Izgovori, da ne rabite sexat
Mi na pamet ne pade, da bi se odpovedala seksu. Nikoli.
Potnam pa nekaj razlogov:
– se ne počutiš poželenja vredno ( se zredila, se pojavil celulit ipd)
– ti zjutraj smrdi iz ust
– te napihuje in nočeš prdnit med aktom
– te je partner ta dan prizadel, razočaral in si ga ne želiš
– že vnaprej veš, kako bo sex izgledal in se ti ne zdi vredno ponavljati tega dolgčasa, ker je izgubil draž
– si trenutno v fazi “odljubljenosti” in ne paše sex brez čustev, je zgolj praznjenje jajc in nekaj “reda radi”
– ne moreš partnerju povedati, da bi rada drugače, nekaj svežega, vznemirljivega, on pa je takoj užaljen, ker to razume kot kritiko
– ne želiš zanositi, kontracepcije pa ne uporabljaš
Pa še jih je
Sram me je to povedati, a jaz bi seksala ves čas. Ko so bili otroci manjši nisem mogla, zdaj se mi pa meša od želje in nikoli mi ni dovolj. Moj ne zmore tempa, za ljubimca pa ne najdem primernega kandidata, ki bi bil dovolj vzdržljiv pri teh letih in obdarjen ter sposoben me pripeljati večkrat do vrhunca, da pogasi ta ogenj v meni. Nekaj sem se igrala s čakrami in coprala, zdaj pa imam hudiča med nogami.
Meni186, 29.06.2024 ob 20:18
Sram me je to povedati, a jaz bi seksala ves čas. Ko so bili otroci manjši nisem mogla, zdaj se mi pa meša od želje in nikoli mi ni dovolj. Moj ne zmore tempa, za ljubimca pa ne najdem primernega kandidata, ki bi bil dovolj vzdržljiv pri teh letih in obdarjen ter sposoben me pripeljati večkrat do vrhunca, da pogasi ta ogenj v meni. Nekaj sem se igrala s čakrami in coprala, zdaj pa imam hudiča med nogami.
Mož ve za ta problem? Tega mu po moje ne smete povedat, za moškega je seksualna neadekvatnost najhujša bolečina, sej ženske to vejo, zato pa začnejo tja špikat, ko zgubijo kontrolo in hočejo tipa do krvi.
Veste kaj. Jaz sem se trudil okrog nje. Prevzemal gospodinjska opravila, saj sem bil prepričan, da je utrujena oziroma, da ne cenim dovolj. Se pogovarjal, jo vozil sem ter tja. Trudil sem se in jo imel iskreno rad. Ko si dobesedno stokrat zavrnjen v cca enem letu počakaš se eno leto. Nikoli nič. Ločil sem se. Ko sem ji povedal za to bi kar naenkrat seksala. Haha.
Mene pa zanima kaj za eni ljudje/moški ste to, da bi seksali z žensko za katero veste da ne želi seksat z vami. Resno me zanima kaj za en manjko to imate. Da skačeš po nekom, za katerega veš da te noče tam. Ne razumem res ne. Razumem pa zakaj imate probleme na tem področju. S takšnim moškim tudi jaz ne bi imela nikoli želje. Ki te sploh ni zmožen videti kot osebo. Pa imam drugače zelo visok libido.