Koliko ste seksali med nosečnostjo?
Nosečnost je naravno stanje in to se nanaša tudi na spolnost. Izjeme so verjetno rizične nosečnosti, pa zagotovo tudi neke hude akrobacije ne pridejo v poštev, vsaj ne zadnje mesece, ker preprosto niso izvedljive zaradi velikosti trebuha. Sicer pa hormoni naredijo svoje. Nekatere ne opazijo nobene spremembe glede na čas nenosečnosti, nekaterim se spolni apetit zmanjša, drugim poveča, večini pa to malo niha.
Tudi sama sem se spraševala, kako je s seksom in pač vprašala osebnega zdravnika in ginekologinjo. Meni je tedaj ginekologinja rekla, da je za otroka najboljše možno, če se mati dobro počuti, zato naj počnem, kar mi ustreza in se odpovem tistemu, kar mi ne ustreza, sicer pa kar najbolj poslušam svoje telo. Otrok namreč povzame materino počutje.
Glede na to, da se je izteklo vse tako, kot se mora, predvidevam, da je ta recept res najboljši.
Več. Jaz sem sexala na rok. Pa sem vseeno 3 dni rojevala. Mi je moral mož, ker se nisem odpirala rit maserat. Dejte sexat in pit malinov čaj, pred porodom za hitrejši porod. In, pol sem po 1 mesecu spet sexala. Pregled, je po 1,5 meseca. Samo ni treba čakat. Jaz sem bila raztrgana. Če nisi je dovolj 14 dni po porodu.
Simona76, 07.11.2024 ob 18:52
Več. Jaz sem sexala na rok. Pa sem vseeno 3 dni rojevala. Mi je moral mož, ker se nisem odpirala rit maserat. Dejte sexat in pit malinov čaj, pred porodom za hitrejši porod. In, pol sem po 1 mesecu spet sexala. Pregled, je po 1,5 meseca. Samo ni treba čakat. Jaz sem bila raztrgana. Če nisi je dovolj 14 dni po porodu.
A bi se lahko pliz držali navodil ginekologa. 14 dni ni po navodilih.