Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrajni levičar prišel na razgovor z mamo.

Skrajni levičar prišel na razgovor z mamo.

Mama skrajnega levičarja je bila nato ob besedah kadrovnice šokirana.

Nemalokrat smo priča pogovorom o tem, kako je današnja skrajno levičarskamladina vse manj samostojna. O tem, kako današnji 20-letn skrajni levičarji iščejo “zaposlitev” v nadaljevanju:

Kadrovnica je povedala, da je neki fant na razgovor prišel z mamo. Pogovor so hitro zaključili. Jasno mu je pojasnila, da je razlog, zakaj ne bo dobil službe, to, da je tja prišel z mamo. Ponudila mu je tudi možnost, da se vrne sam, če še vedno želi delo.

Po besedah kadrovnice je bila mama šokirana ob teh pogojih. Ni razumela, zakaj je to problem.

.slovenskenovice.si/novice/slovenija/slovenec-prisel-na-razgovor-z-mamo-samo-ugibate-lahko-kaksen-je-bil-razplet

Kam smo prišli kot družba, da pride 21-letnik na razgovor z mamo?

Kam smo prišli kot družba, da te na razgovoru peglajo kot nori, čeprav delavcev menda manjka?

pol je pa mama šla še kupovat gate in bele štunfe za 21 letnega sineka. 😀 tud punco mu bo ona našla. nič bat. 😀

A brez, da dodajaš, da je šlo za skrajnega levičarja, pa novica ni dovolj zanimiva?

Odgovor na objavo uporabnika
Rdečuhi so čudni, 31.08.2024 ob 13:14

Mama skrajnega levičarja je bila nato ob besedah kadrovnice šokirana.

Nemalokrat smo priča pogovorom o tem, kako je današnja skrajno levičarskamladina vse manj samostojna. O tem, kako današnji 20-letn skrajni levičarji iščejo “zaposlitev” v nadaljevanju:

Kadrovnica je povedala, da je neki fant na razgovor prišel z mamo. Pogovor so hitro zaključili. Jasno mu je pojasnila, da je razlog, zakaj ne bo dobil službe, to, da je tja prišel z mamo. Ponudila mu je tudi možnost, da se vrne sam, če še vedno želi delo.

Po besedah kadrovnice je bila mama šokirana ob teh pogojih. Ni razumela, zakaj je to problem.

.slovenskenovice.si/novice/slovenija/slovenec-prisel-na-razgovor-z-mamo-samo-ugibate-lahko-kaksen-je-bil-razplet

Kam smo prišli kot družba, da pride 21-letnik na razgovor z mamo?

Še huje, kam smo prišli, da je na začetku razgovora 20-letnik, po koncu pa 21-letnik?

Otroci iz desničarskih familij pridejo le na razgovore s sodnikom za prekrške in to v spremstvu policista.
Ja, tale, ki je iskal službo, je gotovo bil levičarski.😉

Ne boste verjeli ampak v naši kadrovski so imeli že 7 podobnih primerov v zadnjih dveh letih.

Hehehehe, obsedenec si je kar izmislil, da je šlo za levičarja. Desničarji ne dobijo služb, ker lažejo za dobro jutro, potem so pa vsi drugi krivi.

Ja, k meni sta prišla na razgovor, drži.

Sklenili smo, da zaposlimo mamo, sinko pa gre v invalidsko penzijo. Mama podpisala, da bo pridno delala do sinove smrti.

To je pa posledica permisivne vzgoje in helikopterskih starsev

Direkt, 31.08.2024 ob 15:36

Ne boste verjeli ampak v naši kadrovski so imeli že 7 podobnih primerov v zadnjih dveh letih.

Za direkt… ja verjamem, da je to čedalje hujši problem. Samo upam, da tem mamam kdo tudi kaj pove…

Reci, da se hecaš!

Anonimno995, 31.08.2024 ob 16:58

Reci, da se hecaš!

Namenjeno za @direkt. Jebe…ti to citiranje🤬🤬🤬🤬

hahaha jaz bi se pa zamislila za tvojo kadrovsko. Po moje je mamica želela iz prve roke vedeti, zakaj samo sinovi vaših direktorjev glancajo stole v firmi.

Ni vse izgovor mamca, hahahaha

Jebi ga, takšni so časi dandanes

Sinovi desnuhov pa na socilah, ker je 9/10 padlo ven iz pizde totalno zveriženo in nesposobno za kakreršnokoli delo, mama na razgovoru ali ne, posedajo po lokalih cele dneve in pametujajo kako do davki krivi, da so oni luzerji brez kakeršnegakoli imetja.

No, to je višek samostojnosti, ko sw tudi še kakšen nad 50 mamo za kiklo drži. Nima veze, a je celo naravnost, in niti levo in desno ne pozna na cesti, pol pa še mama spet rihta prekrške 😂😅😅😅😆☺️☺️☺️

Koji bulšit no 🙂

IT podjetje in 21 letnik. Katero IT podjetje pa zaposluje 21 letnike brez šole in izkušenj? Sem iz te branže drugače :). Spet verjetno en “novinarski” prepis iz ameriških medijev/blogov.

Drugače pa edina verjetna stvar je da je levičar, desničarjev v dobro plačanih poklicih ni ravno veliko 😀

sej +20-letna dekleta niso nič boljša. ne znajo kuhati, šminkajo se tako na debelo,da človk ne ve ali je pust ali normaln dan,obleke jm perejo mame,se drogirajo,prostituirajo. skratka nobene koristi od njih.

Laži. Zaposlen sm kot intervjuver za svoje podjetje in ko ljudje prinesejo sabo svoje starše vedno vrašam o njihovi politični ureditvi predn jih zavrnem.

Skrajnih desničarjev je 67%, skrajnih levivčarjev pa 23%. Vsi ostali so neopredeljeni.

Se mi smili poba. Upam da se najde v prihodnosti, ker to kar mu mt dela je noro, ampak če je tako že celo otroštvo potem se še niti ne zaveda, zato je pač ni napizdil da naj ostane doma.

Ko bo zapustil to psiho/sociopatko bo lahko šele začel delat na sebi…

Levo ali desno je tukaj popolnoma brezpredmetno, ampak avtor očitno nima pošlihtanih svojih kompleksov pa se je moral malo zventilirat.

ah866, 31.08.2024 ob 19:17

Koji bulšit no 🙂

IT podjetje in 21 letnik. Katero IT podjetje pa zaposluje 21 letnike brez šole in izkušenj? Sem iz te branže drugače :). Spet verjetno en “novinarski” prepis iz ameriških medijev/blogov.

Drugače pa edina verjetna stvar je da je levičar, desničarjev v dobro plačanih poklicih ni ravno veliko 😀

Tisto podjetje ki ima cajt študente uvajat zgleda… primarno pa ker premalo plačajo da bi dobili izkušene. Ali pa rastejo pa je IT dobil budget za enega in ga bojo že sami naučili…

Gotovo je bil levičar, drugače ne more biti, popolnoma so nesamostojni. Poglejte samo evropsko poslanko najboljše stranke, SDS, Zalo Tomašič. Brez najmanjše pomoči staršev je dosegla vse in še več  v mladih letih. Najprej se je s trdim delom prebila do intervujev na Novi24TV, potem pa še bolj v naša srca. Levičarji bi to samo s pomočjo staršev, če bi bil kak starš direktor kje na kakšni televiziji ali podobno. Desničarji pa se dvignemo sami s svojo sposobnostjo.

Ni lih običajno, ni pa neki strašnega. Meni to več pove o kadrovnici kot o temu kandidatu. ITjevci so po defaultu malo bolj introvertirani, 21 let star fant je bil pa verjetno zadnjih 4-5 let noter zaprt in to definitivno pusti posledice. Po moje je zgodba izmišljena sicer. Takih zgodbic si jaz lahko izmislim 100. Btw delam 30 let v ITju in vsaj približno vem kakšni so ITjevci in ITjevke.

to je bil dolg razgovor, 31.08.2024 ob 14:36

Še huje, kam smo prišli, da je na začetku razgovora 20-letnik, po koncu pa 21-letnik?

Očitno je bil razgovor daljši, kot je opisano?

New Report

Close