Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kmečki fant

Kmečki fant

Sva mlad par ( 24-28).

Sama prihajam iz mesta on pa podeželja, kjer živi s starši in kmetijo. Oni pričakujejo, da se bom preselila k njim. Za vikende vidim kako teče življenje pri njih. Jutranje vstajanje okoli 5.00, vse kar je kasneje ni zaželeno. Nobenega prostega časa. Fant je skoz zunaj, kjer dela. Zadnje čase opažam, da mu je pomemben le sex. Ko si zaželi pride v hišo, da sexava in gre nazaj delat. Zvečer isto, zjutraj isto. Povejte punce tiste, ki ste šle živet na kmete ali je bilo pri čas tudi tako. Mene mineva. Rekel mi je, tudi da naj z njegovo mamo o čem debatiram, da ji ne bo dolgčas.

in ti sebe imaš za sončico 🤨

Pri meni je pretehtalo ravno to, reden sex, kdo od mestnih tipčkov te bo tako kvalitetno nategnil kot nekdo kateri fizično dela ves čas ?

Morda neki ” alfa” z nalakiranimi nohtki, takim  taradi kemije niti stopi ne !

Prilagodi se življenju na kmetiji, ti boš kot jaz tako ali tako hodila  v službo, torej te tisto vstajanje  zaradi živine ne bo zadevalo.

Zakaj hočeš za vsako ceno biti v razmerju? Okolica pritiska? Midli nase. Si iz mesta, imaš kaj prišparano? Polog za stanovanjski kredit? Živiš pri starših? Začni razmišljat drugače. Boš ujeta in podrejena nekemu moškemu samo zato, da imaš streho nad glavo in se te starši znebijo? Osamosvoji se.

Ej, dragi fant od te luzerke, če slučajno tole bereš- načevljaj jo v tem momentu!! A si nor, da tole vlačiš v hišo? Uničiš sebe in celo svojo družino.

NAREDI TO ŠE DANES!

To se ne bo obneslo, garantirano. Že zdaj je jasno.

Odgovor na objavo uporabnika
ena pupa, 26.10.2024 ob 08:28

in ti sebe imaš za sončico 🤨

SončNica je!

Avtorica – kaj pa vem, vstajanje po urniku, delo, tudi vtikanje ta starih. Jaz mislim, da se tega ne bi šla. Samo zaradi seksa tudi ne bi bila v zvezi, kot piše nekdo zgoraj. Zdaj je, mogoče ga kmalu ne bo, kaj pa potem? Premisli.

To ti je za mamo rekel da se bi njo kresnil

Čez dan kmečki fant poriva kravco, ponoč pa ženco. Jebeš drugo švico, ta vukojebina si mora za zgled vzet afganistan. Baba je za pofukat in to je to, čez dan pa kamne premikat kravco porivat in plevel pulit. Samo še gargamel mora priti nazaj na oblast in bo katolibanska diktatura popolna.

kaj pa ce bi mu sla pomagat?
jaz sem se preselila k mojemu, veni mu vse pomagam se izpit za traktor sem naredila 🙂 tam kjer je volja je tudi pot 😉 ni vse z rožicami posijano, pa ne verjamem da dela 365 dni 🙂 midva dosti časa preživima v traktorju s tem da oba še v službo hodima.

če pa že zdaj vidiš da nisi zato pa pozabi raje končajta, ker se bosta samo mučla.

Ejga, upam, da se je ta kmečki fant že losal te dekline.

Bejž, kakor te noge nesejo. Sam sranje bi si nakopal za cel živlene.

Anonimno 2143, 26.10.2024 ob 08:28

Pri meni je pretehtalo ravno to, reden sex, kdo od mestnih tipčkov te bo tako kvalitetno nategnil kot nekdo kateri fizično dela ves čas ?

Morda neki ” alfa” z nalakiranimi nohtki, takim  taradi kemije niti stopi ne !

Prilagodi se življenju na kmetiji, ti boš kot jaz tako ali tako hodila  v službo, torej te tisto vstajanje  zaradi živine ne bo zadevalo.

Meni so isto ravno takšni všeč. Kmečki delavni fantje. Ko se pridejo v Ljubljano zabavati in kaj spit s kolegi se potrudim, da jih dobim.

In ravno pri takšnih sem najbolj uspešen. Zato ker so to še pravi moški, ki so potentni in imajo dovolj testosterona.

S takim se malo pogovorim, mu razložim zakaj to ni nič takega, pa potem odločno rečejo “ajde greva”. 😄

Fant, mal pojahaj to mestno frajlo, potem pa si išči ženo v svojem okolju. Da te ne bo čez leto ali dve bolela glava.

Svaka čast kmečkemu frajerju!

On vsaj zna in si drzne nategnit babo, kot taprav dec. Tako se to dela!

Marsikatera bi si samo želela takšnega sexa z močnim kmečkim fantom.

Ne pa te mestne pa mamine pederčine, ki ga še nikoli niso vtaknile v ta pravo žensko, razen v napihljivo Ančko. Tu gor pa glasni, kot da so mojstri tantričnega sexa. Nikoli videli ženske od blizu…hahaha…..Ta pravi dec te postavi na pult in si te vzame. Ker fizično dela na svežem zraku in ima kondicijo. Ne pa mestni bledi fantički pa njihove mamice. joojjj…..

bravoBravo, 09.11.2024 ob 17:47

Svaka čast kmečkemu frajerju!

On vsaj zna in si drzne nategnit babo, kot taprav dec. Tako se to dela!

Marsikatera bi si samo želela takšnega sexa z močnim kmečkim fantom.

Ne pa te mestne pa mamine pederčine, ki ga še nikoli niso vtaknile v ta pravo žensko, razen v napihljivo Ančko. Tu gor pa glasni, kot da so mojstri tantričnega sexa. Nikoli videli ženske od blizu…hahaha…..Ta pravi dec te postavi na pult in si te vzame. Ker fizično dela na svežem zraku in ima kondicijo. Ne pa mestni bledi fantički pa njihove mamice. joojjj…..

Še popolnoma strinjam. Dejansko tudi sam opažam, da ko se pridejo taki kmečki fantje v petek ali soboto v mesto zabavati so najboljši materjal. Včasih se jih punce, ki so navajene mestnih mehkužcev ustrašijo in potem ostanejo sami. Takrat pa jaz izkoristim priliko.

Taki so najbolj odločni in ko rečejo, da bojo probali z mano, ki sem moški to tudi naredijo. Mestne srajce pa BI pa NEBI, pa spet BI PROBAL, potem na koncu pa pobegnejo.

Sončnica645, 26.10.2024 ob 08:23

Sva mlad par ( 24-28).

Sama prihajam iz mesta on pa podeželja, kjer živi s starši in kmetijo. Oni pričakujejo, da se bom preselila k njim. Za vikende vidim kako teče življenje pri njih. Jutranje vstajanje okoli 5.00, vse kar je kasneje ni zaželeno. Nobenega prostega časa. Fant je skoz zunaj, kjer dela. Zadnje čase opažam, da mu je pomemben le sex. Ko si zaželi pride v hišo, da sexava in gre nazaj delat. Zvečer isto, zjutraj isto. Povejte punce tiste, ki ste šle živet na kmete ali je bilo pri čas tudi tako. Mene mineva. Rekel mi je, tudi da naj z njegovo mamo o čem debatiram, da ji ne bo dolgčas.

avtorica, zelo si glupa, da še nisi skapirala zadev. jaz sem iz podeželja, to kmetavzarsko golazen poznam do obisti. to je tipično za kmatevzarje. TI SI NJEMU SPERM KANTA. on se briga zgolj zase in za delo, ko ima polna jajca te pofuka in ti spusti svojo jajčno svinrajiro v tvojo mastno neumno pičko, pol mu ga še pocuzaš in se še enkrat spezdi v tvoja usta, ti pa pogoltneš. ko bo čas te bo zaplodil, da mu boš naredila zarod, kar se na kmetih od tebe pričakuje, in da boš gospodoinja, mu boš prala usrane gate, kuhala in pospravljala. ti si njemu kot oseba kot ženska zadnja briga, njemu se gre zgolj in samo za lastno korist. to je šele začetek, slej ko prej te bodo začeli jebati, da si lena nesposobna in te grdo gledali, ali si želiš biti v taki psihozi do konca življenja in se uničiti.

pamet v glavo razmišljaj z glavo ne z mastno pičko. če je huda potreba napiši mail te bomjaz pofukal.

Naše zemlje list.

Na tebi je, da premisliš, kaj si želiš v življenju, saj je življenje tvoje.

Kot vidim je tvoj moški delaven, to mu gre sigurno v plus. Katere so še njegove pozitivne lastnosti? Katero so negativne in te zelo motijo. To, da je moškim pomembna spolnost ni nič posebnega. Tudi vsakemu drugemu mlademu moškemu bo.

Pomemben pa je pogovor. Te nekaj muči? Pogovori se z njim. Boš videla, koliko te upošteva, koliko mu pomeni tvoje mnenje. Pogovarjajta pa se o vsem, o tem kako vidi odnos ženska – moški, kaj pričakuje od tebe kot ženske, kaj se bo dogajalo, če boš vstajala ob 7.00 ne ob 5.00 ipd. Bodi odprta za pogovor in se ne pusti odgnati brez odgovorov in pogovorov. Že tu boš videla ali te lepo tretira ali ne.

Spoznavaj njegovo družino in bodi zelo subtilna, kar se tiče intuicije. Ta ti bo povedala ali je pravi ali ne. Samo poslušaj se.

Kokoši🗯️🗨️😶‍🌫️💭💬, 09.11.2024 ob 17:55

Še popolnoma strinjam. Dejansko tudi sam opažam, da ko se pridejo taki kmečki fantje v petek ali soboto v mesto zabavati so najboljši materjal. Včasih se jih punce, ki so navajene mestnih mehkužcev ustrašijo in potem ostanejo sami. Takrat pa jaz izkoristim priliko.

Taki so najbolj odločni in ko rečejo, da bojo probali z mano, ki sem moški to tudi naredijo. Mestne srajce pa BI pa NEBI, pa spet BI PROBAL, potem na koncu pa pobegnejo.

Hehe,,ti imaš rad kmete koki?

Kako romantično, hehe. Malo zabavaš njega, malo kratkočasiš mamo, le ti nisi pomembna ne njemu, ne mami. Verjetno ni to splošna praksa klenih večnih fantov. Ceni se, spokaj kovčke. Če bi imel namen gradit odnos s teboj, bi skupaj delala in se pogovarjala, ker bi ga zanimala. Ni rečeno, da ga bo kdaj katera zanimala kako drugače, a za to je odgovornost na njemu. Tvoja je drugje.

Beži stran od njega deklina.

Ker mestnemu razvajenemu fantku pa ne bo treba prat usranih gat, a ne? Glih tko mu bo gospodinjila, on se bo pa gonil naokoli z drugimi frajlami. Isti šmorn.

Uživaj in nato pobegni.

In Oskarja.

.https://youtu.be/wZPrrLve2Eo?si=iNpegkC811Hiqz7G

Kdo je to?

New Report

Close