Za leve in desno usmerjene pomembno sporočilo (NE ZAMUDITE)
Če si levi ali desni: BERI: BUMBAR SI
———————————————–
Zakaj?
Zato, ker lahko bereš tudi na tem forumu, da ljudje nekaterim pravijo sedaj, da so POPUŠILI.
Tokrat pravijo, da so popušil (izgubili) tistim, katerih omiljena stranka oziroma kandidati so dobili manj glasov.
Kaj to pomeni? To pomeni, da vi levi ali desni STE DEL ISTEGA NARODA in ker se delite na leve in desne ste ves čas skregani med seboj. Vedno bo na ta način del naroda poraženec del pa NAVIDEZEN zmagovalec. TRETJI, KI VAS “FARBA” PA DOBIČEK IMA
Nič drugega, ne počnete s svojo usmerjenostjo, kot to, da je narod ves čas razdeljen, skregan, kajti kako pa naj ne bi bil če je vedno nek del naroda poraženec, ki mu poraz pomeni, slab občutek, manjvreden občutek, manj pomembnega mu daje občutiti lastnega sebe?
ZBUDITE SE
Ko pa bi se ljudje ne šli več leve in desne in bi ne nasedali politikom in njihovim gnusnim lažnim medijskim trobilom pa bi se ljudje ne delili več na leve in desne ampak na zedinjen narod, katerega ne bo nihče več za nos vlekel in ga imel za norca še najmanj pa neki brezvezni vase zagledani politiki, ki vas na neumne zastarele fore in sladke besede dobivajo v svoje kremplje, da jim služite pa od tega nimate drugega, kot da ostalemu narodu težke čase podaljšujete in jim še težje v prihodnost kličete.
No, da nadaljujem.
Tako tisti, ki se imate za leve in desne, veste,da sem napisal resnico in da je res, kar piše.
Torej zakaj počnete potem to kar počnete in je zoper pamet in narod , katerega del ste vi sami?
Kako to, da namerno počnete nekaj kar je proti vam? Vas ni sram, vam ni pod častjo, da se izkazujete za bedake in lasten narod delite in si s tem ustvarjate sovražnike, ki naj ne bi bili vaši sorvažniki, če se vzamete k pameti?
Boste razumeli to, da, če se me v tej temi po tem kar sem napisal spet napada, da to počnejo resnični degeni in budale ter sovražniki slovenskega naroda?
Lep dan še naprej
darwindarko, 10.06.2024 ob 17:40
No, da nadaljujem.
Tako tisti, ki se imate za leve in desne, veste,da sem napisal resnico in da je res, kar piše.
Torej zakaj počnete potem to kar počnete in je zoper pamet in narod , katerega del ste vi sami?
Kako to, da namerno počnete nekaj kar je proti vam? Vas ni sram, vam ni pod častjo, da se izkazujete za bedake in lasten narod delite in si s tem ustvarjate sovražnike, ki naj ne bi bili vaši sorvažniki, če se vzamete k pameti?
Boste razumeli to, da, če se me v tej temi po tem kar sem napisal spet napada, da to počnejo resnični degeni in budale ter sovražniki slovenskega naroda?
Lep dan še naprej