Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Nizka volilna udeležba, še so pametni

Nizka volilna udeležba, še so pametni

Zelo nizka udeležba, očitno imajo ljudje poln kurac laži ali se jim ne da hodit na te zaigrane lažne farse.

Kaj je monovci, dolgi nosovi, surle? 😛 Nič komentarja haha

Dokler boste služili lopove, bo vse prepozno

Majhen premik, ampak trajalo bo še desetletja, da bo ubčutno drugače.

Trajalo bo desetletja, mi pa potrebujemo normalnost in neke plače nad 1100 neto sedaj.

Ni res, procentualno je udelezba dosti visja kot 2019, to pa zaradi posvetovalnih referendumov. Ne pa kot mislijo veljaki, da nam je mar za EU, ker Slovenija nima in ne more imeti vpliv kaj si zeli, tega EU ne zanima.

Svašta u mojoj de`želi.

Nizka volilna udeležba?  Kje to piše, daj link.

Voli so volili…..ostali se ne pustimo voditi po volovsko hehe

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1432, 09.06.2024 ob 19:46

Ni res, procentualno je udelezba dosti visja kot 2019, to pa zaradi posvetovalnih referendumov. Ne pa kot mislijo veljaki, da nam je mar za EU, ker Slovenija nima in ne more imeti vpliv kaj si zeli, tega EU ne zanima.

Haha a tako se tolažite ker vam lažnivi mediji servirajo to laž? 😃

Mene je prijetno presenetil podatek, šele zdej videla. Morda to nič še ne kaže na to, da se bodo ljudje zbrihtali. Je pa ta bruseljska centrifuga prevelika, enkrat ko si notri, je konec.

Za referendume pa nimam več komentarja.

In kaj ste dosegli z volilno abstinenco? Mislite, da se bodo oblastniki zdaj odrekli položajev?

jek šamin, 09.06.2024 ob 20:09

In kaj ste dosegli z volilno abstinenco? Mislite, da se bodo oblastniki zdaj odrekli položajev?

IN kaj si ti naredil s tem da si omogocil enemu debilu mastno placo v bruslju?

Julij Cezar, 09.06.2024 ob 19:58

Voli so volili…..ostali se ne pustimo voditi po volovsko hehe

Ravno vas bodo vodili po volovsko. Tudi če bi bila volilna udeležba 1%, to ne bi v ničemer spremenilo ničesar.

Vladali vam bodo vseeno, pa če ste šli na volišča ali niste, butlji monovski.

Nizka? Do 16. ure je bila to rekordna  udeležba do zdaj, kar se tiče EU volitev. Do zdaj je bilo ob takem cajtu največ 19 %, zdaj je nekih 25 že.

do 19. ure udeležba še pa ni znana

nizka, 09.06.2024 ob 20:49

Nizka? Do 16. ure je bila to rekordna  udeležba do zdaj, kar se tiče EU volitev. Do zdaj je bilo ob takem cajtu največ 19 %, zdaj je nekih 25 že.

do 19. ure udeležba še pa ni znana

Ma četudi je rekordna, je 25 % še vedno nizko. Dobro, saj v treh urah se je lahko še nekaj nabralo, a vseeno, meni se zdi zelo nizka, zlasti zato, ker so te volitve kar prelomne.

anonimno7845, 09.06.2024 ob 21:10

Ma četudi je rekordna, je 25 % še vedno nizko. Dobro, saj v treh urah se je lahko še nekaj nabralo, a vseeno, meni se zdi zelo nizka, zlasti zato, ker so te volitve kar prelomne.

V čem so prelomne? Naroda ne zanima, kdo bo v EU, dol jim visijo posvetovalni referendumi in ali je večina proti evtanaziji, travi in preferenčnim glasovom (večina niti ne ve, kaj je to), zato niso šli.

Bo pa udeležba na parlamentarnih volitvah visoka, še vedno je bila.

Je ze 21.30 in niti volilna udelezba za evropske se ni znana. Rekli so, da bo udelezba objavljena ob 20.30.

Kaj izpolnjujejo glasovnice, po 19 uri, sedaj (kuhinja v Ljubljani)?

New Report

Close