Ritka
Kje naj začnem… star sem 43 in vse ženske, s katerimi sem bil, so se izogibale analnemu seksu. Jaz pa si ga zelooo želim. Je katera pripravljena nastaviti ritko? Po želji ti jo primerno pripravim….lepo poližem, namažem z lubrikantom…ker želiš. Hočem, da uživaš tudi ti.
Jaz sem nedolžnost izgubila najprej v ritko in to pri 14 letih. Fant, precej starejši mi je analno luknjico prej lepo pripravil z lizanjem, mazal z nekim oljem za sončenje, potem šel noter s sredincem, lepo počasi še en prst….po cca pol urce je bila ritka pripravljena……potem mi ga je lepo počasi potisnil vseh 18 cm vse do jajčk….nato je hitrost vse bolj stopnjeval, dokler me ni na koncu divje pofukal in se spraznil vame…..uhhhh bilo je nepozabno…..
ass lover……ja, rada ga dobim globoko v ritko in da divje pofuka ter me napolni……je pa pogoj da tip obvlada, ker bolečine in neugodje ne trpim…….no, tega občasnega prijatelja, s katerim se dobivam, obvlada zadevo v nulo…..
ta, kateri mi je vzel nedolžnost v ritko, me v pičko sploh ni hotel razdevičit. samo v ritko me je skos fukal. to je potem naredil en drugi, šele čez eno leto……
jaz pa obožujem sex, pri katerem mi partner penis poriva izmenicno v ritko in vagino dal, kolk je to noro.
če oz. ko pa samo analno sexava kar je redko, pa mi najbolj paše ko mi ga čisto počasi poriva noter in ven, jaz ga pa z vso silo stiskam. ampak to mora počet res ful ful počasi. doživim nor analni orgazem
oboje, 03.09.2024 ob 20:25
jaz pa obožujem sex, pri katerem mi partner penis poriva izmenicno v ritko in vagino dal, kolk je to noro.
če oz. ko pa samo analno sexava kar je redko, pa mi najbolj paše ko mi ga čisto počasi poriva noter in ven, jaz ga pa z vso silo stiskam. ampak to mora počet res ful ful počasi. doživim nor analni orgazem
Jaaa… Da zna zenska fajn stisnit ritkoo.. Mmmmmmm
Anonimno 5547, 03.09.2024 ob 21:20
Matejka kakega kurca pa maš…verjetno malega in si ga drkas vsak dan…daj ne seri pr 14 nedolznost v rit..peder si verjetno in ne matejka..
….zakaj pa ne bi zgubila nedolžnost v ritko pri 14 letih ?? pa še kako mi je pasalo, v pičkico pa me ni hotel razdevičit, ker še nisem bila stara 15 in je rekel, da pač to ne sme….
Če pa ti misliš, da tvoje pri teh letih ne razganja, se pa zelo motiš….lahko da je že predrta v vse odprtine
matejka 21, 03.09.2024 ob 14:13
Jaz sem nedolžnost izgubila najprej v ritko in to pri 14 letih. Fant, precej starejši mi je analno luknjico prej lepo pripravil z lizanjem, mazal z nekim oljem za sončenje, potem šel noter s sredincem, lepo počasi še en prst….po cca pol urce je bila ritka pripravljena……potem mi ga je lepo počasi potisnil vseh 18 cm vse do jajčk….nato je hitrost vse bolj stopnjeval, dokler me ni na koncu divje pofukal in se spraznil vame…..uhhhh bilo je nepozabno…..
matejka še rabiš kakega občasnega ljubimca? lizal bi ti celo uro ritno luknico….