Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Vitko za vse probat

Vitko za vse probat

Zanima katero vitko porednico vse probat? Kaj bi ti rada počela?

hej imam45kg 162cm kaj pa bi vse delal z mano 😉 prosim podroben opis in mogoče se javim

Pisi meni na [email protected]

Odgovor na objavo uporabnika
poredna182, 15.09.2024 ob 20:28

hej imam45kg 162cm kaj pa bi vse delal z mano 😉 prosim podroben opis in mogoče se javim

poredna  oglasi se mi [email protected]

Hej.

Z veseljem bi kaj porednega delal. Mogoče bi se s tabo poigral v javnosti. Verjetno bi mela mokre hlačke,kdaj pa tudi brez. Upam,da imaš rada nakit,da si drzna in perverzna.

Lp

Ljubljana,vezan 37let.

porednezdaddy na gmailu

Bla bla bla

Poredna…..ne upaš

Še mal prevelika si😉

Čeprav kilogramčki so pa res v redu😉

Hmmmm, jest bi tako tam 152cm in ene 40kg

No sej eno tako mičkeno sem imel ampak je imela 60kg in no, sej ni blo tako slabo!

In ja, lažje bi ti pokazal kot pa opisal kaj bi s tabo delal!

Če pa res želiš mi piši na [email protected] in ti bom v podrobnisti opisal kaj bi ti delal.

Vse bi pocela

[email protected]

Poredna 182: hej imam45kg 162cm kaj pa bi vse delal z mano 😉 prosim podroben opis in mogoče se javim

Srečal bi se s tabo kje zunaj, v avtu, pri tebi, v parku, naravi… Kje bi ti? Zelo bi te rad zadovoljeval, da bi se ti vsedla na mojega velikega, trdega, da bi šel moj cel v tvojo malo, v tvojo vitko telo in potem bi te vzdigal in spuščala tvoje vitko telo na mojega, da bi ti celega čutila v tvoji, da bi ti imela večkratni orgazem… Nato bi te še v naročju podobno… In tudi bi te še od zadaj z mojim vzdržljivim do konca v tvojo zelo mokro, da bi ti uživala do konca… Te bi zanimalo tako ali kaj podobnega? Kako si ti točno želiš? Moj kontakt: [email protected]

New Report

Close