Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fizioterapija na napotnico

fizioterapija na napotnico

Lepo pozdravljeni

Bila sem pri ortopedu. Koleno… obrabljen hrustanec. Dal mi je napotnico za fizioterapijo, stopna nujnosti- zelo hitro. Zdaj pa iščem po spletu, kje v LJ ali bližnji okolici, proti Vrhniki, bi to napotnicolahko sploh vnovčila 🙂

Prav lepo prosim, če mi znate pomagati, svetovati, priporočiti,…

Najlepša hvala za odgovor in lep dan želim vsem.

Imam enak problem. V ZD Šiška bom na vrsti za fizioterapijo v mesecu februarju, leta 2026 !   Zato bom šla verjetno že prej samoplačniško.

Odgovor na objavo uporabnika
Blažka950, 27.08.2024 ob 19:04

Imam enak problem. V ZD Šiška bom na vrsti za fizioterapijo v mesecu februarju, leta 2026 !   Zato bom šla verjetno že prej samoplačniško.

Ojej, to pa je res nenormalno. Ste veliko izvajalcev povpraševali?

nisemšefertik, 27.08.2024 ob 18:56

Lepo pozdravljeni

Bila sem pri ortopedu. Koleno… obrabljen hrustanec. Dal mi je napotnico za fizioterapijo, stopna nujnosti- zelo hitro. Zdaj pa iščem po spletu, kje v LJ ali bližnji okolici, proti Vrhniki, bi to napotnicolahko sploh vnovčila 🙂

Prav lepo prosim, če mi znate pomagati, svetovati, priporočiti,…

Najlepša hvala za odgovor in lep dan želim vsem.

Imaš možnost v Vidmu-Dobropolje (Ana Krajnc) konec septembra 2024..

Je pa 30 km iz Ljubljane, jaz sem potreboval 20 minut z avtom iz Ljubljane do Vidma..

hahahahahaha

vtakni si napotnico nekam in plačaj

kaj pa si pričakovala?  da te bodo obravnavali glede na stopnjo nujnosti?

hahahahahahahahaha

Kaj pa lahko naredi pri obrabljenem hrustancu? Vse te fizioterapije so kr neki, to je prav v posmeh ljudem. In zelo fajn delo za te fizioterepavtke, nobenega napora, nobenega stresa, pošilja te od ene naprave na drugo in pokaže par vaj, ki jih itak delaš sam. Kam smo prišli…In za ta šit je gužva.

še, 27.08.2024 ob 20:09

Kaj pa lahko naredi pri obrabljenem hrustancu? Vse te fizioterapije so kr neki, to je prav v posmeh ljudem. In zelo fajn delo za te fizioterepavtke, nobenega napora, nobenega stresa, pošilja te od ene naprave na drugo in pokaže par vaj, ki jih itak delaš sam. Kam smo prišli…In za ta šit je gužva.

Lahko si daš vbrizgati lastno plazmo v sklep.  Ali zamenjaš sklep.

Prvo samoplačniško, drugo dobiš datum čez ene 5 let.

Vaje za krepitev stegenskih mišic.

New Report

Close