Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu nudim masaže za njo (mlad 24let, licenciran maser)

nudim masaže za njo (mlad 24let, licenciran maser)

Urejen, mlad, licenciran maser, izvajam klasične, športne masaže in erotične masaže. Ob masaži se zelo potrudim, da se sprostijo vse mišice in mišični vozli. Posvetim se tudi problematičnim delom, ki potrebujejo več pozornosti in nežnosti. Kar se tiče spolnih storitev je po dogovoru, se pravi lahko izključno samo masaža. Sem mobilen in preferiram stranki na dom, možnost je pa tudi pri meni. Nahajam se v okolici Lj, sem mobilen za celo Lj in okolico, ter primorsko. Diskretnost je na prvem mestu.

Sem prijetnega karakterja, nekonflikten in miren. Vedno urejen (pobrit), higiena je na vrhuncu. Ob masaži se tudi zelo rad pogovarjam in poskrbim, da je stranki prijetno.

Masaže izvajam IZKLJUČNO samo za ŽENSKE!

Moje mere 177/75/19

Pričakuj povpraševanje s strani 100kg+ žensk.

Si boš zaslužil plačilo 🙂

Upam da si si dobro ceno postavil.

Mene pa zanima cena rocne limfne masaze celega telesa, brez ostalih dodatkov.

Odgovor na objavo uporabnika
vso srečo, 16.06.2024 ob 15:58

Pričakuj povpraševanje s strani 100kg+ žensk.

Si boš zaslužil plačilo 🙂

Upam da si si dobro ceno postavil.

Vmes bo pa tudi kakšno sočno mkadenko nabodel. Jaz imam le 56 kg na 165 višine. C košarica. Ne bo se preveč utrudil z gnetenjem telesa, bo pa moral kaj več pokazati kasneje 😉

Napiši še kaj o tvoji vzdržljivosti.

Se te da tudi posvojiti? Obvladaš tudi kuhanje, pospravljanje, čiščenje?

zanima me898, 16.06.2024 ob 16:01

Mene pa zanima cena rocne limfne masaze celega telesa, brez ostalih dodatkov.

cena je 20eur za 30min, 30eur za 1h ali 50eur za 2uri 🙂

U7, 16.06.2024 ob 16:04

Vmes bo pa tudi kakšno sočno mkadenko nabodel. Jaz imam le 56 kg na 165 višine. C košarica. Ne bo se preveč utrudil z gnetenjem telesa, bo pa moral kaj več pokazati kasneje 😉

Napiši še kaj o tvoji vzdržljivosti.

kontaktiraj me na mail za več info znis.racun@gmail .com

rkat0, 16.06.2024 ob 16:11

cena je 20eur za 30min, 30eur za 1h ali 50eur za 2uri 🙂

z DDV-jem?

Kot prvo limfne ne boš dve uri delal. Kot drugo pa….to so nikakve cene za masažo na domu. Podvoji.

poba, 16.06.2024 ob 16:28

Kot prvo limfne ne boš dve uri delal. Kot drugo pa….to so nikakve cene za masažo na domu. Podvoji.

cena se navezuje na vse vrste masaž, zaenkrat bodo takšne cene dokler ne dobim strank 🙂

rkat0, 16.06.2024 ob 16:30

cena se navezuje na vse vrste masaž, zaenkrat bodo takšne cene dokler ne dobim strank 🙂

Vso srečo!

Pa upam, da si si preračunal tudi stroške poti. Da ne bi za 20€ zaslužka prevozil 100km in jih ne zaračunal.

mamljivo…. Pa nisem 100kg ženska 😂

Mmmm, 16.06.2024 ob 16:37

mamljivo…. Pa nisem 100kg ženska 😂

če te res zanima mi piši na mail da se predstavim pa po možnosti da se dogovorimo. 🙂

.https://youtu.be/hlnVFYKinQQ?si=C_bvKAciw_sEXfy5

😎, 16.06.2024 ob 17:06

.https://youtu.be/hlnVFYKinQQ?si=C_bvKAciw_sEXfy5

ne diskriminiram 😀

rkat0, 16.06.2024 ob 15:48

Urejen, mlad, licenciran maser, izvajam klasične, športne masaže in erotične masaže. Ob masaži se zelo potrudim, da se sprostijo vse mišice in mišični vozli. Posvetim se tudi problematičnim delom, ki potrebujejo več pozornosti in nežnosti. Kar se tiče spolnih storitev je po dogovoru, se pravi lahko izključno samo masaža. Sem mobilen in preferiram stranki na dom, možnost je pa tudi pri meni. Nahajam se v okolici Lj, sem mobilen za celo Lj in okolico, ter primorsko. Diskretnost je na prvem mestu.

Sem prijetnega karakterja, nekonflikten in miren. Vedno urejen (pobrit), higiena je na vrhuncu. Ob masaži se tudi zelo rad pogovarjam in poskrbim, da je stranki prijetno.

Masaže izvajam IZKLJUČNO samo za ŽENSKE!

Moje mere 177/75/19

Daj, daj, daj, daj, kaj si že kdaj slišal za ENAKOPRAVNOST med spoloma??? Torej, kdaj se lahko prijavim za masažo, seveda s srečnim koncem?

Sovražim Janšo!!, 16.06.2024 ob 17:56

Daj, daj, daj, daj, kaj si že kdaj slišal za ENAKOPRAVNOST med spoloma??? Torej, kdaj se lahko prijavim za masažo, seveda s srečnim koncem?

😂

Mojega teleščka se lahko dotika samo moški, ki je moj aktualni partner. Ženske pa vse, ni problem. Maserke, zdravnice, prijateljice, tudi popolne neznanke, ni pomembno. Moški zaenkrat samo eden.

Ol.k., 16.06.2024 ob 18:09

Mojega teleščka se lahko dotika samo moški, ki je moj aktualni partner. Ženske pa vse, ni problem. Maserke, zdravnice, prijateljice, tudi popolne neznanke, ni pomembno. Moški zaenkrat samo eden.

potem nisem pravi naslov 😊

rkat0, 16.06.2024 ob 17:08

ne diskriminiram 😀

Tisti ki sprašuje, če se daš tudi posvojiti nisi odgovoril. Za koliko evrov se bi dal posvojiti starejši gospej?

pon, 16.06.2024 ob 18:23

Tisti ki sprašuje, če se daš tudi posvojiti nisi odgovoril. Za koliko evrov se bi dal posvojiti starejši gospej?

ne bi se dal posvojit, bi pa pomagal pri hišnih opravilih, če potrebuje 😂

Pol se mu bobpa kakšna fejst iz furs najavila in mu diskretno račun izstavila. 🙃😆☺️☺️☺️

bilder605, 16.06.2024 ob 18:34

ne bi se dal posvojit, bi pa pomagal pri hišnih opravilih, če potrebuje 😂

Ne samo za pospravljanje. Ampak tudi za masaže in ostalo. Koliko bi jo stalo, da prideš k njej živet?

pon, 16.06.2024 ob 18:52

Ne samo za pospravljanje. Ampak tudi za masaže in ostalo. Koliko bi jo stalo, da prideš k njej živet?

naj piše na mail če jo zanima…

bilder605, 16.06.2024 ob 18:53

naj piše na mail če jo zanima…

68 let ima. Bo ji sošolec od vnuka razložil kako mail uporabljati.

Sošolec je diskreten, tako da vnuku ne bo nič povedal. Saj vnuk noče izgubiti premoženja.

Je pa bogata, tako da ne skrbi.

New Report

Close