Sex z dvema ali tremi moškimi
Že nekaj časa razmišljam in si želim poskusiti z dvema ali tremi moškimi. Sem poročena mamica, možu nisem nikoli to omenila, kaj si želim. Zadnje časa pa me zelo vzburja misel, da bi me dva ali trije moški vzeli samo zase in bi zares uživali.
Tolk si tega želim, in veliko razmišljam o tem, zato se mi dogaja tud to, da sem čez dan mokra in moram redno menjati tangice. K sreči mož tega še ni opazil.
Odločila sem se, da poskusim tukaj, na tem forumu, če bom kaj našla. Ne vem, ali je možno dobiti dva ali tri moške, ki bi bili za izpolnitev mojih želja. Po eni strani si zares želim, po drugi pa me je strah bolečine in da se ne bi kaj razvedelo naokoli. Mož ne sme tega zvedet. Kljub vsemu je želja močnejša od strahu.
Želim si tega in naj se mi javijo tisti, ki jih to zanima. Ampak obvezno zdravi, urejeni, higienični, diskretni, ker ne želim imeti kakršnihkoli težav zaradi tega.
ena Nasty, 02.09.2024 ob 06:40
Že nekaj časa razmišljam in si želim poskusiti z dvema ali tremi moškimi. Sem poročena mamica, možu nisem nikoli to omenila, kaj si želim. Zadnje časa pa me zelo vzburja misel, da bi me dva ali trije moški vzeli samo zase in bi zares uživali.
Tolk si tega želim, in veliko razmišljam o tem, zato se mi dogaja tud to, da sem čez dan mokra in moram redno menjati tangice. K sreči mož tega še ni opazil.
Odločila sem se, da poskusim tukaj, na tem forumu, če bom kaj našla. Ne vem, ali je možno dobiti dva ali tri moške, ki bi bili za izpolnitev mojih želja. Po eni strani si zares želim, po drugi pa me je strah bolečine in da se ne bi kaj razvedelo naokoli. Mož ne sme tega zvedet. Kljub vsemu je želja močnejša od strahu.
Želim si tega in naj se mi javijo tisti, ki jih to zanima. Ampak obvezno zdravi, urejeni, higienični, diskretni, ker ne želim imeti kakršnihkoli težav zaradi tega.
Hej. Ce te zanima me lahko kontaktiras na mejl, [email protected]
Sem zdrav, urejen in diskreten 34 letni Korošec. Piši pa se dogovoriva, pa lahk proba skupi najdit se enega ali dva 😉
mene tudi mika…piši na [email protected]
Lahko pa pišeš na mail [email protected]
Ojla, sva prjatla oba v vezi a njini partnerki nista za skupinsko.
Midva pa fantazirava o tem in bi z veseljem te spoznala. Glede na to da sva v vezi sva tudi strogo diskretna in si ne želiva nikogar ogrožat.
Če si za piši na [email protected]
Ja veš midva bi tudi rada šla v svinger club, zdaj k je se toplo bi blo najlepše v Anakondo v Rovinj.
- Pa lep pozdrav.
Sem takoj za….iskušnje že imam in tudi prostor lahko priskrbim.
Oj,sva brata,33 in 35 let,ustrezama v vsem kar imaš napisano, obdarjena…piši mi na [email protected]
I’m not Slovenian so don’t think about anything just send me an email 😉
Sem zdrav, športnik, resen in diskreten, star 28 let. Lahko se zmeniva ter vmes uživava.
Moj email: [email protected]
Sem tip star 35 let iz štajerskega konca sem za grupnega piši mi na [email protected].
Piši za diskretno druženje z dvema ali tremi moškimi.
Pisi [email protected]