Najdi forum

Splash Forum Politični čvek volil bom Svobodo

volil bom Svobodo

ker hočem, da mi migranti napadejo OŠ otroke. Da jih kulturno obogatijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3347, 07.06.2024 ob 21:41

ker hočem, da mi migranti napadejo OŠ otroke. Da jih kulturno obogatijo.

Kako zelo nedomiselno! Cela Evropa se prepira okoli volitev samo na račun migrantov. Si ne znate raje narediti kakega načrta, ki bi imel predznak za, namesto proti? 
Povsem zastarel koncept. Kot stranka SDS sama. Zastarelo, de

Mene pa zanima, koliko volilcev par mesecev po volitvah sploh ve, kaj delajo njihovi izvoljeni poslanci in ostali drekmešalci v EU? In koliko nagrabijo nezasluženega denarja za mešanje dreka? Ve kdo?

Jaz hočem, da mi domači primitivci mulce nalomijo, zato sem za SDS!

Ti, krele od avtorja boš volil samo SdS greznico.., kačo tomcevo in tri klovne grimsa, hohojsa, pa kanglo..

Nekaj je zanimivo…, zakaj kletne qurbe SdS nora24tv jansisticne pred očmi svetovne javnostmi, to je pač internet vedno lažete…, a je to bolezen, al ljubezen do laganja.. .

Je pa ok…, ker mi, ki obiskujemo ta forum vedno vemo..

Kdo nam laže..

Kdo vas ne pozna vas bi drago plačal..

Laže SdS nora24tv greznica, tako kot njihov šef…, ker drugega ga kot lagat pac ne znate…. Jebi ga… Ni lahko živeti, nam poštenim ob takih sodržavljani, bandi lažnivi , ki jih je kar je jebenih 20+%.. V Nemčiji bi recimo zarad takih lažnivcev spet odprli Dachau, če bi tam živeli…

Z migranti in migracijami bo težava neglede na to, ali zmaga leva ali desna vlada. Isti šmorn.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8409, 08.06.2024 ob 09:08

Z migranti in migracijami bo težava neglede na to, ali zmaga leva ali desna vlada. Isti šmorn.

Z migranti ni bilo nikoli težav in jih nikoli ne bo.

Problem so janšisti.

Migrante bomo potrebovali vsak dan bolj Janšistov pa ne .

O, poštenjak Popay se je oglasil. Si že spucal svojo greznico danes? ne še, se mi je zdelo. Pojdi in jo opucaj, boš vsaj kakšno koristno delo opravil.

Popay piše že kar nekaj mesecev samo prijavljen… Tist kletar npr krade moj Nik..

adidas Civava spet skrit bevskaš..

To niso heci, jaz bom volila SDS . Vi pa, pameti in preudarno.

Crknite vsi, ki hodite na volitve in dajete legitimiteto tem zloveščim lopovom.

Delo poslancev bi moralo biti prostovoljno, brez plačila.

Me zanima, koliko kandidatov bi imeli in če bi volitve sploh še obstajale.

New Report

Close