Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu KOLIKO CM JE IDEALEN PENIS IN KOLIKO JE ŽE MAJHEN PENIS?

KOLIKO CM JE IDEALEN PENIS IN KOLIKO JE ŽE MAJHEN PENIS?

Živjo odgovarjajte punce…koliko cm so za vas idealni penisi in koliko premjahni, preveliki? 🙂 jaz imam 14cm in mislim da je to majhen, vendar moja pravi da je idealen in se bojim da laže, da nebi bil užaljen, ampak imam pa debelega

Zaradi velikih črk ne bo nič večji.

Hahahaha, wd. Bravo! 🙂

Zaupaj punci in ne nori. Ko te bo hotla užalit te bo tk al tk.

a vidva zgoraj sta punce, ali pedra?

Odgovor na objavo uporabnika
xyz762, 08.10.2024 ob 16:15

a vidva zgoraj sta punce, ali pedra?

Frigidnica in stari peder plešasti.

Odvisno od velikosti pizde. Če je postonjska jama je kurac od 20 cm premajhen. Če je pička tesna in majhna je lahko 12cm kr velik. Ene dajo not dildote od 40 cm pa premer 10 cm, tam s kurcem nimaš kaj počet

Whynot245, 08.10.2024 ob 19:22

Odvisno od velikosti pizde. Če je postonjska jama je kurac od 20 cm premajhen. Če je pička tesna in majhna je lahko 12cm kr velik. Ene dajo not dildote od 40 cm pa premer 10 cm, tam s kurcem nimaš kaj počet

zadnjič sem bla z enim tipom in je čepel nad mojo češpljo in izbulil oči in okamenel- potem pa je izdavil prav na glas- MADONAAAA, pa je odmevalo še 5 minut DONAAA- DONAAAA- DONAAAA- DONA-NA NA NA NAAAAAAAA

zanimame158, 08.10.2024 ob 15:57

Živjo odgovarjajte punce…koliko cm so za vas idealni penisi in koliko premjahni, preveliki? 🙂 jaz imam 14cm in mislim da je to majhen, vendar moja pravi da je idealen in se bojim da laže, da nebi bil užaljen, ampak imam pa debelega

😂😂😂

Vemo Veseli oče da imaš majhnega, take imaš tudi možgane

WD40, 08.10.2024 ob 16:12

Zaradi velikih črk ne bo nič večji.

LOL

je reku sam da so od derbija

če že glih ni dolg, je pa vsaj tanek, dober tek postonjska jama

Same življenjske travme.

Nekatere stvari ne gredo nikoli iz mode: črni čevlji, nemški avto in trd kurac. Ti ga samo uporabljaj pa bo v redu. Večkrat bo tvoja nataknjena ponoči, manjkrat bo nataknjena čez dan. 😉

bejbka, 08.10.2024 ob 19:25

zadnjič sem bla z enim tipom in je čepel nad mojo češpljo in izbulil oči in okamenel- potem pa je izdavil prav na glas- MADONAAAA, pa je odmevalo še 5 minut DONAAA- DONAAAA- DONAAAA- DONA-NA NA NA NAAAAAAAA

NO vidiš, kaj sem ti reku…

New Report

Close