Najdi forum

Splash Forum Politični čvek FICO IN ORBAN – KAJ PA GOLOB

FICO IN ORBAN – KAJ PA GOLOB

Slovaški predsednik Fico je hvalil Orbana, kako je pametno ravnal, da je obiskal Moskvo in da bi šel z njim, če bi mu zdravje to dopuščalo. Kaj pa naš ritoliznik amerike in von der lažnivke?

Golob ima glede tega podobno stališče koz Janša. Oba sta na strani Zelenskega, von der Leyenove in Bidna.

Odgovor na objavo uporabnika
HOMER, 06.07.2024 ob 12:48

Slovaški predsednik Fico je hvalil Orbana, kako je pametno ravnal, da je obiskal Moskvo in da bi šel z njim, če bi mu zdravje to dopuščalo. Kaj pa naš ritoliznik amerike in von der lažnivke?

Kaj pa ti ovca, si zgubila pastirja 🙂

Da so Slovenci spet na napačni strani zgodovine, je še enkrat fajn potrdila in dokazala NPM, ko je nedolgo nazaj obiskala Ukrajino in Zelenskega. Res prasica. Ni druge besede.

Slovenijo politično nikoli ni nihče res jemal. Izdajalci in kriminalci v vsakem pogledu.

Grozljivo, kako so se razpasli novi naciji v Sloveniji.

Vsi po vrsti na napačni strani zgodovine! NPM, Golob IJJ…

Edino stara garda je na strani miru, ti ostali bi pa vsi služili z vojno, trupli in krvjo.

novi naciji, 06.07.2024 ob 13:42

Grozljivo, kako so se razpasli novi naciji v Sloveniji.

Vsi po vrsti na napačni strani zgodovine! NPM, Golob IJJ…

Edino stara garda je na strani miru, ti ostali bi pa vsi služili z vojno, trupli in krvjo.

Putinovega miru? 🤣🤣🤣🤣🤣 Vpraši Ukrajince kako so veseli Putinovega miru in tud Rusi bi na to imeli marsikaj za dodat. Tisti jasno, ki še znajo razmišljat s svojo glavo in jih je ruska propagana zapobšla, ne tako kot vas, ki dnevno tuki pisarite te ruske neumnosti.

ve se, 06.07.2024 ob 12:56

Golob ima glede tega podobno stališče koz Janša. Oba sta na strani Zelenskega, von der Leyenove in Bidna.

Yeap – zgolj in zaradi gladenja lastnega ega….

Ko bo prasica od Gnusarce svojega sina poslala na fronto, bom tudi jaz moje.

pikimepiki, 06.07.2024 ob 15:49

Ko bo prasica od Gnusarce svojega sina poslala na fronto, bom tudi jaz moje.

Jaz pa, ko bo svoje poslal tja kompleten SDS.

Itak148, 06.07.2024 ob 15:57

Jaz pa, ko bo svoje poslal tja kompleten SDS.

a pol se bomo pa spet med sabo, hihihi

Vesel oče, 06.07.2024 ob 16:33

a pol se bomo pa spet med sabo, hihihi

Tebe prvega na fronto.

New Report

Close