Zaklepanje penisa v kletko
Štajerska 1972, 24.06.2024 ob 08:21
V 10 letih se kar pozna ja, meni je možek tako lepi z malo kletko:):):) obožujem jo, seksava ne, ko je odklenjen, ga nagradim, da mu ga zdrkam, ali poližem….
Lepo se sliši to ,sepravi ma čisto majhno kletko ,se kaj pozna vidi recimo ko nosi boxe ali karkoli nosi se vidi ,kaj izboklina tako kot pri ostalih ,ali je ravno tako, kot pri ženskah?
Štajerska 1972, 24.06.2024 ob 09:03
Radoveden610:
Kletka je mičkena ja, če ima kopalke mokre se mogoče rahlo obris vidi, drugače v spodnjicah pa ni nič videti, je ravno kot pri ženski.
U zanimivo sepravi bi lahko tut ženske spodnjice obleku, pa se nebi nič videlo?
Kaj ,ko ima kopalke jo tudi nosi jo mora skos nositi potem ?
Štajerska 1972, 24.06.2024 ob 09:54
Radoveden610:
Nekaj bi se zagotovo videlo, če bi ženske tangice imel tip oblečene, strašno pa ne. Zavisi pa tudi od velikosti penisa oziroma kletke. Vedno je seveda ne nosi na morju…čisto zavisi od dogovora in obnašanja.
Aha lepo sej malo pa more biti brez tudi ,potem so tebi ušeč majhni,kako pa to ,da ne seksata nič
Anonimno 321812, 24.06.2024 ob 11:29
Pa nič ne pogrešaš oziroma pogrešata kakšne drugačne akcije?
In on se je strinjal iz tem, ali je kaj nasprotoval?
Pa se nič ne sekira ,ker mora imeti kletko gor in ,da se mu manjša njegov ,ker sem slišal ,da če maš to več let ,da ti gre bol notr .ali kaj manjšaš kletko recimo,da mu dajes vedno manjšo
Štajerska 1972, 24.06.2024 ob 11:38
Anonimno 321812:
Njega zadovoljujem kadar je odklenjen tko, da mu čisto nič ne manjka. Kar pa se mene tiče, on lahko liže kolikor želi 🙂 občasno pa tudi kateri drugi skoči na pomoč. :):):)
Pa si mu povedala ,da ko bo zaklenjen ,da boš z drugimi seksala ,da bo on samo lizal jo lahko samo pa tako 😉?