Fant me sili v otroka ali pa razhod ce ga ne zelim še
Zivjo, sem zelo zmedena. S fantom sva skupaj 6 let, med nama pa je 10 let razlike jaz stara 27 on 37. Njegova sestra je pred kratkim dobila prvega otroka en mesec nazaj. No danes mi je fant rekel da zeli otroka in ce ne zelim biti noseca najkasneje cez pol leta, da bo konec, ker si zeli otrok. Wtf? Rekla sem mu da zelim tudi jaz a ne se zdaj sploh ne cez pol leta. Rada bi se malo prezivela. Drugace se imava oba rada. A me bo res pustil jaz nocem otroka se dve leti. Nevem kaj narediti in kaj si misliti nocem ne otroka ne konca zveze
Soqnene, 01.08.2024 ob 21:53
Zivjo, sem zelo zmedena. S fantom sva skupaj 6 let, med nama pa je 10 let razlike jaz stara 27 on 37. Njegova sestra je pred kratkim dobila prvega otroka en mesec nazaj. No danes mi je fant rekel da zeli otroka in ce ne zelim biti noseca najkasneje cez pol leta, da bo konec, ker si zeli otrok. Wtf? Rekla sem mu da zelim tudi jaz a ne se zdaj sploh ne cez pol leta. Rada bi se malo prezivela. Drugace se imava oba rada. A me bo res pustil jaz nocem otroka se dve leti. Nevem kaj narediti in kaj si misliti nocem ne otroka ne konca zveze
Naj te kar pusti, samo uživala bi brez odgovornosti. Si razvajena packa misli malo širše. Za fanta pa bolje da te pusti kaj bo s tako.
Ce odgovore tukaj iščeš pomeni da boljše da imaš otroka… oz najmanj 2 da se ne bo rabo sam igrat.
Zal mi je da vec cerkev ne posiljuje, saj noben več ne hodi v cerkvo. In tako fajn je ce nekdo odloča na mesto tebe in ti daje nasvete.
Gdaj ti je nazadnje kdo želel Audi, al pa veliko bajto… Noben… Z frocom pa te vsak gnjavi, le zakaj?
Verjetno ker je tak fajn… In to je normalno… Glejte vsak se se naj odloči kakor hoče in ne prepričevat ljudi kaj je dobro za njih… Tu bi mogli biti v podporo in ne izražanje svojih prepričanj…
Če ga maš je fajn, če ga pa nimaš pa je tudi fajn. Vsak si po svoje naredi kak hoče. Ni pa nič narobe če ga nočeš.
Ste izgleda vsi iz kmetov tu gor. Punca pri 27letih ima za živeti, ne pa dojiti otroka. Bo še dovolj časa po 30tem.
Poslušaj sebe in se ne pusti izsiljevati, pusti ga da gre, če ne more počakato, sama se pa ne spravljaj v nekaj, na kar še nisi pripravljena. Žal se tu kažejo razlike med starosti med vama, vama želim da najdeta razumevanje in kopromis, a otrok rabi biti zaželjen in ne izsiljen.
Razumem, da je pri njegovih 37 letih močna želja po otroku, vendar način s kateri želi to doseči ni prava izbira. Izsiljevanje za tako veliko in pomembno stvar nikakor ne prinese nič dobrega v vezi. Vedno bo nekaj. Na začetku je vedel koliko si stara, ker iščeš nasvet, je s tem načinom pri tebi naredil nič drugega kot nasprotno od željenega. Poskusita najti kompromis, lahko se zgodi, da s takim načinom v tebi “zrastejo” do njega negativna čustva. Še glavno…ko imaš nekoga rad, ga ne izsiljuješ za dosego svojega cilja, sploh pa ne pri otroku. Upam, da to ni začetek vajinega konca.
ti si zaj. na celi črti. Zakaj si potem v vezi že 6 let? Očitno nista par ampak imata transakcijo, postala si draga za vzdrževanje.
Nosečnost traja 1 leto plus 1 leto dojenja in porodniške. 3 otroci je 6 let trdega dela.
Zabluzila si mladost v neki vezi z starim penzljem. Itak da hoče otroke če je star. Pasalo ti je, da ima za kosila, kavice, dopuste sedaj pa krivda navija ko je izstavil račun. In ti bi sedaj živela, lol. To je bil čas pri 20 letu, iti v tujino študirat, gap year, fuk, bluzenje.
Sedaj pa razhod, 1 leto prebolevanja, gonje okrog, potem pa iskat novega, ki bo spet star 40. Zamudila si svojo generacijo.
Stara 29 let z dvema soloobveeznima otrokoma.
Pa ni ga boljsega, sedaj mislim da vec nimam zivcov za plenicjaka. Ne razumem 40 let stare mame z dojenckom, kako shendla..
Pri 27 vec nisi rosno mlada, pa tudi lazje ti bo vse skupaj zdaj, kak npr cez 5 let.. Pa mogoce cez 5 let ti ze bio ura odtece 🙂 v razmislek.
Aja otrok je nekaj najlepsega 🙂