Vsi ki niste šli na volitve tole je za vas:
Stara forumašica, 09.06.2024 ob 20:57
Če od 1000 volilnih upravičencev pridejo samo trije “verniki”, je njihov kandidat dobil volitve s 100%.
S tem, da ne greš, si jim naredil uslugo.
Dej to možu svojmu povej, da naj ti ne pomaga pri ničemer in je s tem vse naredu.
Ti si tista, ki se kaže dost tko izven pameti. Kako ti rata sploh v lajfu da ti nebo ne pade na glavo, ko ga tako sračkaš? Kajti bila si med tistimi, ki so javno povedali, da na teh volitvah (kvazi posvetovalni referendum) ne odločamo nič in tako ali tako potem šele parlament kaj odloča, če sploh bo pa vseeno trajbaš za iti na volitve?
Čemu na volitve, če pa tam tvoje odločitve ne odločajo ničesar?
Greš v kuhinjo tudi in ne skuhaš ničesar vedno znova in znova? Kaj pa na tranišče. Gre kakat pa kakat pa kakat pa kakat pa nikol nič ne pokakaš?
Pa kaj ti je, kdo vam je vso pamet poglodal?
darwindarko, 09.06.2024 ob 21:02
Dej to možu svojmu povej, da naj ti ne pomaga pri ničemer in je s tem vse naredu.
Ti si tista, ki se kaže dost tko izven pameti. Kako ti rata sploh v lajfu da ti nebo ne pade na glavo, ko ga tako sračkaš? Kajti bila si med tistimi, ki so javno povedali, da na teh volitvah (kvazi posvetovalni referendum) ne odločamo nič in tako ali tako potem šele parlament kaj odloča, če sploh bo pa vseeno trajbaš za iti na volitve?
Čemu na volitve, če pa tam tvoje odločitve ne odločajo ničesar?
Greš v kuhinjo tudi in ne skuhaš ničesar vedno znova in znova? Kaj pa na tranišče. Gre kakat pa kakat pa kakat pa kakat pa nikol nič ne pokakaš?
Pa kaj ti je, kdo vam je vso pamet poglodal?
Kaj spet bluziš v prazno?? Če gredo na volišča samo politiki, bo vseeno nekdo izvoljen. Kaj ti pomaga pri čemerkoli to, da nisi šel? Daj povej, kaj si s tem pridobil glede tega, ali bo na položaju spet en od lažnivih politikov? Zastopim, da ne greš, če nimaš pojma, kaj bi sploh glasoval in komu bi dal glas, če te referendumska vprašanja ne zanimajo itd. Ampak da ne greš, ker misliš, kako si s tem pokazal neko gesto in kaj dosegel, je pa budalaština brez primere.
Anonimno393, 09.06.2024 ob 21:03
Hvala 😊
Malenkost.
Nereagiranje je velikokrat boljše, kot pa bilo kakšno reagiranje. Kar pri volitvah zagotovo je boljše se jih neudeleževati, kot pa se jih. Če si kateri dripec hoče nabrati glasove naj si jih sam nabere brez mene.
Če pa bodo na volitvah odločali o tem ali dati meni na tisoče evrov, ki jih bodo ljudje z veseljem dali, kot to sedaj počnejo in drugim dajejo pa morda pridem in glasujem ZA. Do takrat pa naj se sami zase pobrigajo, jaz, mi se moramo tudi.
darwindarko, 09.06.2024 ob 21:06
Drugače pa je tako. Kar se mene tiče mi je vseeno kdo in koliko glasov je dobil. Kar jih je naj jih ima.
Meni tako levo, kot desno modo dol visita, tako pa mi tudi politčna namišljena krila naj bodo leva ali desna. Mar mi je za moja moda za politike pa prav nič, kot njim zame ne.
Torej na kratko, ker te politika ne zanima in ti politiki dol visijo, nisi šel. Kaj se potem hvališ s tem in trepljaš po rami vse, ki tudi niso šli? Eni nikoli ne gredo ravno zato, ker jih politika ne zanima. Kaj je tu takega, da rabi neko hudo pohvalo? A zdaj je hvalevredno nezanimanje za politiko? Da dol padeš.
no ja, 09.06.2024 ob 21:09
Kaj spet bluziš v prazno?? Če gredo na volišča samo politiki, bo vseeno nekdo izvoljen. Kaj ti pomaga pri čemerkoli to, da nisi šel? Daj povej, kaj si s tem pridobil glede tega, ali bo na položaju spet en od lažnivih politikov? Zastopim, da ne greš, če nimaš pojma, kaj bi sploh glasoval in komu bi dal glas, če te referendumska vprašanja ne zanimajo itd. Ampak da ne greš, ker misliš, kako si s tem pokazal neko gesto in kaj dosegel, je pa budalaština brez primere.
Kaj te razganja idiotek?
Če bi kdo rad kam prilezel v politiki naj se zaganja brez mene. kaj tebe idiotka moti, da ne grem na volitve in nekemu dripcu dajem svoj glas je pač del tovjega idiotizma.
Kar se mene tiče greš lahko tudi ti kandidirat, kajti meni je vseeno kateri idiot se gre politika. Ta idiot, oni idiot, ti idiot isti ti je kurac idiot je idiot. Od idiota je pričakovati samo idiotsko ravnanje.
Fantje dojemite že, da govna političnega ne moreš spremeniti, da ne bo govno s tem, ko se sam spremeniš v politično govno. Tudi sam sem včasih delno verjel v to, da je morda dobro, da se sam v to podaš in znotraj tega rešuješ probleme. Napačno.
Če hočete, da politika neha srat ji je treba dati odpoved. Tudi delodajalec bo z vami tako naredil,če ga boste “srali”.
no ja, 09.06.2024 ob 21:13
Torej na kratko, ker te politika ne zanima in ti politiki dol visijo, nisi šel. Kaj se potem hvališ s tem in trepljaš po rami vse, ki tudi niso šli? Eni nikoli ne gredo ravno zato, ker jih politika ne zanima. Kaj je tu takega, da rabi neko hudo pohvalo? A zdaj je hvalevredno nezanimanje za politiko? Da dol padeš.
Ne. Sovražnike je treba imeti na očeh. Slovenski politiki pa tudi tuji so sovražnik ljudstvom.
Tako, da ne zanimanje zanje ni priporočljivo. Je pa priporočljivo, da ne nasedamo njihovim prevaram in spletkam. In s tem, ko ne gremo na volitve pokažemo, da nismo nasedli njihovim spletkam. Pokažemo, da smo obdržali zdravo pamet ne glede na to, kaj so trobili.
Volitve in ankete so prirejene in izidi niso nikoli bili pošteni in v prid človeku. Ne volilcu, ampak človeku.
Ko se bodo škodljive volitve in škodljivi referendumi bojkotirali vsaj 50-80 let, bodo morda izboljšave, prej pa ne.
Sem že v eni temi spraševala, pa nisem dobila odgovora. Pa bom tu še enkrat:
Ali se kdo od volilcev vpraša, kaj se zgodi z izvoljenimi posranci par mesecev po volitvah, kakšni so njihovi dejanski rezultati dela in koliko zaslužijo na mesec, na leto?
Na volitve hodijo ljudje, ki nimajo zdrave pameti okrog tega. So podlegli politični propagandi. To so z drugimi besedami pogubljenci.
Če te nategnejo enkrat je bila morda nesreča, nesrečen splet okoliščin in si bil premal previden.
Če te nategnejo dvakrat, si bil dvakrat bedak.
Če te pa vedno znova in znova nategnejo si pa debil.
Grenivka422, 09.06.2024 ob 21:23
Volitve in ankete so prirejene in izidi niso nikoli bili pošteni in v prid človeku. Ne volilcu, ampak človeku.
Ko se bodo škodljive volitve in škodljivi referendumi bojkotirali vsaj 50-80 let, bodo morda izboljšave, prej pa ne.
Sem že v eni temi spraševala, pa nisem dobila odgovora. Pa bom tu še enkrat:
Ali se kdo od volilcev vpraša, kaj se zgodi z izvoljenimi posranci par mesecev po volitvah, kakšni so njihovi dejanski rezultati dela in koliko zaslužijo na mesec, na leto?
Pernati je bojda izrazil željo po tem, da bi volitve kar obvezne naredu. To pomeni, da mu egoizem kar bruha iz njegovih poleženih jajc.
Bolj se bodo ljudje budili in dojemali kako nas pri živem telesu žrejo manj ljudi bo hodilo na volitve in bolj penasti bodo politični dreki postajali.
Stara forumašica, 09.06.2024 ob 21:29
Ti sploh veš, da so bile danes volitve IN posvetovalni referendumi?
Da to dvoje ni isto?
In naslov teme, kakršnega si dal, je o volitvah.
Ne mešaj zdaj zraven referendumov!
Ma saj sem tebi omenil v oklepajih tudi posvetovalni referendum tako da ne strelaj kozlov.
Referendum je bil zato, da bi vsaj malo več ljudi prišlo volit dripce. Ker, če ne bi ob enem dali referendumskih vprašanj na katere nasedate nekateri potem bi bilo še manj udeležbe na voliščih.
Pač eni ste naivni, kot je naiven lahko biti. Nekateri pa prasce politične na kilometre beremo kaj so naumili.