Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sem 23 letnica, vitka lepa otroškega obraza danes pop.

Sem 23 letnica, vitka lepa otroškega obraza danes pop.

Od danes dalje vsak dan  ta teden na nudistični tam v lj črnuč, kaj pričakujem, nudim pogled na mojo pobrito lepo mokro pičkico, lizanje  in drkanje name. Seksa ni. Pogoji, tam do 50 let, debeli grdi plešasti stran. Vsi ostali pridite s čimbolj polnimi jajčki. Sem iz lj, sveže samska, zelo pohotna. Spoznal me boš po dolgih rjavih laseh in ukančku v popku.

In najbrz debelem kurcu….če je to napisala zenska…

Odgovor na objavo uporabnika
P506, 14.07.2024 ob 12:58

In najbrz debelem kurcu….če je to napisala zenska…

mi je vseeno kaj ti misliš.

za ostale pa, špricneš mi lahko kamorkoli, samo na pičkico ne, ker nimam zaščite sedaj ko sem samska.

Si sedaj tam oziroma od katere ure naprej boš tam?

ravno sem prišla. sem precej naprej od začetka, vsaj 500 m, in tamle za grmado se skriva en tip ves prestrašen. pa kaj je z vami tipi. mu pomaham in se še bolj skrije. kak podn ej, bolje da grem jutri na obalo tam na nudistično, kjer so avstrijci nemci belgijci, madrdžari italijani. sem sigurna da pni znajo kako.

lepa vitka, 14.07.2024 ob 17:01

ravno sem prišla. sem precej naprej od začetka, vsaj 500 m, in tamle za grmado se skriva en tip ves prestrašen. pa kaj je z vami tipi. mu pomaham in se še bolj skrije. kak podn ej, bolje da grem jutri na obalo tam na nudistično, kjer so avstrijci nemci belgijci, madrdžari italijani. sem sigurna da pni znajo kako.

Jaz bi te dobro obdelal povsod, da bi si želela, da ne končam…. Te bi tudi tako zanimalo?

Daj pridi jutri dopoldan od 10 ure do 12 ure bom tam

lepqa vitka, 14.07.2024 ob 12:56

Od danes dalje vsak dan  ta teden na nudistični tam v lj črnuč, kaj pričakujem, nudim pogled na mojo pobrito lepo mokro pičkico, lizanje  in drkanje name. Seksa ni. Pogoji, tam do 50 let, debeli grdi plešasti stran. Vsi ostali pridite s čimbolj polnimi jajčki. Sem iz lj, sveže samska, zelo pohotna. Spoznal me boš po dolgih rjavih laseh in ukančku v popku.

IN kolk nosiš košarico modrčka

Prideš danes ti jo z užitkom poližem

Oila, mi pises na [email protected] ?

Sem odprt za marsikaj, tudi femdom 😉

A. Si že tam

a boš tudi jutri tam? piši mi na [email protected]

jutri lahko pridem tja 😀

v četrtek po šihtu se lahko oglasim, javi če boš tam na [email protected]

si napisal da boš vsak dan ta teden napiši od katere ure naprej

Danes sem vsled razočaranja včeraj, šla na nudistično kle čez mejo blizu ulike. Tukaj je turistov, lepih postavnih moških kolikor hočem.Že zjutraj sta si ga dva na plaži zdrkala name. Sedaj sem na počitku v kafiču. Sem v miniki in brez vsega spodaj in mladci me pohotno ogledujejo. kmalu grem nazaj na plažo , uživam kot skoraj še nikoli. Komaj čakam nove porcije sperme na moje joškice.

lepa vitka, 15.07.2024 ob 15:43

Danes sem vsled razočaranja včeraj, šla na nudistično kle čez mejo blizu ulike. Tukaj je turistov, lepih postavnih moških kolikor hočem.Že zjutraj sta si ga dva na plaži zdrkala name. Sedaj sem na počitku v kafiču. Sem v miniki in brez vsega spodaj in mladci me pohotno ogledujejo. kmalu grem nazaj na plažo , uživam kot skoraj še nikoli. Komaj čakam nove porcije sperme na moje joškice.

potem ne boš ta teden več za Savi

Približno vem kje je to, natančno pa ne. Lahko malo razložiš?

Vem kje so uni betonski ligeštuli za sončenje, od tam kam naprej?

A PRIDES KEJ V SREDO 17,6 NA LAGUNO MAJO FKK PLAŽO MEGA MOKRA BOŠ BAY

kje si sedaj čakam te tu od Kitajske gor

New Report

Close