Posran narod in EVTANAZIJA
Opaziti je to, da so ljudje posrani še preden so posrani.
Ker so ljudje posrani še preden so posrani se obnašajo, kot bi bili posrani.
Posranost ljudi, pa čeprav niso posrani kaže na strahopetnost naroda.
Tak narod je šel v zgodovini v pozabo. Z njim so drugi narodi storili kar so hoteli, saj ti niso bili posrani niti se obnašali, kot bi bili posrani. Posledično je posran narod še preden je bil posran odstopil oblast neposranemu narodu nad seboj.
Slovenski narod se kaže, kot posran narod. Narod, ki je posran preden je posran.
Ker vodje posranega naroda izhajajo iz tega istega naroda pomeni, da so tudi oni posraneti.
Takšni vodje so posrani še preden so posrani. To opazijo vodje narodov, ki niso posrani in posledično tudi vodje teh narodov niso posrani saj imajo za seboj narod, ki ni posran niti posran še preden je posran.
Ko to omenjeni neposrani vodje opazijo, seveda izkoristijo. Ker to izkoristijo si pridobijo oblast nad vodji posranega naroda in ob enem nad posranim narodom, ki imajo posranega vodjo.
Bati se še preden se je za bati pomeni biti posran preden si posran.
Takšno pa se kaže tudi glasovanje na blef referendumu. Ljudje so glasovali v prid posranosti, saj so že sedaj posrani, da bodo nekoč posrani.
Nimajo korajže, da bi oni odločali sami zase pa bili usrani ali ne usrani ampak glasujejo, da bo nekje zapisano, da si smejo nekaj želeti in tisto dobiti. Tako se odpovedujejo svoji oblasti nad samim seboj.
Da pa se odpovedujejo pa pomeni, da so posrani še preden so posrani. Takšen narod , ki je posran še preden je posran ne bo vzel svobode in oblasti v svoje roke ampak išče naokrog načine in druge ljudi, da mu potrjujejo ali sprejmejo njegovo voljo.
Tako gre narod, ki se kaže, da je že posran na referendum in tam poda svoj mali malceni glasek, ker je posran, da bi bil njegov glas, kot moj GLAS in upa na to, da bo njegov mali glasek uslišan v parlamentu, ko se bo odločalo o tem ali se ga usliši ali ne.
Ljudje, ki nismo posrani še preden smo posrani imamo zato močan GLAS in ne potrebujemo od drugih, da nam potrjujejo ali ugodujejo to kar sami določamo in odločamo. Požvižgamo se na posrane na pol posrane ali neposrane, ki se obnašajo, kot posrani.
Tudi, če izgubimo glas nam ostane stas, ki kaže, da nismo posrani še preden bi bili posrani.
Zato smo pripravljeni edini neposrani se proti celemu narodu, ki je kot posran še preden je posran se zoperstaviti z vsem kar smo. Tudi, če umremo ne umremo posrani še preden bi bili posrani.
modrivrag, 10.06.2024 ob 19:54
A nisi ravno ti maloumni darmun najbolj norelo okoli tega? Kaj bi zdaj rado povedalo? Poglej svoje teme, še zlasti tisto o božji volji.☝️😁….jaoooo, prokleto tele izbulenooko zapohano, niti ne ve kaj samo pisari.
Maloumna ti je tvoja posranost posrani.
Točno tako, smrt brez bolečin je strahopetna smrt nevernikov. Podobno se je začelo z žaro ki je zamenjala krsto. O tem smo že pisali na forumu, o teh pepelčkih, o skrivanju umiranja in mrtvih.
To so dejstva, starci niso odgovorni. Ne znajo, ne predajo premoženja, bojijo se lastnih otrok, ne upajo umreti, kakšno je to sporočilo? Njihov svet bo zavrnjen, otroci bodo šli iskat odgovore v budizem, islam, materializem, brezboštvo, nimajo otrok. Ne upajo imeti niti najbolj naravne funkcije človeka, to je otrok. Samo izgovori.
Prav imaš Darwin, gre za kontrolo strahu. Želijo neke imaginarne opcije neke inekcije za primer tak in tak. Kje je volja do moči, zdravja, pozicije, kje je volja umreti kot borec in junak. Ne. Biti posranec pred smrtjo je največja NEUSLUGA ki jo lahko narediš otroku. To so travme ki se prenesejo.
robi9, 10.06.2024 ob 20:02
Posranci so izvolili svoje posrance.
Najbolj goreči pristaši demokracije bi uvedli obvezno udeležbo na volitvah, ker obveznost izbiranja zla, za debilne posrance predstavlja demokracijo in izražanje svobodne volje.
Ti ni nič nerodno lolek robi, da si zataknil v riti maloumnega bolnika podganjeokega?😁 Samo ponavljaš za njim. Ta isti podganji gobec je pa lezel v rit pritepenemu nepismenemu gnilozobemu ciganu ludemu konju s končanimi 4. razredi osnovne šole in dvema letoma restantskega staža zaradi drobnih tatvin.☝️😁…….jaooooooooo
Starš, 10.06.2024 ob 19:58
Točno tako, smrt brez bolečin je strahopetna smrt nevernikov. Podobno se je začelo z žaro ki je zamenjala krsto. O tem smo že pisali na forumu, o teh pepelčkih, o skrivanju umiranja in mrtvih.
To so dejstva, starci niso odgovorni. Ne znajo, ne predajo premoženja, bojijo se lastnih otrok, ne upajo umreti, kakšno je to sporočilo? Njihov svet bo zavrnjen, otroci bodo šli iskat odgovore v budizem, islam, materializem, brezboštvo, nimajo otrok. Ne upajo imeti niti najbolj naravne funkcije človeka, to je otrok. Samo izgovori.
Prav imaš Darwin, gre za kontrolo strahu. Želijo neke imaginarne opcije neke inekcije za primer tak in tak. Kje je volja do moči, zdravja, pozicije, kje je volja umreti kot borec in junak. Ne. Biti posranec pred smrtjo je največja NEUSLUGA ki jo lahko narediš otroku. To so travme ki se prenesejo.
Zavzemam se za bolj temeljno resnico.
Ta je v tem, da karkoli boš storil s seboj ali odločil storiti je na tebi in ne na drugih.
Tako ostaneš ti in Bog, če si tisti, ki smatra, da Bog je.
Drugi odločati o tebi nimajo kaj. Ker niso oni tvoj Bog niti Ti.
Zato je potrebna korajža, hrabrost, da se zavzameš za svobodo in oblast, ki ti pripada, če se zavzameš zanjo.
Če ti to povzroči trpljenje in seveda ti ga samo pomeni, da si še toliko bolj zaslužiš tisto, kar ti pripada.
Iskati pri drugih ovinke na poti, ki ti pa sploh še znana ni pa je neumnost in preuranjeno početje ob enem pa strahopetnost . Se pravi biti posran še preden si posran.
Recimo nekdo, ki je šel glasovati, da se ga sme ubiti ali da se sme ubiti že v naprej (iluzija-neznanje-strahopetnost-zlo ima moč nad teboj) sedaj še preden je bolan in posran in trpeč, morda sploh ne bo doživel tega, da bi bil bolan, posran in trpeč obnašal pa se je, kot da ve, da bo posran, bolan in trpeč. S čimer kliče, kot prvo takšno sodbo sebi ob enem pa si že v naprej sodi za stanje katerega sploh ni še izkusil v lastni koži.
Nekoč sem že povedal, trp je prt. Stari so dejali brez muje se še čevelj ne ubuje.
Kar pomeni, da tisti, ki so glasovali za evtanazijo se odpovedujejo svoji oblasti ob enem pa se hočejo zmuzniti po lažji poti, ki seveda ni lažja pot zares, saj je Božji sodbi nemogoče uiti.
Podobno je bilo s cepljenjem.
Ljudje so se za to, da bi jim drugi dovolili (nimajo lastne oblasti so se ji odpovedali) prodali in se šli cepit.
Nekateri so bili posrani še preden so posrani in so se šli cepit. Nad obojimi je imel oblast vrag in njegov strah.
Nasedli so propagandi strahu in širejenju strahu, d ajih bodo nekateri kaznovali in posledično klonili pred tem ter nastavili rame.
Ker ni bilo samo nastavljanje rame ampak tudi odpiranje ust pomeni, da je mnogo naroda se pokazalo, kot biti posran še preden si biti posran in naj si narod to prizna.
Sam nisem bil med temi, kar pa ne pomeni, da nikoli prej nisem bil kot posran še preden bi bil posran.
Tako, da se nad nikomer ne postavljam ampak se drugi pod mano sami mečejo s svojimi norostmi in lastno majhnostjo, ki pa jo želijo prikazati, kot, da je velika. NI. Posrana je še preden je posrana.
modrivrag, 10.06.2024 ob 20:27
Ah ja. Dons ima darmun spet dan žutih minut. Pol pa cvili ko čivava, nori in grozi…..eeeehh
No poglejte. Direkten primer posranega vraga še preden je posran. Ta je bil posran še preden se je usral in se CEPIL.
Tukaj pa se hoče bahati kako je hraber in pameten. Drek je imel v hlačaš glumi pa čisto rit, ki je tkao butasta, da si še ime vrag nadene, češ kakšen frajer je. Še vsak frajer je na koncu šel “rakom žvižgat”.
Najbolj strupeno žaljivi na tem forumu so cepljeni, zafrustrirani, zagrenjeni, razočarani. Ne spada v temo ampak vidim da me nekdo danes sledi in sem za nekoga butara in še nekaj. En in isti besednjak znova in znova. Viharc ali Mogoče dežurni v uredništvu. Kakorkoli.
Očitno nekoga zelooo fajn zaboli resnica. Jaz se res ne sekiram za to. Je pa fino dobiti odziv, je neke vrste potrditev, da tisti ki opozarjajo na nekaj, imajo prav oziroma so blizu resnici.
Je pa treba priznati: pametnih že zdavnaj ni več na tem forumu in bog jih požegnej.
Evtanazija pa je stvar cele države, vseh nas in ne samo egoističnih posameznikov, ki jim je vseeno kako bodo živeli in umrli.
Lep večer …
Grenivka422, 10.06.2024 ob 20:37
Najbolj strupeno žaljivi na tem forumu so cepljeni, zafrustrirani, zagrenjeni, razočarani. Ne spada v temo ampak vidim da me nekdo danes sledi in sem za nekoga butara in še nekaj. En in isti besednjak znova in znova. Viharc ali Mogoče dežurni v uredništvu. Kakorkoli.
Očitno nekoga zelooo fajn zaboli resnica. Jaz se res ne sekiram za to. Je pa fino dobiti odziv, je neke vrste potrditev, da tisti ki opozarjajo na nekaj, imajo prav oziroma so blizu resnici.
Je pa treba priznati: pametnih že zdavnaj ni več na tem forumu in bog jih požegnej.
Evtanazija pa je stvar cele države, vseh nas in ne samo egoističnih posameznikov, ki jim je vseeno kako bodo živeli in umrli.
Lep večer …
Ja, ja, seveda! Ko budali rečeš budala, si ji rekel zato, ker te je zabolela resnica. Pa kakšna resnica, uboga na duši? Te vaše ravnozemljaške resnice so resnice samo za vas. Je pa to dober obrambni mehanizem, ko ti dejansko povedo resnico, jo zavrneš kot napad nase, ker ta baje ne prenese “resnice”.
1. resnica: bluzite in bluzite o cepljenju in umirajočih, dokazi govorijo, da je ljudi vedno več in da je od 2023 presežnih smrti manj kot 2019.
2. resnica: bluzite o agendi depopulacije, število ljudi pa samo narašča. Ta vaša elita je totalno zafurana, da niti z strupi iz letal, strupi v cepivih (madona, takoj bi jih lahko pobili milijone), strupi vsepovsod, reguliranje vremena, da nalašč prihaja do katastrof…. ne zmore zmanjšati št. prebivalcev. V nekaj desetletjih nas je za 4 milijarde več. Jaka depopulacija!
Kakšne še so te tvoje “resnice”, ki jih baje ne zmoremo sprejeti?
pajade822, 10.06.2024 ob 20:50
Ja, ja, seveda! Ko budali rečeš budala, si ji rekel zato, ker te je zabolela resnica. Pa kakšna resnica, uboga na duši? Te vaše ravnozemljaške resnice so resnice samo za vas. Je pa to dober obrambni mehanizem, ko ti dejansko povedo resnico, jo zavrneš kot napad nase, ker ta baje ne prenese “resnice”.
1. resnica: bluzite in bluzite o cepljenju in umirajočih, dokazi govorijo, da je ljudi vedno več in da je od 2023 presežnih smrti manj kot 2019.
2. resnica: bluzite o agendi depopulacije, število ljudi pa samo narašča. Ta vaša elita je totalno zafurana, da niti z strupi iz letal, strupi v cepivih (madona, takoj bi jih lahko pobili milijone), strupi vsepovsod, reguliranje vremena, da nalašč prihaja do katastrof…. ne zmore zmanjšati št. prebivalcev. V nekaj desetletjih nas je za 4 milijarde več. Jaka depopulacija!
Kakšne še so te tvoje “resnice”, ki jih baje ne zmoremo sprejeti?
“Pejt jim v Gazo trobiti sredi podrtin, da depopulacija ni del nikogaršnjih želja teh, ki imajo možnost množično pobijati.”
Grenivka422, 10.06.2024 ob 21:40
Ti imej svoje prepričanje, nas to res ne zanima. S svojo zlobo pa ne moreš preprečiti da se nekaj objavi na javnem forumu, kar druge zanima. Ok?
Pač te nekaj muči in malo hočeš pomešat drekec. Meni ni panike veš.
Moj komentar se nanaša na nesrečno bitje pajade822.
Sej ne meša drekca. Pove to, kar si mislimo drugi in je naša resnica. Meni tudi ni panike a veš. Gre bolj za to, da se eni tu gor obnašajo kot mesije. Znanje pa vlečejo iz zraka, medtem ko cele dneve zapohani ležijo v pojstli, pa tega niti ne skrivajo. Menda ima vsak lahko svoje osebno mnenje, brez da se ga žali z debilom ane. Ali si mnenja, da se je treba pokoravati velikemu vodji? Ker nekako tako si predstavljam razmišljanje tistih, ki ljudi zmerjajo z ovcami, sami pa se gredo neke pastirje. Heh. Dvojna merila. Če se nisi sposoben postavit v čevlje nekoga drugega, pomeni da nimaš nobene samorefleksije. Zate tega seveda ne morem reči, si napisala, da jo imaš. Nisi se pa sposobna tako nesramno obnašat kot eni se, pa jih vseeno častiš, kar pomeni, da je tvoja osebnost zgrajena iz mnenj drugih. Nekaj ne gre skupaj. Po eni strani si za kulturno izmenjavo mnenj, po drugi pa podpihuješ bullyje.
Anonimno 3237, 10.06.2024 ob 21:55
Sej ne meša drekca. Pove to, kar si mislimo drugi in je naša resnica. Meni tudi ni panike a veš. Gre bolj za to, da se eni tu gor obnašajo kot mesije. Znanje pa vlečejo iz zraka, medtem ko cele dneve zapohani ležijo v pojstli, pa tega niti ne skrivajo. Menda ima vsak lahko svoje osebno mnenje, brez da se ga žali z debilom ane. Ali si mnenja, da se je treba pokoravati velikemu vodji? Ker nekako tako si predstavljam razmišljanje tistih, ki ljudi zmerjajo z ovcami, sami pa se gredo neke pastirje. Heh. Dvojna merila. Če se nisi sposoben postavit v čevlje nekoga drugega, pomeni da nimaš nobene samorefleksije. Zate tega seveda ne morem reči, si napisala, da jo imaš. Nisi se pa sposobna tako nesramno obnašat kot eni se, pa jih vseeno častiš, kar pomeni, da je tvoja osebnost zgrajena iz mnenj drugih. Nekaj ne gre skupaj. Po eni strani si za kulturno izmenjavo mnenj, po drugi pa podpihuješ bullyje.
Spet tvoja množina. Kdo ste to VI? Malo poglej, koliko jih uporablja forum ta trenutek in kdo kaj piše 😛
Pač slediš Darwinu to mi je jasno in tudi vem, da so njegove vsebine top, kako pa on napiše tekst, je pa na njemu in ne na meni. Ok? Jaz pa nisem nikogar žalila na forumu od uporabnikov, mene pa se stalno sledi in zmerja, pa tudi vem zakaj 😛. Da nekdo napiše svoje mnenje mene res ne moti. Če gre za dokaj kulturni dialog, lahko pišem do 3 zjutraj. Kje pa tudi piše da se moramo vsi strinjat ? Nemogoče.
Resnica je pa vedno samo ena. Za vse.
Grenivka422, 10.06.2024 ob 22:13
Spet tvoja množina. Kdo ste to VI? Malo poglej, koliko jih uporablja forum ta trenutek in kdo kaj piše 😛
Pač slediš Darwinu to mi je jasno in tudi vem, da so njegove vsebine top, kako pa on napiše tekst, je pa na njemu in ne na meni. Ok? Jaz pa nisem nikogar žalila na forumu od uporabnikov, mene pa se stalno sledi in zmerja, pa tudi vem zakaj 😛. Da nekdo napiše svoje mnenje mene res ne moti. Če gre za dokaj kulturni dialog, lahko pišem do 3 zjutraj. Kje pa tudi piše da se moramo vsi strinjat ? Nemogoče.
Resnica je pa vedno samo ena. Za vse.
No no. Malo preberi za sabo. Ti se tudi imenuješ pod množino, saj si napisala “nas to res ne zanima”. Kdo ste to nas? Vi ste vi, mi pa mi. Ne sledim Darwinu. Sledim vsem temam po forumu. Povsod kjer odgovarja kak anonimno, sem lahko jaz, lahko pa nisem. Ja, Darwin piše, da se moramo vsi z njim strinjat. Zato pa nam “odpira oči”. Če si kdo dovoli napisat svoje mnenje, ga gre direktno zmerjat. To kar je tebi top, ne pomeni, da je vsem top, se pravi, da če se strinjaš, da te ne moti, da nekdo napiše svoje mnenje, te potem ne more motiti, če je moje mnenje, da so določeni teksti čista provokacija v iskanju pozornosti. Jaz lahko rečem, da vem, da nekdo piše provokacije iz čistega dolgčasa. Če se ti zdi, da te žalim, mi napiši kje, pa popravim svoje obnašanje, saj eni znamo biti kulturni in razumemo kaj pomeni konstruktivni dialog. Ko ima pa nekdo monolog, pa to pač ni dialog, še manj pa konstruktiven. Mene v bistvu njegove teme niti ne zanimajo, mi je pa žaljivo to pokroviteljsko/zbujanje krivde obnašanje. Tako kot ti rečeš, da veš, da so njegove teme top, lahko jaz rečem, da vem, da manipulira. In ker je to moje mnenje, pa ker dopuščaš tuje mnenje in jaz dopuščam tvoje mnenje, lahko rečeva, da je med nama lahko dialog.
Recimo, praviš, da je resnica samo ena za vse. Tu se ne morem strinjat. Jaz lahko nekaj vem, pa ti ne veš in obratno. Torej je moja resnica je lahko drugačna kot tvoja. Razen, če želiš govoriti o pravici? Če bi bila resnica ista za vse, ne bi potrebovali odvetnikov in sodišč. Torej za primer, jaz vidim, da mi sosed krade jabolka in to je moja resnica. Ta sosed bo vsem trdil, da ni res in da lažem. Ampak njegova resnica je, da lažem in imam nekaj proti njemu. Ti kot nevtralna to poslušaš in se postaviš na eno stran ali pa ne. Kaj je res, ne moreš vedet. Torej, kako lahko trdiš, da je resnica enaka za vse? V tem primeru pač ne moreš trdit, da se ne moremo vsi strinjat. Ali še vedno trdiš, da je resnica enaka za vse?
Anonimno 3237, 10.06.2024 ob 22:40
No no. Malo preberi za sabo. Ti se tudi imenuješ pod množino, saj si napisala “nas to res ne zanima”. Kdo ste to nas? Vi ste vi, mi pa mi. Ne sledim Darwinu. Sledim vsem temam po forumu. Povsod kjer odgovarja kak anonimno, sem lahko jaz, lahko pa nisem. Ja, Darwin piše, da se moramo vsi z njim strinjat. Zato pa nam “odpira oči”. Če si kdo dovoli napisat svoje mnenje, ga gre direktno zmerjat. To kar je tebi top, ne pomeni, da je vsem top, se pravi, da če se strinjaš, da te ne moti, da nekdo napiše svoje mnenje, te potem ne more motiti, če je moje mnenje, da so določeni teksti čista provokacija v iskanju pozornosti. Jaz lahko rečem, da vem, da nekdo piše provokacije iz čistega dolgčasa. Če se ti zdi, da te žalim, mi napiši kje, pa popravim svoje obnašanje, saj eni znamo biti kulturni in razumemo kaj pomeni konstruktivni dialog. Ko ima pa nekdo monolog, pa to pač ni dialog, še manj pa konstruktiven. Mene v bistvu njegove teme niti ne zanimajo, mi je pa žaljivo to pokroviteljsko/zbujanje krivde obnašanje. Tako kot ti rečeš, da veš, da so njegove teme top, lahko jaz rečem, da vem, da manipulira. In ker je to moje mnenje, pa ker dopuščaš tuje mnenje in jaz dopuščam tvoje mnenje, lahko rečeva, da je med nama lahko dialog.
Recimo, praviš, da je resnica samo ena za vse. Tu se ne morem strinjat. Jaz lahko nekaj vem, pa ti ne veš in obratno. Torej je moja resnica je lahko drugačna kot tvoja. Razen, če želiš govoriti o pravici? Če bi bila resnica ista za vse, ne bi potrebovali odvetnikov in sodišč. Torej za primer, jaz vidim, da mi sosed krade jabolka in to je moja resnica. Ta sosed bo vsem trdil, da ni res in da lažem. Ampak njegova resnica je, da lažem in imam nekaj proti njemu. Ti kot nevtralna to poslušaš in se postaviš na eno stran ali pa ne. Kaj je res, ne moreš vedet. Torej, kako lahko trdiš, da je resnica enaka za vse? V tem primeru pač ne moreš trdit, da se ne moremo vsi strinjat. Ali še vedno trdiš, da je resnica enaka za vse?
Kaj mi ne slediš? Danes si že v drugi temi bevskalo, pa že včeraj. Ti poiščem katera cifra si bila včeraj zafrustriranka? PROZORNA SI EJ
Danes v temi :
To si ti:
Anonimno 2559
Včeraj pa:
si bila :
Anonimno 4557
v tej temi:
( https://forum.over.net/forum/tema/vsi-ki-niste-sli-na-volitve-tole-je-za-vas-25194660/page/3/ )
Anonimno 2559
———————-
Tako, da jedi svoja govna bluzatorka zmešana.
Da se poklapa kdo piše in da ti vse to pišeš in vsak dan obsedena kot drek z menoj ti ni uspelo skriti ne glede na menjavo svoje anonimne zblojene cifre.
SMILIŠ SE MI
darwindarko, 10.06.2024 ob 23:03
Katera kokoš je tako trapasta, da se “slučajno” najde, kot modri vrag drek da pride na isto foro napadat v temo potem pa se spreneveda NE PA NISEM prišla zato čist slučajno sem kokoška ki je zalutala in nekaj napisala 1000 BESED) hahahahah kura zmešana
Popravek 1995 besed hahahaha