Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Trajanje seksa

Trajanje seksa

Včasih kje preberem, da je nekdo seksal pol ure ali pa celo več kot eno uro. Kaj vse je všteto v ta čas? Če povprečna dolžina seksa (brez predigre in vmesnih pavz, sam akt do ejakuacije) traja 7 minut, kako potem nekateri dosegajo take čase?

Samokontrola, fantek.

Počasi se daleč pride… tudi pri teh zadevah. Pa pavz(ice), kaj hrane, malo crkljanja, požirek dobrega, ipd.

Imela sem dva maratonca, eden tudi več kot uro. Me govorim o tipih, ki jim ne bi prišlo, ampak s tako sposobnostjo kontrole orgazma. Obema je bilo skupno, da sta bila športnika. Seveda ni to vse, znala sta se natrenirati tudi za seks. Noro dobro. Ko sva končala z drugim, sem nehala seksat. Enostavno veš, da tega ni na prostem trgu, manj pa nočeš.

Odgovor na objavo uporabnika
Športnik371, 19.10.2024 ob 22:29

Imela sem dva maratonca, eden tudi več kot uro. Me govorim o tipih, ki jim ne bi prišlo, ampak s tako sposobnostjo kontrole orgazma. Obema je bilo skupno, da sta bila športnika. Seveda ni to vse, znala sta se natrenirati tudi za seks. Noro dobro. Ko sva končala z drugim, sem nehala seksat. Enostavno veš, da tega ni na prostem trgu, manj pa nočeš.

Ura ima 3600 sekund,torej maratonec ti ga je nabil 7000 krat …pa vseeno seks lahko  traja tudi mnogo vec casa…Rok je lepo povedal …

Cimprej konec, tem boljše…

Sex ni vse, druge stvari so boljse, sex je samo postranska stvar

Avtorica teme tukaj – da ne bo pomote. Sprašujem zato, ker do sedaj so vsi moji spolni partnerji končali pod 10 minut. Še enkrat – tu nisem štela predigre in daljših pavzic (razen menjave položaja). Večkrat bi si želela, da vse skupaj brez ustavljanja traja malo dlje – seveda v primeru, ko tip ve, kako se stvari streže.

zelo odvisno02, 19.10.2024 ob 22:49

Ura ima 3600 sekund,torej maratonec ti ga je nabil 7000 krat …pa vseeno seks lahko  traja tudi mnogo vec casa…Rok je lepo povedal …

Eh, takega, ki ga je treba vmes mazit i pazit, pa da mu vmes še cvrem jajca in natakam vino, masiram po hrbtu in drgnem presredek, da se počasi premakne, to tak najdeš. Za dobro seks kondicijo pa je moškemu treba trenirat telo in duha. Ženske smo v boljšem položaju. Nekatere. Zame se seks konča po toliko orgazmih, da ne medi več. Na suho ne maram, pa gelov tudi ne. In če najdeš takega, ki te zmore pol ure, je super. Če najdeš takega, da zmore uro in več, pa ne iščeš več. To je to, dokler traja. Ampak ja, različni smo. Zase sem prepričana, da sem si prišla do konca, da več ne obstaja. Tisto na počasi in daleč…to je za amaterje.

Nas je kar nekaj takih, ki to zmoremo. Šport oz. neka mera vsakodnevne telesne aktivnosti vsekakor pomaga. Prava skrivnost pa je v glavi. Jaz se vsake toliko časa na neki točki čisto “odklopim” in mislim na kaj drugega, tako stopnja vzburjenosti malo pade. Poslušanje stokanja in vzdihljajev ter opazovanje, kako ji ugaja, kako se trese… to me samo vzburja in če situacije ne odmislim, lahko zaključim v nekaj minutah. Če pa zmoreš to obvladovat in si vsaj malo v kondiciji, to lahko traja zelo dolgo.

Je pa tudi odvisno od starosti. Vsako leto se je treba za podaljšek bolj truditi.

MocUma, 19.10.2024 ob 23:53

Nas je kar nekaj takih, ki to zmoremo. Šport oz. neka mera vsakodnevne telesne aktivnosti vsekakor pomaga. Prava skrivnost pa je v glavi. Jaz se vsake toliko časa na neki točki čisto “odklopim” in mislim na kaj drugega, tako stopnja vzburjenosti malo pade. Poslušanje stokanja in vzdihljajev ter opazovanje, kako ji ugaja, kako se trese… to me samo vzburja in če situacije ne odmislim, lahko zaključim v nekaj minutah. Če pa zmoreš to obvladovat in si vsaj malo v kondiciji, to lahko traja zelo dolgo.

Je pa tudi odvisno od starosti. Vsako leto se je treba za podaljšek bolj truditi.

Tale ista situacija iz ženske plati- ja, vmes se je odklopil, lahno uplahnil… pa potem spet otrdel… uro, dve, kolikor dolgo je hotel.
Impresivno. Ja, tudi meni je ta bil zadnji. Takega več ne bo, slabšega pa nočem.

Je pa en nenavaden občutek, ko ženska začuti njegov odklop. Takrat ni z menoj. Potrudil se je zame in zaradi mene, kar mi je seveda imponiralo. Ampak… včasih sem si zaželela, da bi ostal z mano, čeprav bi to skrajšalo dogajanje. Moja želja je bila, da tudi on uživa enako, kot jaz, ne pa, da skrbi le za moj užitek, sebi ga pa prikrajša.

On je zagotavljal, da uživa in se ne prikrajša, jaz pa tega ne verjamem čisto. Sem se tudi poskušala zadrževati, vklapljati zbranost, potlačiti strast trenutka v zameno za maksimalno izvedbo, ampak mi je še vedno spontanost trenutka pomembnejša.
Seks ni tekma, kdo zmore več, ampak popolno predajanje drug drugemu.
Vsekakor je čudovito imeti zmogljivega ljubimca, ampak kot vse ostalo v ljubezni tudi seks ne sme biti vedno enak. Biti mora cela paleta- od enominutnega kvikija do nekajurnega maratona in vse vmes.  Nekaj truda in nekaj spontanosti, vse skupaj pa noro zmešano, da te vedno preseneti in vrže iz tira.

Iz druge strani, 20.10.2024 ob 00:43

Tale ista situacija iz ženske plati- ja, vmes se je odklopil, lahno uplahnil… pa potem spet otrdel… uro, dve, kolikor dolgo je hotel.
Impresivno. Ja, tudi meni je ta bil zadnji. Takega več ne bo, slabšega pa nočem.

Je pa en nenavaden občutek, ko ženska začuti njegov odklop. Takrat ni z menoj. Potrudil se je zame in zaradi mene, kar mi je seveda imponiralo. Ampak… včasih sem si zaželela, da bi ostal z mano, čeprav bi to skrajšalo dogajanje. Moja želja je bila, da tudi on uživa enako, kot jaz, ne pa, da skrbi le za moj užitek, sebi ga pa prikrajša.

On je zagotavljal, da uživa in se ne prikrajša, jaz pa tega ne verjamem čisto. Sem se tudi poskušala zadrževati, vklapljati zbranost, potlačiti strast trenutka v zameno za maksimalno izvedbo, ampak mi je še vedno spontanost trenutka pomembnejša.
Seks ni tekma, kdo zmore več, ampak popolno predajanje drug drugemu.
Vsekakor je čudovito imeti zmogljivega ljubimca, ampak kot vse ostalo v ljubezni tudi seks ne sme biti vedno enak. Biti mora cela paleta- od enominutnega kvikija do nekajurnega maratona in vse vmes.  Nekaj truda in nekaj spontanosti, vse skupaj pa noro zmešano, da te vedno preseneti in vrže iz tira.

E, do besede te razumem. Točno tako je bilo pri meni. Kot bi bil isti športnik 🤭. Zaznamovana, pravim.

Pa tale pred tabo tudi ve, o čem teče beseda 😍. O narezku in kozarčku rujnega sigurno ne… 😉

Da te vprašam, zmoreš to z vsako? Ali moraš čutit, da se poklopi tudi vse ostalo? Zaljubljen, ljubezen ali samo goli užitek? Pa ne žicam te, samo razumela bi rada, glavo.

nabijem vam ga

Ko sm bil star 18 let sem imel še kar napaljeno isto staro loverko, sva skupaj kakšno uro, medtem sem imel 2 orgazma. Ene parkrat tako.

Ko sm bil 22 star, pa sm mel 20-letno loverko, oba ful napaljena, je trajalo kakšne 3 ure. Moj prvi orgazm po kakih 5 minutah, drugi 45 minut, tretji pa je rabil več kot 2 uri. Nič pavz vmes, pa nič nisem se nazaj držal pa mislil na nekaj drugega in ne vem kaj. Ene parkrat sva tako

Potem se naveličaš, pa ti je še en 5 minutni odveč z isto osebo.

Kasneje sem imel ene bolj frigidne, ki jim je bil seks vedno  bolj  odveč, tam se je šlo na minimum,  5 minut, 1 moj orgazem, potem pa orala zanjo.

Skratka, vse je odvisno od partnerke. Jaz bi tudi danes lahko urco in dva orgazma, če ne več, ampak če nimaš enako zagrete partnerke, je vse skupaj malo brezveze in tudi tebi željo zbije.

rok-1, 19.10.2024 ob 22:27

Počasi se daleč pride… tudi pri teh zadevah. Pa pavz(ice), kaj hrane, malo crkljanja, požirek dobrega, ipd.

Oprosti, ampak ti si idiot.😆

Kater normalen človek bi hotel onegavit ta gravž od babovja, in to celo več ur??? Fuuuuj!!! Ni bolj gnusnega kot videt tisti nagravžni žakelj sala, tiste ostudne mehe od jošk, tisto gnusno smrdljivo pizdo ogabno, iksaste noge, špehnate boke pol metra navzven od telesne linije, za kozlat!!!!!!

1 min. seksa in 29 min. tuširanja po seksu. 😂

Tri sekunde vrh glave dost. Tolk da pičiš.👍😜

Ma kakšna minuta. Primeš ga in se polula.

Ni bolj nagravžnega od babe, ki se hoče gonit, fuuuj!!!, 20.10.2024 ob 02:19

Kater normalen človek bi hotel onegavit ta gravž od babovja, in to celo več ur??? Fuuuuj!!! Ni bolj gnusnega kot videt tisti nagravžni žakelj sala, tiste ostudne mehe od jošk, tisto gnusno smrdljivo pizdo ogabno, iksaste noge, špehnate boke pol metra navzven od telesne linije, za kozlat!!!!!!

Te je pri trinajstih kakšna učiteljica, teta al celo mama zlorabljala?? Al si zvezan na šupak, ki take kilometrine ne prenese, ker ni za to narjen??

Resnici na ljubo, večina žensk  je tako neprivlačnih, da bi raje začel kozlat, kot razmišljat o seksu z njimi. Tudi več kot pol mlajših od 30 let spada v to grupo. ne da sem jaz lepotec, ampak hočem vam realno orisat situacijo. V življenju sem s eob različnih priložnostih nagledal različnih nagih ženskih teles in večina ni seksualno stimulativna.

Moj seks traja 5 min, pa še to pod pogojem, da me jaha nadpovprečna ženska, stara pod 35, raje še dost mlajša.

Športnik675, 20.10.2024 ob 01:23

E, do besede te razumem. Točno tako je bilo pri meni. Kot bi bil isti športnik 🤭. Zaznamovana, pravim.

Pa tale pred tabo tudi ve, o čem teče beseda 😍. O narezku in kozarčku rujnega sigurno ne… 😉

No, saj piknik v postelji tudi pride v poglavje “in vse vmes”… ko si na deževen turoben dan vzameš dan za ljubezen in cel dan ne zapustiš postelje. No, vmes moraš iti na WC…ampak tu je še vmesni dremež, cartanje, kak pogovor, malo masaže, božanja… pač dan za ljubezen. Ne obstaja zunanji svet, le on in ona.
Ampak to štejem kot večkraten seks, ne kot eden, ki traja cel dan, o čemer je tukaj vprašanje.
Posledica je, da si še par dni ali tednov pijan od užitkov in na novo noro zaljubljen v svojega partnerja. In vzbuja željo po ponovitvi, dviguje libido, te napolni s seksualno energijo in te prestavi v nek vzporedni svet, kjer leti vsakdanje življenje mimo tebe tako, da imaš občutek, da živiš od seksa do seksa, vse ostalo pa ne šteje. Noro dobro. Sanjsko.

To se zgodi med partnerjema, ki se vsak trenutek zavedata, da sta rojena drug za drugega.

Ja, se strinjam z izrazom “zaznamovana”. Za vedno. Takemu moškemu zares pripadaš s celim bitjem in on tebi.
Je pa tako posteljno dogajanje POSLEDICA medsebojne ljubezni, spoštovanja in povezanosti in ne obratno.
Tisti, ki zna seks samo tehnično izvajati, sicer pa ljubezen ni v prvem planu, je pa le dober ljubimec, ne pa nujno partner za življenje. Kot pa eden gori pravi, tega tudi moški ne more (ali ni motiviran) izvajati z vsako žensko.  Oba morata dati sebe celega, če naj se tako sanjsko spolno življenje zgodi.

Ženske se ne bi smele slepiti, da se mora le moški truditi v postelji in da je vse odvisno le od njega. Odvisno je od obeh.

Športnik675, 20.10.2024 ob 01:34

Da te vprašam, zmoreš to z vsako? Ali moraš čutit, da se poklopi tudi vse ostalo? Zaljubljen, ljubezen ali samo goli užitek? Pa ne žicam te, samo razumela bi rada, glavo.

Pri vsaki lahko dosežeš podaljšek. Je pa odvisno od same ženske in stopnje vzburjenosti… pri kakšni je to zelo enostavno, pri kakšni pa se vrhunec tako hitro bliža, kot bi seksal prvič. Privlačnost in potreba imata tu največji vpliv. Včasih zadostuje že, da pogled z nje za nekaj sekund premakneš kam drugam pa malo zmanjšaš frekvenco / tempo.

Ampak, kot je že zgoraj nekdo napisal. V mladih letih gre to lažje in z nekaj vaje lahko dosegaš neverjetne čase.

Če ne bi bilo mona, sploh ne bi vedela, da niti sexti ne vem. 🙁

HALOŽANKA, 20.10.2024 ob 09:24

Če ne bi bilo mona, sploh ne bi vedela, da niti sexti ne vem. 🙁

No vidiš, zato pa pravijo, da se celo življenje učimo…

Pa vadi! Redna vadba je tudi pomembna… kar začni! 😉

New Report

Close