih štirih letih sem srečal dve SREČNI, 24, 25 letnici, ki DEJANSKO nista vedeli, kdo je predsednik vlade, ter kdo je predsednik države. Pa nista bili debilki…

Neverjetno, toda resnično.

Mi še vemo ne, kaj je SREČA… Redki vedo.

No to ni nujno sreča, če ne veš kdo ti kroji lajf. Ajd mogoče se komu za nekaj časa izide, sploh 24 in 25 letnikom, ki še vedno sesajo domače vime in ambicozno skačejo za sanjami. Tut men se zdi drgač se s politiko ukvarajt, poslušat novice in to je depresivno, zato to delam čim manj, tut mon je depresivn :). Sam s tako bolitekurac vsesplošno ignoranco delamo na dolgirok sami seb protiuslugo. Njim pustimo popolnoma proste roke in plavamo skoz vse te nastavke kt ovce brez vratu. Kot pravim.. nekaj časa to zihr gre in je kratkoročno bolš.

Ja, duhovno omejeni so menda res najbolj zadovoljni z življenjem. Če se ničesar ne zavedaš, se nimaš za kaj sekirat

I love reading blog posts with great information like this. Because normally I often read and learn about some technologies on techloky articles.

= Samo s tako bolitekurac vsesplošno ignoranco delamo na dolgirok sami sebi protiuslugo.

Ti si car. Kor prvo ti povem,

“Empty your mind, be formless. Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle.

Obožujem takšna mišljenja ljudi

New Report

Close