Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Capitagains. Finančna vlaganja

Capitagains. Finančna vlaganja

Ali je že kdo probal s trgovanjem na Capitagains? Moj znanka je probala in pravi, da se ji zdi da ni nateg. Tudi jaz bi probala, a previdno in z majhnimi vložki. Menda se da že za 200 evrov. Veliki dobički me niti ne vlečejo, bi si pa rada malo izboljšala finance.

Ti samo vlagaj, ni mi jasno, da hočejo denar, kaj pa oni tebi, kakšno je sorazmerje. Jat tebi orodje, ki ga izdelujem,  ( krampe, motike, lopate)…. kaj pa oni tebi ponujajo. Sprašujem za tržno menjavo??????

Kaj pa Forex? Jaz sem slišala tudi za Forex, ko preko neke agencije trguješ na borzi.

Zdravo

Se kakšne izkušnje z capitagains?

Sem pred kratkim nekaj vložila. Zaenkrat se mi zdi odnos korekten, na papirju in monitorju imam par deset evrov dobička. Nisem pa še dvignila. Bom tudi vesela mnenj.

Tudi jaz ima nekaj dobička tudi že naredil prenakazilo sedaj pa želijo večje vsote zato sprašujem.

Hvala za info

To je absolutni nateg. Čim prej stran od tovrstnih strani. Ostali boste brez vsega.
Kako sploh najdete takšne strani za finančna “vlaganja”?

Jaz sem začel z eToro in mi je bilo vse fajn, nikoli nobenih težav. Z določenimi delnicami in ETF skladi sem zaslužil kar lepo, nekaj tisočakov v dveh letih.
Potem so mi znanci, ki so bolj v finančnih vlaganjih, svetovali naj eToro zamenjam za kaj bolj preverjenega in dolgoročno resnejšega.
Zdaj sem na IBKR. Poleg tega se pa priporoča tudi npr. Trade Republic ali pa N26.
Vlagam pa večinoma v ETF sklade, ki spremljajo S&P 500 in pa v delnice tehnoloških podjetij. Donosi so približno 19-23% letno, kar je odlično, saj tudi trgujem in s tem popravim povprečnost donosov.
Delam na dolgi rok, da bom imel čez 25-30 let nekaj več privarčevanega kot, če bi le na banki pustil denar mirovati.

Še kakšna izkušnja s Capitagains?

Tudi meni ga priporočajo, ampak oklevam. Menda s tem služi kar nekaj Slovencev. Ampak konkretno mi pa noben ne zna nič povedati. Je kdo tu že kaj dobil?

Naivnost vas bo drago stala.
Preveril sem po dolgem in počez, da vidim kaj je to takšen fenomen med Slovenci, da svoj denar talate kar tako na lepe oči….
To podjetje ima prve ocene podjetja na TrustPilot šele iz letošnjega februarja.
Največja zanimivost, ocene in komentarje ima pretežno s strani oseb, ki so na TrustPilot oddale samo eno oceno ali komentar in to je ta na CapitaGains. To mora vsakemu biti takoj sumljivo.
Stil komentarjev je preveč očiten, da gre za lažne ocene in pohvale. Vse v istem tonu, večina njih hvali neke posrednike pri CapitaGains ipd.
V kolikor greste pa podjetje bolj podrobno preverjati, lahko ugotovite, da igrajo na karto pretvarjanja za drugo, ugledno in priznano podjetje.
CapitaGains je afriško iz otoka Comoros. Verjetno so že isti akterji izza t.i. “Broker scandal”, ki se je razkril lansko leto.
Zanimivost… Njihova domena je bila registrirana 19. februarja letos, prvo recenzijo so pa prejeli že nekaj dni prej. Po veliki verjetnosti te strani ne bo več aktivne februarja 2025. Ne boste se imeli kam logirati in vaša vložena sredstva bodo šla za vedno.
Na drugi strani imate IBKR (Interactive Brokers Group, Inc.), ki brez kakršne koli afere posluje od leta 1978.

Odgovor na objavo uporabnika
Maksim421, 30.07.2024 ob 00:04

Naivnost vas bo drago stala.
Preveril sem po dolgem in počez, da vidim kaj je to takšen fenomen med Slovenci, da svoj denar talate kar tako na lepe oči….
To podjetje ima prve ocene podjetja na TrustPilot šele iz letošnjega februarja.
Največja zanimivost, ocene in komentarje ima pretežno s strani oseb, ki so na TrustPilot oddale samo eno oceno ali komentar in to je ta na CapitaGains. To mora vsakemu biti takoj sumljivo.
Stil komentarjev je preveč očiten, da gre za lažne ocene in pohvale. Vse v istem tonu, večina njih hvali neke posrednike pri CapitaGains ipd.
V kolikor greste pa podjetje bolj podrobno preverjati, lahko ugotovite, da igrajo na karto pretvarjanja za drugo, ugledno in priznano podjetje.
CapitaGains je afriško iz otoka Comoros. Verjetno so že isti akterji izza t.i. “Broker scandal”, ki se je razkril lansko leto.
Zanimivost… Njihova domena je bila registrirana 19. februarja letos, prvo recenzijo so pa prejeli že nekaj dni prej. Po veliki verjetnosti te strani ne bo več aktivne februarja 2025. Ne boste se imeli kam logirati in vaša vložena sredstva bodo šla za vedno.
Na drugi strani imate IBKR (Interactive Brokers Group, Inc.), ki brez kakršne koli afere posluje od leta 1978.

Najlepša hvala. Me je minilo.

Tudi sam sem probal trgovati na capitagains z 200 euri vložka zdaj pa me nagovarjajo na večje vložke. Vendar dvomim da ni nateg. Prpsim za kakšen nasvet ali izkušnjo. l.p.

Bodi odločen in zaenkrat ne vlagaj nič več, čeprav te prepričujejo. Moja sodelavka je vložila, na monitorju je bilo videti lepo, več tisoč evrov profita. Čakala je na vsaj delno izplačilo, a par dni zatem, ko bi ga morala dobiti, se je menda vse sesulo. Zdaj je v globokem minusu. V začetku je dobila nekaj malega izplačano. Sem se odločila, da bom šla tudi sama v rizik, če bo ona uspela.

Za katero delnico ali dobrino te pa nagovarjajo? In koliko naj bi bil vložek? Sem začela tudi sama malo spremljati finance, ker bi šla v to na nek način, a bi želela prej več vedeti o tem, da me ne bi nategnili.

Raklama za naivne? V igrah na srečo večina izgubi in le peščica dobi, ker nekomu se mora vzeti, da se drugemu lahko podari. Takšna špekulativna napeljevanja kot so v prispevku so sodnega pregona vredna.

Piši kući propadlo. Pri loteriji veš, da gre za igro na srečo. Tu pa te hočejo prepričati, da gre za resna vlaganja na borzo. Če je kdo kaj dobil, naj napiše, da me prepriča o nasprotnem.

Spet en nateg na polno očitno. Izgledalo je pa vse verodostojno. Se splača sploh prijaviti? Njihov sedež je na nekih otokih v Indijskem oceanu.

Bi radi bili nategnjeni? Z veseljem vas bodo nategnili. Ne bo pa poceni.

Na isto foro nategnejo…daj notri 200 EUR, prikazali bodo neke lažne številke, zneske… prepričali vas bodo, da date še večje zneske. Ko boste hoteli izplačilo, se bo nekaj sesulo. Ampak veste kaj, dajte notri še več in potem se bo spet nekajsesulo, ko boste želeli izplačilo 😁

Na kratko, ne nakazujte denarja v te natege.

Je na 24 ur spet o neki taki investicijski prevari. Za Capita Gains ne vem, a verjetno sodi v isti nabor.

Kdor je v to denar dajal bo ostal brez tega denarja. To je vse kar mora vedeti.

cimbolj stran od njih – tudi znanki reci naj takoj odneha in poskusi dvignat svoj denar

Odgovor na objavo uporabnika
M950, 20.10.2024 ob 19:17

cimbolj stran od njih – tudi znanki reci naj takoj odneha in poskusi dvignat svoj denar

Tudi moj prijatelj bi moral dobiti izplačano in se je vse sesulo. Ni vložil veliko in tudi pričakoval ni veliko. Se je pa graf ujemal s stanjem na resnični borzi, ko je primerjal. Se mi zdi, da je nategnjencev več. Morali bi skupno prijaviti. Ker so zelo agresivni, lahko nasede še več Slovencev.

ne vlagaj nič,vse ti bodo pobrali

Kaj so vam pa rekli, ko ste hoteli dvigniti profit? Ali je šlo gladko ali z zapleti? So vas prepričevali, da vložite dalje?

Zdravo!

Jaz sem probal… Na hitro: vložiš 250EUR…dobiš kao ‘mentorja’, ki ti ponuja bajne zaslužke. Kar delaš ‘kupuješ’ ali ‘prodajaš’, delaš po izključno njegovih navodilih… in res gre zadeva v pozitivno stanje…potem te začne prepričevat, da če želiš ‘res’ nekaj zaslužit moraš še dodatno nekaj vložit…Mentorjevo prepričevanje je dokaj ‘agresivno’…jaz sem popustil in vložil ‘še nekaj’. Na moj vložek so oni dali še njihov ‘bonus’. Številka je velika, zgledalo je obetavno…..(vmes vztraja, da neko malenkost dvigneš)… Potem je spet trajalo malo več kot 1 teden in bi spet moral nekaj vložit. Govoril mi je o rasti Bitcoinov, energentov, kaj se bo zgodilo v prihodnje, o tem da moramo prit do tega da vložimo v dividende… Rekel sem in vztrajal, da ne mislim več vlagat in da pač ‘obračamo to kar imamo… Tu pa se je začelo. Naenkrat so naše ‘pozicije’ začele it V MINUS… v par dnevih je bil minus skoraj kot skupni vložek (moj vložek in njihov bonus). Zagrozi mi je, da moram ponovno vložit drugače mi bodo zaprli račun. Ko sem mu ponovno rekel, da ne bom vložil dodatnega denarja so mi v roku 30 sekund vzeli ‘njihov’ – bonus. Tako je bil minus večji kot moj vložežk. V istem trenutku sem dobil STOP-OUT na moj račun, kar pomeni da so zaprli vse pozicije in stanje je bilo 0 (nič).

Moje mnjenje in moja izkušnja z CapitaGains je, da glede njihovega odnosa in samih postopkov, ni namenjeno, da bi JAZ dobil, ampak da bi JAZ vložil denar.

Na hitro bi rekel, da celotna zadeva deluje v nekem ‘šolskem’ okolju, kjer imajo ONI popoln nadzor nad situacijo. Kar pomeni, da vam razen nekih ‘drobtinic’, toliko da še naprej ‘sodelujete v igri’, nikoli ne bodo dovolili dvigniti denarja…

New Report

Close