konjiček Rody
Mi ga imamo od pupinega 2. RD in še zdaj, ko ima 7 let se včasih spravi nanj in z njim skače po hiši, čeprav bi bilo komaj, če bi si noge za vrat dala, ker ima tako dolge :-))
Jaaaaaaaaaaaaaaa, tudi naš je vsako leto v času božiča Rudi (jelenček Rudolf je pač takrat najbolj aktualen) :-)))) potem pa spet naprej Rody
Jaz imam pa eno vprašanjce: mi ga tudi imamo in sta obe punci veselo skakale z njim, je bil pa všeč tudi našemu mačkonarju (grrr) in mu je malo noge zgrizel. Zalepli smo že z unim lepilom za kolesa, pa je še kar nekaj luknjic ostalo. S čim naj mu te luknjice “zamašim”. Seveda ga zdaj samo žalostno gledata, ker je čisto spuščen…
hvala
lp t
Tudi mi ga imamo, je že čisto zguncan. Zdi se mi, da ga je brat kupil v Sanolaborju. Morda pa lahko povprašaš tudi v tejle trgovini:
VIJA TERAPIJA, oprema in pripomočki za terapijo, rehabilitacijo, šport, rekreacijo, d.o.o.
Temniška ulica 4
4202 NAKLO
Phone: +386 4/257 11 16
Telefax: +386 4/257 11 67
Sicer pa sem nekaj časa nazaj imela en prospekt od firme, ki prodaja tega konjička in še cel kup drugih živali. Razen zgornjega naslova nisem našla nič drugega.
Srečno!
M.