Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu gre kera jutri proti obali za en dan zakaj sprašujem

gre kera jutri proti obali za en dan zakaj sprašujem

okolica lj, če me vzameš s sabo ti dam 10 e za bencin, in plačam parking tam, seveda tudi nazaj me pelješ, enodnevni izlet. Lahko sva pa tudi potem skupaj na plaži, to je tvoja odločitev, meni s egre za prevoz. Jaz avto nerad vozim. Zjutraj tja zvečer nazaj, napiši mail se tam zmeniva, sem normalen 38 let, samski, normalne postave.

10e je bencina do logatca.

Jst grem v strunjan jutri inshAllah…

Oces samnom😅

Prav džabalebarši…

Aja-jaj…

Pa to ni z vlakom ne prides.

In za takim fukat?

Fuj stari.

Zrihtaj si prevozi.si. Boš dal 5 evrov in imel tam mir.

Odgovor na objavo uporabnika
gre kera, 15.07.2024 ob 13:18

okolica lj, če me vzameš s sabo ti dam 10 e za bencin, in plačam parking tam, seveda tudi nazaj me pelješ, enodnevni izlet. Lahko sva pa tudi potem skupaj na plaži, to je tvoja odločitev, meni s egre za prevoz. Jaz avto nerad vozim. Zjutraj tja zvečer nazaj, napiši mail se tam zmeniva, sem normalen 38 let, samski, normalne postave.

Aha, za “samo” prevoz je nujno, da te pelje ženska in še bolj nujen je podatek o tvoji postavi…. Za prevoz pobrskaj na prevoze, teža jih ne bo zanimala, za boga milega pa bodi čist. Ne zaradi potencialnega seksa, ampak da ne usmrajaš sopotnikov.

38 let, ne vozi avta,dal bi 10 eur za bencin in plačal parking , pa bejba bi lahko  čez dan lahko ostala z njim na plaži,če bi hotela…………..

Vauuuuuuuuuu………a je možno, da nekaj takega res obstaja????

Avtor… a me ti nazivas gnojem tam v temi o terezi?

Ja dej svoj avto, ne… naj ona pelje.

Je parking 20/30 € za cel dan. V Žusterni, Portiču al pa Bernardinu.

Sam kaj boš zdej tam v sluzi? No sej jaz tud hodm ampak direkt v bazene. Lej. Je pač tako leto. 3x sem morala brisačo oprat, da je šla sluz ven. Se ne grem več.

New Report

Close