Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu MOŠKI KAJ VAS VZBURI NAJBOLJ PRED IN MED SEXOM

MOŠKI KAJ VAS VZBURI NAJBOLJ PRED IN MED SEXOM

DOBER DAN!

Mene zanima, kaj moške najbolj vzburi, da bi si res želeli seksa s to osebo zakaj vas žene k temu? Pri tem me zanima kako vas ženska oz.kaj je tisto, ki vas najbolj vzburi pred seksom, med predigro in med seksom 🙂

SPET SPRAŠUJEŠ

Odgovor na objavo uporabnika
buda_da, 28.08.2024 ob 13:19

DOBER DAN!

Mene zanima, kaj moške najbolj vzburi, da bi si res želeli seksa s to osebo zakaj vas žene k temu? Pri tem me zanima kako vas ženska oz.kaj je tisto, ki vas najbolj vzburi pred seksom, med predigro in med seksom 🙂

Je to Seks v mestu ali STARŠEVSKI ČVEK?

Thank you so much

Da ima na sebi obute reebook cel cajt

Mene vzburi da oklofutam tako pičko ki non stop sprašuje

Vedno usta stvar in velja za vse moske. Le nekateri se tega be zavedajo. Vzburi nas zenska seksualnost in to,da  se ona res preda in zna uzivati v seksu. Da je v elementu,da si stvari postreze in da ji tudi pase ko si jo vzamemo. Ne sme biti indiferentna. V kolikor je taksna,da se tezko zadrzuje, da ji prihaja, da uziva…to je to. K taksni se vracamo,ker tusi sami uzovamo v uzitku in v tem ko jo gledamo kako uziva

Da mi liže brdavičke

Da mu ga vzameš v usta

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno128, 28.08.2024 ob 15:36

Da mu ga vzameš v usta

Meni odpne hlače pa ga da takoj v usta  pred sexom. Je taka ful sexapilna in zmeraj za akcijo.Tudi globoko grlo mi naredi in pogoltne spermo.

Lahko prideš gledat, kako to počneva z mojo bejbo, naju ne moti. Pa boš potem tukaj poročal, kaj se ti je zdelo najbolj udarno. Mene rajca vse na njej.

Komunikacija pred sexom, ko ona dobro ve, da ga bo imela čez uro.. dve v sebi, njena odločnost, da, se želi dol dat z mano..

mene rajcajo dotiki, ljubckanje

najbolj me rajca da ga vzame med prsi

Urejene nohte na nogah pa da jih lahko lizem med nabijanjem. Če pa ima še najlon gor, pa sploh ni treba da ga dam v pičko pa že teče iz mene.

kaj vas pa odbija

New Report

Close