Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek konjiček Rody

konjiček Rody

Ali ima kdo doma konjička Rody – ja? Mi ga jezdimo na fizioterapiji, zdaj pa razmišljamo, da bi ga kupili našemu kavboju za prvi rojstni dan.

Imamo, pa tudi uporabljamo, da vidiš mojega 15 mesečnika, kako jezdi konjička:), skače in hopsa, da je veselje.

Tudi mi ga imamo in naša 20 m. pupa ga obožuje.Ima ga že kakšno leto in ga vsak dan z veseljem jezdi kot pravi kavbojc.Super in poceni igrača.

Mi ga imamo od pupinega 2. RD in še zdaj, ko ima 7 let se včasih spravi nanj in z njim skače po hiši, čeprav bi bilo komaj, če bi si noge za vrat dala, ker ima tako dolge :-))

********************************************************************************* Življenjska sreča se ne meri s številom vdihov, ki smo jih naredili, temveč s trenutki, ki so nam dih vzeli!

Tudi pri nas ga imamo že kakšnih 8 let in smo ga prekrstili v RUDIJA!

M

Jaaaaaaaaaaaaaaa, tudi naš je vsako leto v času božiča Rudi (jelenček Rudolf je pač takrat najbolj aktualen) :-)))) potem pa spet naprej Rody 😀

********************************************************************************* Življenjska sreča se ne meri s številom vdihov, ki smo jih naredili, temveč s trenutki, ki so nam dih vzeli!

Jaz imam pa eno vprašanjce: mi ga tudi imamo in sta obe punci veselo skakale z njim, je bil pa všeč tudi našemu mačkonarju (grrr) in mu je malo noge zgrizel. Zalepli smo že z unim lepilom za kolesa, pa je še kar nekaj luknjic ostalo. S čim naj mu te luknjice “zamašim”. Seveda ga zdaj samo žalostno gledata, ker je čisto spuščen…

hvala

lp t

kakšen pa izgleda ta konjiček, in kje se ga da kupiti?
Imam namreč 17 mesečnico, verjetno bi bil zanjo zelo zanimiv…

hvala.

Tudi mi ga imamo, je že čisto zguncan. Zdi se mi, da ga je brat kupil v Sanolaborju. Morda pa lahko povprašaš tudi v tejle trgovini:

VIJA TERAPIJA, oprema in pripomočki za terapijo, rehabilitacijo, šport, rekreacijo, d.o.o.
Temniška ulica 4
4202 NAKLO

Phone: +386 4/257 11 16
Telefax: +386 4/257 11 67

Sicer pa sem nekaj časa nazaj imela en prospekt od firme, ki prodaja tega konjička in še cel kup drugih živali. Razen zgornjega naslova nisem našla nič drugega.

Srečno!

M.

Mi ga tudi imamo, na fizioterapiji ga je mala gledala in jo je vleklo precej k njemu, doma pa ga tudi pogleda ne, stara 10m.

Lp, Srči

Hvala vsem.
Po vsem zapisanem ga bomo gotovo kupili!

Če katero zanima cena: 7.020 (v Sanolaborju).

Pozdrav

Tudi naša ga je dobila z prvi RD. Super, vendar smo morali biti na začetku malce previdni, ker se kar hitro obrne nazaj in tak mali otroček še nima takšnega ravnotežja, da bi se sam rešil iz situacije.
Sedaj pri 20 M ni nobenih problemov in ga lahko jezdi povsem brez nadzora.

New Report

Close