Najdi forum

Splash Forum Politični čvek so migranti financirani od islamskih držav

so migranti financirani od islamskih držav

Sem bila včeraj v Lj in res me je prav presenetilo koliko je bilo teh migrantov . Tako v centru, Tivoliju kot tudi v Btc. Ampak sem bila prav presenečena, saj niso bili videti kot kaki reveži, vsi dobre telefone, pa tudi iz Mc Donaldsa so prišli pa v Btc ju z nakupovalnimi vrečkami, tako da ima človek občutek da so polni denarja.

Sem začela verjeti govoricam o financiranju za islamizacijo Evrope.

Še kdo podobnega mnenja

dobro jutro, kaj pa misliš? pa da jih denarja ne ostane, da podkupijo tistih 800 evroposlancev ,da sprejemajo zakone proti svojim državljanom?

Sprasujem se, ce ni bil v pogodbah za dobavo nafte kaksen drobni tisk, da morajo drzave dprejeti toliko in toliko muslimanov.

Ce ZDA lahko celemu svetu diktirajo vse mogoce, je cisto mozno, da so tudi arabske drzave kaj podiktirale. Da pa bi zadeva bolj gladko stekla, so pa poslancem in predsednikom najbolj vplivnih evropskih drzav obogatili bancni racun. Ta mali jim potem samo sledijo na ukaz. Saj se spomnimo Merkle in njenega stavka iz leta 2015,  “Wir schaffen das” – Bomo zmogli. Meni je zvenelo, kot da to mora narediti in sama sebe prepricuje, da bo slo.

To, da sponzorirajo razne Pašiće, da plačujejo dekletom, da hodijo okoli zahomotane čez glavo je splošno znano. Drugače pa Katarci sponzorirajo svoje, Savdijci svoje, oboji se pa med sabo ne marajo, podobno kot katoličani in protestantje. Iranci morajo biti bolj racionalni z denarjem, oni sponzorirajo le teroriste in kakšno stranko v banana deželici, ki obvladuje največjo banko primerno za pranje denarja.

Ja, oni to vidijo kot širitev vere skozi demografijo in bogati šejki iz Zaliva to financirajo. Kot je Katar financiral mošejo v Ljubljani, da so lokalni musliči ja čimbolj radikalni in grejo po salafistični / vahabistični poti. Financer ima v ozadju vedno glavno besedo. I pay, I play!

Savdski Arabiji, Emiratom je v korist, da revezi muslimanski brez izobrazb in problematicni folk gre v EU. Izobrazenci, tisti z denarjem iz EU pa k njim dol.

So kvota, ki jo moramo po direkciji Bruslja sprejet. Financirani pa iz državnega proračuna. Ker je vizija, da je Evropa prestara celina, premalo potomcev in n aj bi taki  mladi “inženirji in znanstveniki” dvigovali rodnost. stare celine Evrope.

Ženske v fertilni dobi in tiste, boste si ustvarjale družine, najdite si same potencialne kandidate za družino,  magari potujte same in iščite, ne pa da vam Bruselj nastavlja te kozjejebce.

barbara lerner spectre

jewish ngo migration

Tudi države v EU jim dajejo denar, tudi v Sloveniji vsi dobijo določeno vsoto denarja vsak mesec iz davkoplačevalske državne blagajne. Upokojenci pa na mizernih pokojninah, delavci pa na minimalcu. To je postalo res noro!

New Report

Close