Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Predebeli mladi ljudje

Predebeli mladi ljudje

Danes so ljudje , sploh mladi , predebeli. Dekleta pri 20 letih postavna, pri 28 letih je veliko njih bleda senca , z viška kilogramov. Delam v ženskem kolektivu in so nekatere  ženske pri 45 letih bolj vitke od mladih deklet. Pa bi moralo biti obratno. Redka je pri 30 in letih z normalno težo,vse imajo vsaj par kg viška .

..mah..ves, med drugim je odvisno kakšen apetit imaš: sem dnevno aktivna, rekreativno, a če ne bi zmerno jedla, bi bila dobesedno zavaljena: torej, gibanje nima velikega pomena, če imaš enormen apetit – jaz v dnevnih pred M pojem čuda in svašta, če bi vsak dan tako kot tiste 3-4 dni v mesecu, ne bi mogla čez vrata (a, hvala, komurkoli že, da volčjo lakoto občutim samo tistih nekaj dni, sicer bi…)

Nevem, se mi ne zdi prehudo. Bolj je nerodno, če ljudje nimajo manir in se ne znajo obnašat kot pa, da to, da radi jejo.

Avtorica, kako pa kaj delo? Si imela cas opraviti vse svoje delovne dolznosti medtem, ko si oprezala za viski kilogramov?

danes že pri 16letnicah vidiš celulit.. tega včasih ni bilo..

In kakšno težo mi svetujete pri 157 cm, če je normalno imet 57 kg pri 175 cm?

Odgovor na objavo uporabnika
cien, 24.10.2024 ob 19:44

In kakšno težo mi svetujete pri 157 cm, če je normalno imet 57 kg pri 175 cm?

50 kg bi bilo čisto ok.

Minus 100 je bilo vedno neko pravil oza povprečno težo

Torej če imaš 157 cm , 57 kg je normalna teža. Odvisno je tudi od let, telesne konstrukcije…

A anoreksičnih deklet pa ne vidiš, oziroma te ne motijo ? Pa zavaljeni mladi fantje, pravi buhtli, te tudi ne motijo. Glih v  mlade ženske se vpikneš.

Jaz sem še iz časov, ko ni bilo take diktature vitkosti, kot dandanes. Tedaj si moral bit res zelo, zelo debel, da se je sploh kdo zavzel in opazil. Je pa res, da se je mnogo več hodilo, kot zdaj, pa tudi hrana ni bila dosegljiva na vsakem vogalu. Tudi denarja zanjo ni bilo. Meni se pa smilijo te mlade debeluške v tem svetu, ko se vsak zgraža nad drugimi, svojih felerjev pa ne vidi. Kaj imaš od tega kritiziranja ?

Poglejte čudne srednje šole kot je kmetijska, živilska ali trgovska, Vsaka druga je kot svija in ne samo po kilah, tudi po manirah.

Odgovor na objavo uporabnika
Xy, 24.10.2024 ob 22:58

A anoreksičnih deklet pa ne vidiš, oziroma te ne motijo ? Pa zavaljeni mladi fantje, pravi buhtli, te tudi ne motijo. Glih v  mlade ženske se vpikneš.

Jaz sem še iz časov, ko ni bilo take diktature vitkosti, kot dandanes. Tedaj si moral bit res zelo, zelo debel, da se je sploh kdo zavzel in opazil. Je pa res, da se je mnogo več hodilo, kot zdaj, pa tudi hrana ni bila dosegljiva na vsakem vogalu. Tudi denarja zanjo ni bilo. Meni se pa smilijo te mlade debeluške v tem svetu, ko se vsak zgraža nad drugimi, svojih felerjev pa ne vidi. Kaj imaš od tega kritiziranja ?

To pa ni res. Včasih so bili ljudje dosti dosti bolj suhi. Danes ima vecina preveč kilogramov. Pa kaj se spet sprenevedamo ??

45 do 48kg. Toliko imam jaz pri 159 cm.

Moja babica in moja mama sta bili full debeli. 100 kg. In, ko sem omenila, za kaj vsi govorijo, da so bili včasih bolj suhi. Je bil odgovor, ker jih nihče ni vagal. Pa tudi, estecki standardi, takrat je to pomenilo, da si bogat. Jaz sem bolj suha. Vendar za to, ker so na voljo, treningi, zelenjava pozimi. Več je znanja glede hrane. Včasih sadja in zelenjave pozimi ni bilo.

Thh, jaz mislim, da so bili včasih vsi m a jhni 9n debeli. Danes pa visoki 9n suhi. To mi je celo ena pravila, k je hodila k folklori. Da niso mogli 9bleč starih oblek, ker so bile stare ženske vse debele. Mogoče pa ihajaš iz zelo revne družine? Bogati, so bili bolj debeli, ker se nihče ni sekiral. Poglej tudi kraljice, vse debele. Današnje pa vse na dijetah. Prej anoreksična.

New Report

Close