Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Star čez trideset in še kar hodi z mamo na dopust

Star čez trideset in še kar hodi z mamo na dopust

Znanec sredi tridesetih še kar hodi z mamo na morje ali kam dlje na potovanja. Njegov oče je bolj zapečkar, raje doma. Partnerke nima, je nek uslužbenec javne uprave. Kaj mu ni jasno da pri teh letih še kar hodi z mamo na morje, navadno je to tam nekje do 16ega leta, potem pa otroci ne želijo več s starši na morje. Očitno so ti današnji “moški” (bolje rečeno – večni sinčki) res vsi malo fu…eni.

Si dolgočasna, vs, ko tista hodu z mamo. A te desc nič foušljivo ne nategne ob dolgčasu? 🤣😆😆😆😆☺️☺️☺️

Takega niti pogledam ne! Sramota od današnjih decov, ki to sploh niso. V moji soseski so štrirje taki. Že v srednjih letih, vsi brez žensk in še kar pri mamah.

Takih je polno danes. Je pa sramota za tipa; pri teh letih bi moral imeti že svoje otroke, ne pa da je še vedno na popkovini mamice.

Spet te večne teme kaj kdo dela. Kaj tebe boli tvoja p.izda kako nekdo hodi na morje, raje se ukvarjaj s svojim dolgčasom.

A če bi imel družino in svojo mamo jemal sabo na dopust bi bilo pa bolj sprejemljivo?

Ali pa, če bi mu šla mama tako na jetra, da je že eno leto ne bi videl?

Ali pa, če bi bila mama invalidna in ji ne bi nosil stvari iz trgovine?

Vedno se najde nekdo, ki ‘ima mnenje’.

No, moje je, da je vsak dober odnos treba ceniti in negovati.

Pri teh letih bi lahko “negoval odnos” s svojo ženo in družino, ne pa takole.

Tudi jaz sem občasno šla sredi 30tih z mami na morje. Nič ni narobe s tem. Eni so bolj navezani na starše, drugi manj. Vsak ima pač svoje izkušnje. Je pa res nerodna reč, če fantje ne znajo potegniti črte, do kje je še “zdravo” se družiti s starši.

jap, to je pa tko, ko mat ni prerezala popkovine od sina in si ga je prilastila za partnerja, ker njen mož je pač čustveno odsoten v njunem razmerju. sin se ne zna osvobodit te matkine posesive, ki je v bistvu zločin nad sinom. če bo kdaj v vezi, bo za matkina dejanja kaznoval to drugo žensko.

Tema je totalno izmišljena. Pred nekaj časa smo imeli enako temo, le da je bila znanka, ki je hodila z mamo na dopust.

Izmišljeno, izmišljeno, izmišljeno.

Ti pa kar samo a ne? Oz. nikamor sploh ne greš. Živiš prek ekrana in okna 🙂

Jaz živim že od 19ega leta stran od staršev, imam tri otroke in moža. Pa grem pri svojih rosnih 40+ še vedno na kakšen izlet in krajše potovanje z mamo, ki je vdova. Kaj takšnega res. Groteskno ti pravim. Nekaj narobe z mano da želim par dni z mamo preživeti sem in tja. Da ji rada privoščim stvari, ki si jih sama ne zmore in jih sama nikoli ne bi počela/videla. Normalni pustite starše na stara leta, da gnijejo doma sami, oz. pardon, skrbijo za vas :). Lani je celo moja najstarejša (18 let) peljala staro mamo v italijo za vikend. Kaj takega res. Da si drzne vikend z babi preživet. Groza od otroka ti pravim.

Odgovor na objavo uporabnika
jajajajajaja, 06.10.2024 ob 11:47

Tema je totalno izmišljena. Pred nekaj časa smo imeli enako temo, le da je bila znanka, ki je hodila z mamo na dopust.

Izmišljeno, izmišljeno, izmišljeno.

Skoraj vse teme so izmišljene, nekatere zgodbice so pač podobne iz naših življenj pa se malo javim s kakšnim komentarjem. Verjetno tudi drugi tako. Pri vseh forumih je tako, da je veliko lufta v temi. Če ne bi bilo provokativnih izmišljenih tem, bi ta forum že propadel, za lepe teme tu žal ni več prostora.

grozno res, 06.10.2024 ob 11:56

Ti pa kar samo a ne? Oz. nikamor sploh ne greš. Živiš prek ekrana in okna 🙂

Jaz živim že od 19ega leta stran od staršev, imam tri otroke in moža. Pa grem pri svojih rosnih 40+ še vedno na kakšen izlet in krajše potovanje z mamo, ki je vdova. Kaj takšnega res. Groteskno ti pravim. Nekaj narobe z mano da želim par dni z mamo preživeti sem in tja. Da ji rada privoščim stvari, ki si jih sama ne zmore in jih sama nikoli ne bi počela/videla. Normalni pustite starše na stara leta, da gnijejo doma sami, oz. pardon, skrbijo za vas :). Lani je celo moja najstarejša (18 let) peljala staro mamo v italijo za vikend. Kaj takega res. Da si drzne vikend z babi preživet. Groza od otroka ti pravim.

Moja necakinja je sla letos z babico na dopust v Grcijo, stara 19.

Moji sinovi so stari 25-29 in 1x letno peljejo babi na enodnevni izlet.

Dejstvo je, da ste tisti, ki po srednji šoli ne prerežete popkovine in še kar hodite s starši okoli, nezreli in nesamostojni, pa se izgovarjajte, kolikor hočete. Velja za ženske in moške.

Tako je250, 06.10.2024 ob 12:19

Dejstvo je, da ste tisti, ki po srednji šoli ne prerežete popkovine in še kar hodite s starši okoli, nezreli in nesamostojni, pa se izgovarjajte, kolikor hočete. Velja za ženske in moške.

Ja, ljudje ki nismo totalni sociopati, da pri 18ih pozabimo da imamo družino in se nikoli več ne družimo z njimi, se delamo da ne obstajajo, nimamo nobene želje vedeti sploh kako so naši starši, kaj počnejo, kaj šele kaj časa z njimi preživeti dokler so še na svetu….smo totalno čudaški. Psihopati, ki iščete izgovore zakaj ste vedno sami, niste zmožni nikakršnih odnosov….ste normalni. Sploh mončki, na socialni, na minimalcih, ki prejemate vse možne subvencije in dodatke in vedno jokate kako je premalo….ste ekstremno samostojni in odrasli 🙂

kateri normalen tip sredi 30-ih pa ima danes družino? Kolk jaz poznam take moške, jih večina nima družine. Eni živijo sami, eni pri starših, stvar financ ali preferenc.

Vi se kar norčujte. Ko bo pa dedovanje po pokojnih starših na vrsti, se boste pa najbolj prepirali ravno tisti, ki ste najbolj zapostavljali starše. Vdova ali vdovec si težko privošči dopust. A naj doma samo še smrt čaka?

Jaz sicer že dolgo nisem s starši.

Stavim desno roko da boš prvi na zapuščinski po starših. Nesposobnež 😀

jp403, 06.10.2024 ob 12:40

Ja, ljudje ki nismo totalni sociopati, da pri 18ih pozabimo da imamo družino in se nikoli več ne družimo z njimi, se delamo da ne obstajajo, nimamo nobene želje vedeti sploh kako so naši starši, kaj počnejo, kaj šele kaj časa z njimi preživeti dokler so še na svetu….smo totalno čudaški. Psihopati, ki iščete izgovore zakaj ste vedno sami, niste zmožni nikakršnih odnosov….ste normalni. Sploh mončki, na socialni, na minimalcih, ki prejemate vse možne subvencije in dodatke in vedno jokate kako je premalo….ste ekstremno samostojni in odrasli 🙂

Aha, torej bi se ti kot otroku zdelo normalno, da poleti tvoja mat ali foter pusti familijo in gre z mat na dopust? Ste imeli tako urejeno dona?

Mene isto tako mama vzame s sabo ko gre v Bosno? Kdje vidiš problem, A?? Ni častno? Alah sve vidi…

ne vem351, 06.10.2024 ob 13:01

Aha, torej bi se ti kot otroku zdelo normalno, da poleti tvoja mat ali foter pusti familijo in gre z mat na dopust? Ste imeli tako urejeno dona?

Ja bi se mi. Moji otroci gredo na tabore, na dopust z mano in mojo mamo, na dopust z mano in možem, starejša tudi sama z mojo mamo, letos gre sama na obisk k drugi babi na drug konec sveta za nl, gre tudi sama na potovanja s kolegi. Grem tudi kam s kolegicami za podaljšan vikend. Mož isto. Tvojim otrokom bi bilo čudaško da ti en vikend z mamo preživiš? Ne zmore mož jih za par dni porihtat? Res imaš fajn life.

Kaj praviš? Bi bilo boljše, da je sam doma ali doma z očetom zapečkarjem, če si želi potovati ali da gre z mamo na potovanje?!
Meni se zdi boljša druga opcija. Pač dokler nima partnerke je boljše vrabec v roki, kot vrana na strehi ali kako so že  ptičem v tem pregovoru.

Seveda ste mlade ženske, potencialne partnerke, občutljive in ljubosumne na to, da se dobro razume ali preveč druži z mamo.

Kaj si pa drugi mislite, kako bi moralo biti, ni njegov problem in prav ima.

Hahahaha, kako zdaj gospodinje naenkrat branite odrasle mamine sinčke, v drugih temah pa polne besed zasmehovanja in zaničevanja do njih.

To temo si ponovno odprl za trolanje: isti tekst 1 mesec nazaj le da si pisal da gre 40 letna žensko…

Get a life loser

Današnje (moške)je garant flamingo prnesu ko so take mevže 0

New Report

Close