Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu V troje je lepše

V troje je lepše

Ali je kje katera ki jo zanima druženje z parom? Sva poročena on 39 in jaz 32 let. Sva iz okolice Maribora. Iščeva prijateljico ki bi si z nama delila užitke takšne in drugačne. Bodi stara od 28 pa do 45 let. Lahko imaš otroke. Če te zanima kaj naju kontaktiraj na mejl

Mejl: [email protected]

Lp

šestorčki so pa preveč. Ali ne.

Enkrat sem imel priložnost sexat z dvema ženskama hkrati. Nepozabno

Aja, lahko imam otroke? Res si velikodušen.

Seveda,to so sanje vsakega moškega,da sexa z dvema.

Ja, on bi z dvema ženskama sexal. Noče pa ugodit ženi, da bi sexala z dvema moškima. ha-ha-haaa

kurc pa tak dec

ti jaz povem, kolk je fajn 2 tiča v roki držat, pa ko ti  oba zapolnita lukno….

Ojla, kakšna luštna na dopustu na Pašmanu ali Ugljanu pa je za druženje s parckom?

pisi na [email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
pohotna549, 04.09.2024 ob 14:31

Ja, on bi z dvema ženskama sexal. Noče pa ugodit ženi, da bi sexala z dvema moškima. ha-ha-haaa

kurc pa tak dec

ti jaz povem, kolk je fajn 2 tiča v roki držat, pa ko ti  oba zapolnita lukno….

Če Hočeš lahko kdaj tudi mojega

Jaz in moja prijateljica sva si parkrat privoscila MMZ, vedno je bilo zelo vroce, predvsem njej, kot pa vidim tu, se pa ne najde veliko vec, kot samo negativne komentarje in , eh,….

Hehhh.. Si gdaj ze poskusila?? Jaz sem ze 2 krat z zenskami v trojcku. Ti pa verjetno nikoli. In ne iscema sam enkratne avanture..

Se pa cudima nad zenskami, kako je vse narobe doma v odnosih. Sedaj imaste moznost da to spremenite in postanete del naju. Brez skrbi vse se bomo dogovorili,v kolikor se ujamemo in so želje enake se bomo imeli odlicno.. Lahko se javite spodaj na oglas. Lp

Ali katero zanima skupno življenje z mojim moškim bodi stara od 28 do 45 let. Skupaj bi uživali življenje se družili hodili skupaj na sprehode, izlete, na morje delili bi si tudi posteljne užitke. Sva poročena z otroci , zaželela sva si nekaj novega in razburljivega stara sva on 39 in jaz 32 let. Če tudi tebe zanima nekaj novega se nama javi . Sva iz okolice Maribora. Mejl [email protected] 

27 let 175/75 [email protected] pisi ce te zanima kej vec

New Report

Close