Covid
Mushroom, 28.08.2024 ob 22:59
Nič hujšega ni, samo grlo me boli, ter potim se, kot pri prvi okužbi.
Mah. Jaz vem da imam poln kufer ljudi, ki hodijo okoli bolni, kihajo , kašljajo in še mislijo, da so heroji. Ene trikrat vem točno od koga sem pokasiral, bi mu, ji vrat zavil.
Jaz bi tako, pokličem dohtarja ali napišem mail in mi odpre bolniško. Če čez en teden ni bolje, me bo poklical na pregled. Glede na to, da večina delam od doma, pa ne vzamem bolniške. Je pa res čisto vseeno ali je kovid ali druga viroza, tako da tisto testiranje ne pomeni nič.
Mah. Jaz vem da imam poln kufer ljudi, ki hodijo okoli bolni, kihajo , kašljajo in še mislijo, da so heroji. Ene trikrat vem točno od koga sem pokasiral, bi mu, ji vrat zavil.
Jaz bi tako, pokličem dohtarja ali napišem mail in mi odpre bolniško. Če čez en teden ni bolje, me bo poklical na pregled. Glede na to, da večina delam od doma, pa ne vzamem bolniške. Je pa res čisto vseeno ali je kovid ali druga viroza, tako da tisto testiranje ne pomeni nič.
Nujno, da gres se po 4. in 5 dozo Pfizerja, da bos imel se slabsi imunski sistem in bos lahko na bolniski vsaj pol leta. Lenuhi leni! Vsak izgovor vam prav pride, da vam ni treba delat. 5x zakasljate, 3x kihnete pa ze na bolnisko.
Anonimnež, 28.08.2024 ob 23:23
Nujno, da gres se po 4. in 5 dozo Pfizerja, da bos imel se slabsi imunski sistem in bos lahko na bolniski vsaj pol leta. Lenuhi leni! Vsak izgovor vam prav pride, da vam ni treba delat. 5x zakasljate, 3x kihnete pa ze na bolnisko.
Neodgovorna svinja
Olja452, 29.08.2024 ob 07:29
Kovida nisem jemala resno, a sem se vseeno cepila. Ko sem zbolela je bilo kar hudo, na pljučih mi je ostala senca. Če ne bi bila cepljena najbrž ne bi preživela.
To, da bi bilo še hujše, ne moreš vedeti (verjeti). Iz izkušenj ti povem, da je moj mož, ki je bil 3x cepljen imel mnogo hujšo obliko ( visoka vročina kar nekaj dni, močan kašelj) od mene, ki nisem bila cepljena. Moj kovid je bil le 2x test in 2 dni brez vonja. Možev kolega je doživel dober mesec po 3. dozi možgansko kap. Slučaj?? Tudi lahko.
To si zbolel za CowID ali novo različico ClownID?Če si cepljen proti Cowid potem si bolan,ker samo cepljeni zbolevajo in umirajo.Tega vam novinarčki in zdravniki ne bodo povedali,da ne razširijo paniko med cepljenimi.Če bi zbolevali necepljeni bi takoj biile naslovnice da zaradi necepljenih cepljeni spet umirajo in zbolevajo.Testi za covid nikoli niso obstajali,ker covid še vedno niso izolirali.Dokaza o obstoju ni.Banano si porini v nos pa potem pojej.Če ima banana okus potem nisi okužen.
Brž po 25ti poživitveni odmerek, ker je ”cepivo” varno in učinkovito in boš le tako zaščiten/a pred to strašno boleznijo.
Ne. Res so ukinili testuranja no. Pa res ne ven no, a ste res take črede, da ne znate sami nič mignit. Še boljš ta, imam osebnega zdravnika, da mon vprašam, kot za primere urgenc. Mon, a ne bi take starševki spremenili v Mon brezplacno urgentno, neopredeljeno ambulanto. Garantiram, da obresti ne bo, če se komu zatakne kovanec vmesnega potovanha od ust do wc. In bo obvezna premija res zgolj 35. 🤣😆😆😅😅☺️☺️☺️
Navajo, 30.08.2024 ob 08:16
Brž po 25ti poživitveni odmerek, ker je ”cepivo” varno in učinkovito in boš le tako zaščiten/a pred to strašno boleznijo.
Navajo, 30.08.2024 ob 08:24
https://www.bitchute.com/video/d31SVF18EVY2
https://www.bitchute.com/video/xp9rv4iSncA5
https://www.bitchute.com/video/H3cWWa4Axqof
Matr ti shizo trol si pa tokrat prinesel s sabo kar cel roman bitchute linkov 😂
Iz dneva v dan vam je slabše. Bi si mislil, da se vam bo stanje normaliziralo na neki točki, ker mora vsaka luknja imeti dno, ampak vam se pa kar slabša in slabša in slabša, iz leta v leto, meseca v mesec, dneva v dan… Že 4 leta, znakov da se vam bo kaj izboljšalo pa tudi ni na spregled 😂
Pa, anticepilci se morate pa vedno oglasiti (za vsak drek), Vprašanje je bilo, kakšen je zdaj protokol, ne kolikokrat se je kdo cepil. Sem ga ravno prebolela, poklicala sem zdravnico, odprla mi je bolniško. Res, da je bil samo malo močnejši prehlad, kašljam pa še vedno (po običajnem prehladu nikoli). Problem je samo v tem, da se covid zelo hitro širi, precej hitreje kot običajni virusi prehlada, zato vsi, do soljudi odgovorni ljudje, ostanemo doma dokler smo kužni.
Anonimno 9298, 14.11.2024 ob 07:12
Matr ti shizo trol si pa tokrat prinesel s sabo kar cel roman bitchute linkov 😂
Iz dneva v dan vam je slabše. Bi si mislil, da se vam bo stanje normaliziralo na neki točki, ker mora vsaka luknja imeti dno, ampak vam se pa kar slabša in slabša in slabša, iz leta v leto, meseca v mesec, dneva v dan… Že 4 leta, znakov da se vam bo kaj izboljšalo pa tudi ni na spregled 😂
Kaj te briga za to kaj govorijo necepljeni. Ti si večkrat cepljen in si čil in zdrav, necepljeni so pa vsi pocrkali kot so nam strokovnjaki med plandemijo trdili tri leta, da se bo zgodilo.