Spoznati partnerja pri 50 plus
malo do 50, 12.06.2024 ob 09:06
Meni malenkost še manjka do 50, ampak že leta in leta samska. Pa športam, hodim v hribe, potujem… pa ne srečam nobenih samskih moških, kaj šele, da bi stekel kak pogovor, druženje.
Ne vem, nimam pojma kako enim uspe.
Jaz sem malo nad 50, samski.
Nature459, 12.06.2024 ob 06:10
Povejte drage moje,
je katera tukaj, ki je spoznala pri 50 + novega moškega na staromoden način (ne preko spleta)? Recimo pri športanju, v gledališču, v hribih? Kako je prišlo do komunikacije in ali se je razvilo to poznanstvo v kaj več?
Jaz sem spoznala partnerja pri 52.
Sicer 10 mlajši, ampak nič zato.
Spoznala sem ga na vaški veselici, sveže ločen z malim otrokom. To mi ravno ne diši, saj je moj odrasel. Imam svojo hišo in ne želim, da se priseli k meni, niti jaz k njemu. Nama je ok…
Jaz sem pri 35ih obupala, da bi kdaj našla kakega moškega. Tako, da ja, leta tečejo, se navadiš samskega stana.
Zdaj si sploh ne znam predstavljat, da bi živela s kom. Že toliko let samska, živim sama, da bi težko prenašala še koga v istem stanovanju.
Itak pa kaj boš? Med samskimi moškimi nimaš kaj veliko uporabnega. Večinoma propalice. Redki so normalni.
pri 35 sem, 12.06.2024 ob 10:57
Jaz sem pri 35ih obupala, da bi kdaj našla kakega moškega. Tako, da ja, leta tečejo, se navadiš samskega stana.
Zdaj si sploh ne znam predstavljat, da bi živela s kom. Že toliko let samska, živim sama, da bi težko prenašala še koga v istem stanovanju.
Itak pa kaj boš? Med samskimi moškimi nimaš kaj veliko uporabnega. Večinoma propalice. Redki so normalni.
CAk a ve ste pa normalne?
Halo to u 50 da si tipe iscete????
35 neporocena brez otrok…
Ni bila porocena in ni devica…
Nic po hisi ne postorite.. splih niste uporabne za ženo mamo itd.. dejansko res… zato vas nocejo moski za te vloge. Ker ste neprimerne za to. Ampak ve o tem ne razmisljate in ne kontate. Zdej ti mogoce mal odpira oci…
Te stvari nikoli niso bile normalne in sprejemljive za zensko. Pusti to kao 21. Stoletje.
A je 21. Stoletje? Tocno to ti dela tezavo. To kar se je vedno gledalo. To kar je predstavljalo vrednost zenske. Lahko ste vi moderni pa napredni… ce se boste hotele dobro porocit al pa dobrefa moskega dobit, vo treba met stvari kot vcasih.
Haaaa?😱😱😱
pri 35 sem, 12.06.2024 ob 11:11
Božo, zakaj tvoja obsedenost z ženskami nad 50? Ne rabiš se spuščat v naše debate, ker ni nobena tako neumna, da bi si navlekla tebe na vrat.
JA ok… ni problema ce si me noce nakopat na vrat… pac sej ne namigujem na to.
Nadgledam situacijo in pac ugotavljam ter ugibam od kje problem..
Ah dajte no, tak pesimizem. Če ne spoznate nikogar, mogoče tudi oddajate tako energijo. Malo poglejte vas prostor, načinov kje spoznati, je veliko (služba, okolica doma, trgovina, znanci)…Ne vem no, moja soseda je pri skoraj 50 ih spoznala, uspešnega podjetnika, pa je ona z težko kronično boleznijo in ni bogata, pa tudi neka dobra partija ni, hodi v službo, živi pri starših. Je pa on malo mlajši od nje, isto ločen. Malo vec optimizma pa tudi nasmejte se, če kakšnega simpatičnega vidite. Zakaj pa ne, nasmeh nič ne stane.
pri 35 sem, 12.06.2024 ob 11:16
POmilovanja vreden si Božo. Tvoja edina ženska družba smo neznane samske 50letnice na monu. MON je tvoj edini dostop do žensk. Da ženskam težiš, driskaš po monu. To je tvoj edini stik z ženskami. Revež.
A Vidis model.
In kaj ti drugega rect kot pa te nekam poslat.
A če je pa ena spoznala enega tipa, potem je pa to zdaj kar pravilo? Dejstvo je, da poznaš en primer, večina pa ne uspe.
Služba – sami poročeni.
Okolica doma – sami poročeni ali pa samski in zapiti
Trgovina – ne poznam nikogar, ki bi tam pecal ženske oz. uspel najti partnerja, razen seevda kaka Soft in pocukrani filmi
Znanci – sami poročeni ali pa krepko premladi
Kar se pa nasmeha tiče: kolesarim, srečam kakega, pozdravim, me gleda kot osmo čudo. Grem smučat, pozdravim koga na sedežnici, v gondoli, me čudno gleda in naprej bulji v telefon. Če pa berem monovcev pa so zgroženi, če se jim ženska nasmeji in to analizirajo več let zakaj se je nasmehnila (tema par dni nazaj)
Pa ja, dejstvo je, da z leti se ženske navadimo samskosti. Ne bi prenašale, da nam kdo drug hodi po stanovanju. Še manj, da dobi ta kako idejo, da bi mu gospodinjile :).
Zgoraj je ena napisala kako imata: on živi na svojem, on na svojem in se pač dobivata. Ne živita skupaj. Za žensko je taka veza najbolj praktična.
Je možno. Za tiste ki se veliko družijo. Ljudje ki so družabni, imajo veliko znancev in prijateljev….imajo veliko možnosti spoznavati nove ljudi. Ljudje ki se bolj zase držijo, niti ne. Da bi nekdo iz nič pristopil k tebi in bi ti bil všeč je bolj kot zadetek na loto. Ni da ni možno, je pa zelo malo možnosti. Sploh ker ljudje, ki niso ravno družabni oddajajo eno tako energijo – pusti me pri miru.
samska kolesarka, 12.06.2024 ob 11:26
A če je pa ena spoznala enega tipa, potem je pa to zdaj kar pravilo? Dejstvo je, da poznaš en primer, večina pa ne uspe.
Služba – sami poročeni.
Okolica doma – sami poročeni ali pa samski in zapiti
Trgovina – ne poznam nikogar, ki bi tam pecal ženske oz. uspel najti partnerja, razen seevda kaka Soft in pocukrani filmi
Znanci – sami poročeni ali pa krepko premladi
Kar se pa nasmeha tiče: kolesarim, srečam kakega, pozdravim, me gleda kot osmo čudo. Grem smučat, pozdravim koga na sedežnici, v gondoli, me čudno gleda in naprej bulji v telefon. Če pa berem monovcev pa so zgroženi, če se jim ženska nasmeji in to analizirajo več let zakaj se je nasmehnila (tema par dni nazaj)
Pa ja, dejstvo je, da z leti se ženske navadimo samskosti. Ne bi prenašale, da nam kdo drug hodi po stanovanju. Še manj, da dobi ta kako idejo, da bi mu gospodinjile :).
Zgoraj je ena napisala kako imata: on živi na svojem, on na svojem in se pač dobivata. Ne živita skupaj. Za žensko je taka veza najbolj praktična.
Mislim, da mora ženska ,posebno pri teh letih ,pokazat nek interes ,pogled ,nasmeh, neko energijo, će ne bo težko pristopil nek normalen moški…Dobro je ,da se mogoče večkrat srečaš…Odvisno tudi od velikosti kraja ,kjer se giblješ. Je pa sigurno zelo majhen bazen ok. moških in žensk v tej starostni dobi.